Tegels voor uw badkamer

Gaat u, uw oude badkamer in een nieuw jasje steken of begint u met een blanco badkamer? Daar komen veel keuzes bij kijken. De sfeer van uw badkamer wordt voornamelijk bepaald door de badkamer tegels. De tegelkeuze voor uw badkamer is dus belangrijk. Total Home Concept biedt een ruim assortiment aan badkamertegels. Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw badkamer, om zo een badkamer te creëren in uw eigen stijl.

Verschillende wandtegels en vloertegels

Er zijn veel mogelijkheden, als het gaat om badkamer tegels. Zo zijn er verschillende wandtegels en vloertegels, die ieder een ander effect geven aan uw badkamer. De tegels zijn in verschillende maten en kleuren leverbaar Kiest u voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke badkamer? Dan kunt u gaan voor keramische tegels. Daarnaast hebben wij ook een ruime keuze tussen de verschillende soorten: van klassiek tot modern, een klein formaat of een groot formaat en diverse kleurtinten. Het is allemaal mogelijk. Liever een stoere, industriële sfeer? Dan zijn de betonlook tegels echt wat voor u! Deze tegels worden vaak geproduceerd in grijstinten, maar zijn ook verkrijgbaar in de warmere tinten zoals taupe en beige. Dit maakt de betonlook tegel ook erg geschikt voor een landelijke badkamer. Daarnaast zijn deze tegels makkelijk in onderhoud. Bent u op zoek naar een warme natuurlijke tegel? De hout look tegels hebben een natuurlijke hout look en geven uw badkamer een warme sfeer. De tegels zijn daarnaast bijna niet van echt hout te onderscheiden. Verder zijn deze tegels onderhoudsvriendelijk.

Speciale badkamertegels

Heeft u liever iets bijzonders in uw badkamer? Dan kunt u ook kiezen voor mozaïektegels. Deze tegels zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en kleurcombinaties. Doordat de tegels niet allemaal hetzelfde zijn, geeft dit een bijzonder effect aan de muur. Dit zal er voor zorgen dat uw muur de eye catcher wordt van uw badkamer. Bent u benieuwd naar ons assortiment aan mozaïektegels, kom dan eens langs in onze showroom.

Uw eigen badkamer ontwerpen bij Total Home Concept

Total Home Concept helpt u graag bij het ontwerpen van uw droombadkamer. Wij kunnen u adviseren over de juiste tegelsoort, die bij uw stijl past. Wilt u een afspraak maken bij een van onze adviseurs of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0320-211579.

AFSPRAAK MAKEN