Contact

Vertrouwde vakkennis, betrouwbare betrokkenheid, inspirerend interieurdesign en een aanpak die staat als een huis. Jouw huis.

Ontdek het verrassende totaalconcept van Total Home Concept. Perfectie tot in de kleinste details. Wil je er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is, vraag een adviesgesprek aan.

Openings-
tijden

Maandag t/m zaterdag:

8.30 – 17.00 uur

Zondag:

Elke 1e zondag van de maand: 10.00 – 16.00 uur

2e paasdag:

10.00 – 16.00 uur

Feestdagen:

Gesloten

Veelgestelde vragen

Wij zijn iedere eerste zondag van de maand geopend.

Uiteraard! Je kunt online een afspraak inplannen of contact opnemen via 0320 211 579 dan plannen wij op het gewenste tijdstip een afspraak in.

Dat ligt eraan of je kiest voor een totaal concept of bijvoorbeeld alleen een keuken.

Een gesprek voor alleen een keuken duurt ongeveer drie à vier uur.

Uiteraard! Dan kun je er thuis nog eens rustig over nadenken.

Bij Total Home Concept heb je de unieke mogelijkheid om jouw woning compleet en woonklaar te laten opleveren. Op het moment dat je de sleutel krijgt, hoef je niet meer te klussen en nemen wij je alles uit handen. We hebben een volledige collectie van vloeren, plinten, wandafwerking, badkamers en keukens. Na oplevering van jouw huis zal Total Home Concept de afbouw compleet verzorgen.

Ons assortiment is erg veelzijdig. Je kunt bij ons terecht voor keukens, inloopkasten, badkamers, vloeren en wanden. Kom gerust eens langs in onze showroom.

Uiteraard! Er zijn op de parkeerplaats twee laadpalen aanwezig.

Contact opnemen

Titel over veelgestelde vragen

Antwoord 1

Antwoord 2