Bijkeukens

Ontwerp een bijkeuken op maat met Total Home Concept

Een bijkeuken is meer dan alleen een opslagruimte; het is een functionele en georganiseerde ruimte van jouw huis. Bij Total Home Concept begrijpen we dat een goed ontworpen bijkeuken een wereld van verschil kan maken in jouw dagelijks leven. Daarom bieden wij op maat gemaakte bijkeukens die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Waarom een bijkeuken?

1. Afvalscheiding zonder gedoe:

In de bijkeuken integreer je moeiteloos diverse vuilnisbakken voor afvalscheiding. Dit zorgt niet alleen voor een opgeruimde keuken, maar draagt ook bij aan een milieubewuste levensstijl.

2. Opbergruimte voor alles:

Laarzen, wasmachines, strijkplanken – in de bijkeuken is er plaats voor alles wat je liever niet in je keuken hebt. Onze op maat gemaakte oplossingen zorgen voor een georganiseerde en nette ruimte.

3. Geen chaos, enkel orde:

Weg met de rommelige rekken en kasten. Total Home Concept ontwerpt bijkeukens die functioneel zijn, zodat je in een georganiseerde omgeving kunt werken.

Tips om je bijkeuken in te richten

 1. Slimme opbergoplossingen:
  Optimaliseer de opbergruimte met slimme rekken, ingebouwde kasten en lades. Gebruik bijvoorbeeld uittrekbare rekken voor schoonmaakmiddelen, speciale plekken voor vuilnisbakken en manden voor wasgoed.
 2. Functionele werkruimte:
  Creëer een multifunctionele werkruimte. Installeer een aanrechtblad voor het vouwen van was, het bereiden van bloemen of het organiseren van boodschappen. Overweeg ook een uitschuifbare strijkplank of een opklapbare werktafel.
 3. Georganiseerde afvalscheiding:
  Integreer afvalscheiding in het ontwerp. Plaats verschillende afvalbakken voor recycling en afval, zodat afvalscheiding eenvoudig en netjes kan plaatsvinden.
 4. Ruimte voor apparaten:
  Voorzie ruimte voor grote apparaten zoals een wasmachine, droger of extra koelkast. Denk aan ergonomische opstellingen en zorg voor voldoende stopcontacten en aansluitingen.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Tijd om vaarwel te zeggen tegen die rommelige bijkeuken of om jouw nieuwe bijkeuken direct tot in de puntjes te regelen! Total Home Concept staat klaar om jouw bijkeuken om te toveren tot een georganiseerde en stijlvolle ruimte.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7.

Op basis van ruim 100 reviews.

9,7
- Saskia
Top geregeld
Lees verder
We hebben voor de tweede keer een keuken bin Total Home gekocht en ook deze keer zijn we zeer tevreden. Goed begeleiding bij aankoop, mooie keuken en een zeer professionele plaatsing. Alles was weer top geregeld. Eén van de glasplaatjes in een lade was kapot en ook deze is een aantal weken later keurig vervangen. Conclusie: een aanrader!
- Cees Huisman
Goed advies en alles volgens afspraak
Lees verder
In de showroom van Total Home Concept uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden m.b.t. de aankoop van keuken en vloer waarvoor ook alle tijd werd genomen. Levering en plaatsing conform afspraak verlopen door deskundige monteurs
- J. Stapersma
Zeer tevreden
Lees verder
Vloer, keuken en wanden bij Total Home gekocht. Prima geholpen bij het uitzoeken in de showroom. Levering en service waren uitstekend. Zeer tevreden.
- Ramon
Erg tevreden
Lees verder
Mooie showroom, goed advies en een mooie oplevering. Erg tevreden!
- Mark Ermers
Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig
Lees verder
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Ronald maakt duidelijke afspraken. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!
- H.P.
Blij met mijn aankoop
Lees verder
Topbedrijf. Heb hier mijn badkamer gekocht. Personeel was super vriendelijk en dachten goed mee. Monteur heeft vakwerk geleverd. Zeker een aanrader. Als ik nieuwe keuken of vloer nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe. Nog steeds iedere dag blij met mijn aankoop.
- C.G.M.M. Schellens en M.E. Houben
Een aanrader
Lees verder
Wij hebben bij Total Home Concept een keuken gekocht compleet met alle nodige apparatuur. Na enige tijd zijn we weer terug geweest om een en ander nogmaals te bespreken en te kijken of de bestelde apparatuur wel de juiste was. Op advies zijn er enkele aanpassingen in de bestelde keuken doorgevoerd, waar we achteraf gezien erg blij mee waren. De levering en de plaatsing van de nieuwe keuken is conform afspraak verlopen en perfect uitgevoerd. Kortom we zijn zeer content met de bestelde en geplaatste keuken.
- Corrie de Graaf
Badkamer met vloer en wandtegels
Lees verder
Wij hebben een badkamer met vloer en wandtegels gekocht bij Total Home Concept. We werden heel goed geïnformeerd en er werd ruim de tijd voor ons gesprek genomen. We zijn bijzonder tevreden over onze aankoop.
- Coen en Caroline
Fantastisch begeleid
Lees verder
Wat een geweldig warm en huiselijk onthaal in de showroom! We zijn fantastisch begeleid door Rick van Dijk. Hij had ontzettend goede ideeën en heeft op professionele wijze een super keuken voor ons ontworpen. De communicatie tussen Planning en Administratie is ook uitstekend te noemen. Het resultaat is meer dan super. De installateurs, die ons vertelden dat zij meubelmakers zijn geweest, hebben vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan gelukkig met onze nieuwe keuken. Het is echt boven onze verwachting uitgekomen.
- Wouter & Stacy
Schitterende keuken
Lees verder
Heel vriendelijk ontvangen in de winkel, in alle rust de keuken naar onze eigen wensen kunnen aanpassen met de nodige tips van Ulfert-jan. Uiteindelijk is de keuken op de afgesproken datum gemonteerd en ziet er werkelijk schitterend uit, precies wat wij in gedachten hadden en op tekening was gezet bij het ontwerp klasse!