Design keukens

Luxe keukens van hoge kwaliteit. 

Contact opnemen

Bij het vormgeven van uw keuken adviseren wij u aan een aantal verschillende factoren te denken:

  • Welke stijl past bij u? Gaat uw voorkeur uit naar kastjes met of zonder grepen? Welke materialen passen bij u? Heeft u bijvoorbeeld liever hoogglans of matte fronten?.
  • Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bent u met zijn zessen thuis, dan zult u versteld staan hoeveel ruimte Total Home Concept voor u kan winnen met slimme oplossingen. Bent u in uw eentje of met z’n tweeën? Dan is ruimte wellicht minder belangrijk en kunt u mogelijk een keuken kopen met extra luxe opties.
  • Wat zou het toch fijn zijn als er geen keukenapparatuur meer op uw werkblad hoeft te staan. Het koffiezetapparaat, de theekoker en de blender op uw werkblad zijn volledig verleden tijd. Total Home Concept biedt verschillende oplossingen voor uw keukenapparatuur. Hierdoor creëert u weer extra werkruimte.
afspraak maken

Design keukens in elke prijsklasse

Total Home Concept biedt keukens aan in elke prijsklasse. Heeft u een bepaald begroting in gedachten? Dan stellen wij een keuken samen die geheel past bij uw begroting. De prijs van een keuken is mede afhankelijk van het gekozen werkblad, het aantal kasten, de keukenapparatuur en de afmeting van uw keuken. In onze showroom vindt u alle denkbare mogelijkheden voor een keuken en hierdoor koopt u bij Total Home Concept altijd een keuken die bij u past.

Total Home Concept werkt al jaren met de beste merken en materialen. Wij garanderen een praktische keuken waar u jarenlang veel plezier aan gaat beleven! 

afspraak maken

Design keukens: Luxe en stijlvol

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan keukens, badkamers, vloeren en wandafwerking.

KEUKEN INSPIRATIE

Nog meer inspiratie opdoen?

INSPIRATIE OPDOEN

Woonklaar wonen

Ontdek ons totaalconcept.

WOONKLAAR

Bezoek onze showroom met design keukens

Total Home Concept biedt allerlei mogelijkheden om uw design keuken zo ruim en efficiënt mogelijk te maken. Ook bieden wij de meest moderne apparatuur waardoor uw keuken altijd een mooi geheel wordt. U bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken en te beleven.

Wilt u liever direct een afspraak maken? Plan uw bezoek aan Total Home Concept.

afspraak maken