Badkamer

Uw plek om u even in terug te trekken!

contact opnemen

Verschillende stijlen

Er zijn veel verschillende stijlen mogelijk in de badkamer. Natuurlijk is de inrichting afhankelijk van de ruimte in de badkamer. Bij een klassieke badkamer kunt u denken aan hedendaags comfort gecombineerd met nostalgische details. Bijvoorbeeld een bad op pootjes, zwart-wit geblokte tegels, verchroomde buizen en bijvoorbeeld goud- of koperkleurige kranen.

afspraak maken

Een moderne badkamer kenmerkt zich door strakke lijnen, kleuren, vormen en een minimalistische inrichting. Er wordt veel gebruik gemaakt van RVS, glas, chroom en natuursteen. Ook de nieuwste trend met mat zwarte accenten!

De landelijke badkamer heeft een rustige en warme uitstraling. Hierin wordt veelal gebruikt gemaakt van hout en natuursteen. De tinten in deze badkamer zijn veelal wit, zandkleur en aardtinten. Een badmeubel van hout met losse kommen erop geven de badkamer een chique uitstraling.

De luxe badkamer is voorzien van alle luxe en gemak die u maar kunt bedenken. Wat dacht u van een whirlpool. Kortom, als u voor echte luxe wilt gaan, komt u dan eens kijken in onze showroom wat er allemaal mogelijk is.

afspraak maken

Badkamers van Total Home Concept

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers en met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan badkamers, keukens, vloeren, plinten en wandafwerking.

Uw droombadkamer koopt u bij Total Home Concept in Lelystad

Wat uw wensen ook zijn, onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer. Via 3D tekeningen kunnen zij de door u gewenste badkamer in allerlei kleuren en samenstellingen laten zien, zodat u een goed beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat.

afspraak maken