Bora keukenapparatuur

Ontdek de revolutie in koken met BORA bij Total Home Concept.

BORA keukenapparatuur:
innovatieve kookervaring met stijl

BORA, als vooraanstaand merk in keukenapparatuur, heeft de traditionele manier van koken op zijn kop gezet met zijn unieke systeem van kookveldafzuiging. Deze innovatieve benadering combineert functionaliteit, design en efficiëntie voor een buitengewone kookervaring.

Waarom kiezen voor BORA keukenapparatuur?

  • Revolutionaire kookveldafzuiging: Het kenmerkende van BORA is de kookveldafzuiging, waarbij dampen en geuren direct bij de bron worden afgezogen. Dit resulteert in een kookomgeving zonder dampen, ideaal voor een open keuken of keuken met eiland.
  • Elegant en praktisch design: BORA-apparaten zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol ontworpen. De strakke lijnen en hoogwaardige materialen passen naadloos in moderne keukens.
  • Efficiënt energiegebruik: BORA-apparatuur is ontworpen met het oog op energie-efficiëntie. Van geavanceerde inductiekookplaten tot de efficiënte afzuigsystemen, BORA draagt bij aan een duurzame keuken.

Innovatieve productlijnen van BORA:

  • BORA Basic: Het instapmodel met krachtige prestaties in kookveldafzuiging.
  • BORA Classic: Een combinatie van design en functionaliteit voor de moderne keuken.
  • BORA Pure: Strak en minimalistisch design met geavanceerde technologie.
  • BORA Professional: Voor de ambitieuze thuis kok met een voorliefde voor professionele kwaliteit.

Assortiment BORA keukenapparatuur:

  • Kookplaten: Innovatieve inductie kookplaten met geïntegreerde afzuigsystemen.
  • Kookveldafzuiging: Krachtige afzuigsystemen die direct in het kookveld zijn geïntegreerd.
  • Accessoires: Handige accessoires voor een complete en functionele kookervaring.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen jouw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed adviseren bij de keuzes die je maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat je uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

BORA kopen bij Total Home Concept

Kom langs bij Total Home Concept om het assortiment BORA keukenapparatuur te ontdekken. Maak een afspraak voor deskundig advies en meer informatie over hoe BORA uw nieuwe keuken kan transformeren.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7.

Op basis van ruim 100 reviews.

9,7
- Saskia
Top geregeld
Lees verder
We hebben voor de tweede keer een keuken bin Total Home gekocht en ook deze keer zijn we zeer tevreden. Goed begeleiding bij aankoop, mooie keuken en een zeer professionele plaatsing. Alles was weer top geregeld. Eén van de glasplaatjes in een lade was kapot en ook deze is een aantal weken later keurig vervangen. Conclusie: een aanrader!
- Cees Huisman
Goed advies en alles volgens afspraak
Lees verder
In de showroom van Total Home Concept uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden m.b.t. de aankoop van keuken en vloer waarvoor ook alle tijd werd genomen. Levering en plaatsing conform afspraak verlopen door deskundige monteurs
- J. Stapersma
Zeer tevreden
Lees verder
Vloer, keuken en wanden bij Total Home gekocht. Prima geholpen bij het uitzoeken in de showroom. Levering en service waren uitstekend. Zeer tevreden.
- Ramon
Erg tevreden
Lees verder
Mooie showroom, goed advies en een mooie oplevering. Erg tevreden!
- Mark Ermers
Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig
Lees verder
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Ronald maakt duidelijke afspraken. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!
- H.P.
Blij met mijn aankoop
Lees verder
Topbedrijf. Heb hier mijn badkamer gekocht. Personeel was super vriendelijk en dachten goed mee. Monteur heeft vakwerk geleverd. Zeker een aanrader. Als ik nieuwe keuken of vloer nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe. Nog steeds iedere dag blij met mijn aankoop.
- C.G.M.M. Schellens en M.E. Houben
Een aanrader
Lees verder
Wij hebben bij Total Home Concept een keuken gekocht compleet met alle nodige apparatuur. Na enige tijd zijn we weer terug geweest om een en ander nogmaals te bespreken en te kijken of de bestelde apparatuur wel de juiste was. Op advies zijn er enkele aanpassingen in de bestelde keuken doorgevoerd, waar we achteraf gezien erg blij mee waren. De levering en de plaatsing van de nieuwe keuken is conform afspraak verlopen en perfect uitgevoerd. Kortom we zijn zeer content met de bestelde en geplaatste keuken.
- Corrie de Graaf
Badkamer met vloer en wandtegels
Lees verder
Wij hebben een badkamer met vloer en wandtegels gekocht bij Total Home Concept. We werden heel goed geïnformeerd en er werd ruim de tijd voor ons gesprek genomen. We zijn bijzonder tevreden over onze aankoop.
- Coen en Caroline
Fantastisch begeleid
Lees verder
Wat een geweldig warm en huiselijk onthaal in de showroom! We zijn fantastisch begeleid door Rick van Dijk. Hij had ontzettend goede ideeën en heeft op professionele wijze een super keuken voor ons ontworpen. De communicatie tussen Planning en Administratie is ook uitstekend te noemen. Het resultaat is meer dan super. De installateurs, die ons vertelden dat zij meubelmakers zijn geweest, hebben vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan gelukkig met onze nieuwe keuken. Het is echt boven onze verwachting uitgekomen.
- Wouter & Stacy
Schitterende keuken
Lees verder
Heel vriendelijk ontvangen in de winkel, in alle rust de keuken naar onze eigen wensen kunnen aanpassen met de nodige tips van Ulfert-jan. Uiteindelijk is de keuken op de afgesproken datum gemonteerd en ziet er werkelijk schitterend uit, precies wat wij in gedachten hadden en op tekening was gezet bij het ontwerp klasse!