Betonlook keukens: stoer, robuust en populair

Wilt u een eigentijdse keuken met een stoere en robuuste uitstraling? Met een betonlook keuken creëert u een echte blikvanger in huis. Kies voor een strakke, industriële variant of ga voor een meer natuurlijke, warme uitstraling. Doordat deze betonlook keukens in diverse soorten en maten leverbaar zijn, bent u verzekerd van een unieke keuken.

Waarom betonlook?

Betonlook is, in tegenstelling tot echt beton, een stuk lichter en daardoor ook goedkoper in aanschaf. Veel mensen kiezen dan ook voor een betonlook keuken. Een betonnen werkblad is hittebestendig en keihard, maar echt beton heeft ook onderhoud nodig. Een betonnen werkblad kan na verloop van tijd verweren en is gevoelig voor bijtende middelen. Hierdoor kan het beton poreus worden en beschadigen. Het is dan ook altijd oppassen als u met zure middelen werkt. Een betonlook keuken is dan ook een stuk onderhoudsvriendelijker en voordeliger voor uw portemonnee.

Betonlook fronten

Een keuken met betonlook fronten of een hele betonlook kastenwand geeft een rustige en minimalistische uitstraling. Omdat betonlook keukens verkrijgbaar zijn in diverse kleurtinten en betonstructuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hele koele, robuuste variant of juist voor een warme, sfeervolle uitstraling.

Betonlook werkblad

Vind u een betonlook keuken net even té robuust en industrieel? Dan kunt u ook kiezen voor een betonlook aanrechtblad. Een betonlook werkblad is niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher. Betonlook werkbladen passen goed in diverse soorten keukens. Zet een mooie groene plant op uw aanrechtblad neer en uw keuken is helemaal af!

Betonlook in combinatie met hout

Een keuken in betonlook laat zich met elk materiaal combineren, maar betonlook met hout is een ware blikvanger. De houten elementen zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling. Een keuken met houten fronten en een betonlook aanrechtblad is bijvoorbeeld een zeer geslaagde combinatie. Het hout breekt mooi met het beton en maakt je keuken levendig.

Is een betonlook keuken iets voor mij?

Een keuken met betonlook fronten zien we vaak terug in moderne opstellingen. Maar een betonlook bovenblad staat ook prachtig in een landelijke keuken. De betonlook is dan ook in vele keukenstijlen toe te passen. Kom naar onze winkel om inspiratie op te doen en bekijk welke keuken het best past bij uw interieur en stijl. U bent van harte welkom in onze 3000m2 grote showroom in Lelystad! Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Geef een reactie