Betonlook keukens

Een praktische eyecatcher in uw woning. De betonlook keuken combineer met hout & beton.

Afspraak maken

Een beton(look) werkblad in uw keuken

Niet alleen de keukenfronten kunnen van beton worden gemaakt, maar het werkblad ook. Een werkblad van beton is een echte eye-catcher en kan erg praktisch zijn. Door te kiezen voor een werkblad van beton zorgt u ervoor dat uw keuken een stoere uitstraling krijgt, zo’n werkblad kan in diverse diktes geleverd worden waardoor het werkblad nog meer kan opvallen. Nog een voordeel van een betonnen werkblad is dat het hittebestendig is. Hete pannen kunnen gerust op het werkblad gezet worden. Op den duur krijgt het beton wel een rauwere uitstraling, wilt u dit voorkomen of vindt u dit niet mooi dan adviseren wij om snijplanken en onderzetters te gebruiken. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een kunststof of composieten werkblad met betonlook. Deze zijn over het algemeen voordeliger én onderhoudsvriendelijker. Een echt betonnen werkblad heeft namelijk onderhoud nodig wanneer u deze mooi wilt houden.

afspraak maken

Onderhoud van een betonnen keukenblad

Een betonnen keukenblad heeft vele voordelen zoals: hittebestendig, krasvast, stootvast, slijtvast, keihard en zeer glad. Een nadeel is dat het blad poreus is en gevoelig voor bijtende middelen. Wilt u uw betonnen keukenblad mooi houden? Dan moet deze regelmatig voorzien worden van een nieuwe (epoxy)laag. Bij het schoonhouden van het blad kunt u het beste het gebruik van zuren vermijden. Omdat het blad poreus is, zal het deze zuren opzuigen en ontstaan er onherstelbare vlekken.

afspraak maken

Betonlook keukens: Stoer en robuuts

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers en met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan badkamers, keukens, vloeren, plinten en wandafwerking.

keuken inspiratie

Nog meer inspiratie op doen?

Inspiratie op doen

Woonklaar wonen

Ontdek ons totaalconcept.

Woonklaar

Betonlook keuken combineren voor een warme uitstraling

Betonlook wordt vaak gezien als kil en industrieel, maar door het te combineren met sfeervolle elementen zoals houten planken, planten of een ander materiaal werkblad zorgt u ervoor dat de keuken, ondanks het gebruik van betonlook een warme uitstraling geeft. Door te kiezen voor een betonlook keuken bent u verzekerd van een aparte keuken. Dit soort keuken past het beste in een ruimte waar veel met industriële meubels wordt gewerkt. Beton is verkrijgbaar in allerlei grijze kleurtinten waardoor u zelf een unieke keuken kunt creëren. Bovendien kan een betonnen achterwand of een betonnen wasbak uw betonnen keuken helemaal afmaken.

afspraak maken

Keuken aanbod

Onze collectie aan keukens is enorm en onze adviseurs adviseren u graag bij het kiezen van de perfecte keuken. Of dit nou gaat om een betonlook keuken, zwarte keukenlandelijke keuken of hoogglans keuken. Wilt u een afspraak maken bij een van onze adviseurs om te kijken naar de mogelijkheden? 

Maak een afspraak