Betonlook keuken kopen

Een betonlook keuken geeft een krachtige uitstraling en is hét helemaal als u voorkeur uitgaat naar anders dan anders. Betonlook houdt in dat een werkblad en of keuken lijkt alsof het van beton gemaakt is, het kan maar hoeft niet. Het voordeel van een ‘look-a-like’ is dat deze veel minder zwaar is en een stuk goedkoper. Om deze redenen kiezen veel mensen voor een betonlook keuken in plaats van voor een blad dat is gemaakt van echt beton.

Ons assortiment aan betonlook keukens is enorm. In onze showroom vindt u een groot deel van onze betonlook collectie. Zo kunt u kiezen uit gehele betonlook keukens of bijvoorbeeld alleen voor een betonnen werkblad.

betonlook keuken in lelystad kopen

Een betonlook werkblad in uw keuken

Niet alleen de keuken kan van betonlook worden gemaakt, maar ook het werkblad. Een betonnen werkblad is een echte eyecatcher en is erg praktisch. Door het kiezen van een betonnen werkblad zorgt u ervoor dat uw keuken een stoere uitstraling krijgt, zo’n werkblad kan in diverse diktes geleverd worden waardoor het werkblad nog meer kan opvallen. Nog een voordeel van een betonnen werkblad is dat het hittebestendig is, hete pannen kunnen gerust op het werkblad worden gezet. Op den duur krijgt het beton wel een rauwere uitstraling, wilt u dit voorkomen of vindt u dit niet mooi dan adviseren wij om snijplanken en onderzetters te gebruiken. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een kunststof werkblad met betonlook. Deze zijn over het algemeen voordeliger én onderhoudsvriendelijker. Een echte betonnen werkblad heeft namelijk onderhoud nodig wanneer u deze mooi wilt houden. Bekijk alle soorten werkbladen.

betonlook werkblad keuken kopen lelystad

Onderhoud van een betonnen keukenblad

Een betonnen keukenblad heeft vele voordelen zoals: hittebestendig, krasvast, stootvast, slijtvast, keihard en zeer glad. Een nadeel is dat het blad poreus is en gevoelig voor bijtende middelen. Wilt u uw betonnen keukenblad mooi houden, dan moet deze regelmatig voorzien worden van een nieuwe (epoxy)laag. Bij het schoonhouden van het blad moet u het gebruik van zuren vermijden. Omdat het blad poreus is, zal het deze zuren opzuigen en ontstaan er onherstelbare vlekken.

Meer weten? Kom langs in onze 3000m2 grote showroom of plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Betonlook keuken combineren voor een warme uitstraling

Betonlook wordt vaak gezien als kil en industrieel, maar door het te combineren met sfeervolle elementen zoals houten planken, sfeervolle planten of een ander materiaal werkblad zorgt u ervoor dat de keuken, ondanks het gebruik van betonlook een warme uitstraling geeft. Door te kiezen voor een betonlook keuken bent u verzekerd van een aparte keuken. Dit soort keuken past het beste in een ruimte waar veel met industriële meubels wordt gewerkt en is een keuken die zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling. Beton is verkrijgbaar in allerlei grijze kleurtinten waardoor u uw unieke keuken zelf kunt creëren. Bovendien kan een betonnen achterwand of een betonnen wasbak uw betonnen keuken helemaal afmaken.

Total Home Concept: keukens van betonlook

Onze collectie aan keukens is enorm. Onze adviseurs adviseren u graag bij het kiezen van de perfecte keuken of dit nou gaat om een betonlook keuken of een andere soort keuken zoals bijvoorbeeld een zwarte keuken, landelijke keuken of hoogglans keuken. Wilt u een afspraak maken bij een van onze adviseurs om te kijken naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0320-211579.

Bezoek onze showroom

Total Home Concept biedt allerlei mogelijkheden om uw keuken zo ruim en efficiënt mogelijk te maken. Ook bieden wij de meest moderne apparatuur waardoor uw keuken altijd een mooi geheel wordt. U bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken en te beleven.