Badkamer

Een plek waar u uw zelf kan zijn 

We brengen per dag toch zeker wel een uur in de badkamer door, waarom zou u dan er geen plek van maken waarbij u op uw gemak voelt. Bij Total Home Concept kunnen wij u adviseren over het ontwerp van uw badkamer. De dagen van een douche met douchegordijn zijn allang voorbij en er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om de badkamer zo functioneel en prettig mogelijk te maken.

Verschillende stijlen

Er zijn vele verschillende stijlen mogelijk in de badkamer. Natuurlijk is de inrichting afhankelijk van de ruimte in de badkamer. Bij een klassieke badkamer kunt u denken aan hedendaags comfort gecombineerd met nostalgische details. Bijvoorbeeld een bad op pootjes, zwart-wit geblokte tegels, verchroomde buizen en bijvoorbeeld goud- of koperkleurige kranen.

Een moderne badkamer kenmerkt zich door strakke lijnen, kleuren en vormen en een minimalistische inrichting. Er wordt veel gebruik gemaakt van RVS, glas, chroom en natuursteen. Ook de nieuwste trend met mat zwarte accenten!

De landelijke badkamer heeft een rustige en warme uitstraling. Hierin wordt veelal gebruikt gemaakt van hout en natuursteen. De tinten in deze badkamer zijn veelal wit, zandkleur en aardetinten. Een badmeubel van hout met losse kommen erop geven de badkamer een chique uitstraling.

De luxe badkamer is voorzien van alle luxe en gemak die u maar kunt bedenken. Wat dacht u van een whirlpool. Kortom als u voor echte luxe wilt gaan, komt u dan eens kijken in onze showroom wat er allemaal mogelijk is.

Uw droombadkamer koopt u bij Total Home Concept in Lelystad

Wat uw wensen ook zijn, onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer. Via 3D tekeningen kunnen zij de door u gewenste badkamer in allerlei kleuren en samenstellingen laten zien, zodat u een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat.

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen, bezoek dan onze showroom in Lelystad. Hier kunt u al diverse badkameropstellingen zien. Wellicht zit hier uw droombadkamer al wel bij.

Afspraak maken? Plan direct uw afspraak!