Dit zijn de keukentrends voor 2019!

We naderen langzaam het einde van 2018, maar de eerste trendzoekers zijn alweer benieuwd naar de allernieuwste keukentrends en woontrends van 2019. Total home Concept snapt helemaal waarom! Keukens moeten tegenwoordig naast praktisch ook een eyecatcher zijn in de woning. Bent u op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe of bestaande keuken? Total Home Concept zet de keukentrends van 2019 op een rij!

Uw eigen “koffiehoek” in huis


Heerlijk genieten van een eigentijdse bak koffie voordat u naar het werk gaat. Wie geniet hier nou niet van? Word barista in uw eigen keuken en experimenteer zelf met een koffiesoort, de verhouding tussen hoeveelheid aan koffiebonen en water, met een automatische koffiemachine. Total Home Concept heeft een ruim assortiment aan luxe inbouw koffiemachines voor uw nieuwe of bestaande keuken.

Koken op inductie


Vanaf 2019 worden er geen woningen meer aangesloten op aardgas. Het traditionele gasfornuis maakt langzaam plaats voor het nieuwe “elektrisch” koken. De inductiekookplaat heeft een strakke look en heeft veel praktische voordelen in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan een inductiekookplaat i.c.m. met een afzuigsysteem voor al uw kookgeuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom deze keukentrend bekijken in onze 3000m2 grote showroom in Lelystad.

Brede keukenlades 


Of u nu een kleine of grote keuken heeft, een brede keukenlade past in elk soort keuken. Deze lades worden steeds populairder en zijn niet meer weg te denken uit de keukens van nu. Waar voorheen keukenkastjes als opslag dienden maken deze nu plaats voor prachtige brede keukenlades. Deze lades zorgen niet alleen voor veel opbergruimte maar maken de keuken ook nog eens optisch ruimer. Kom deze keukentrend bekijken in onze showroom in Lelystad.

4. Marmer in de keuken
Tijd om uw nieuwe keuken een rijke uitstraling te geven met een marmeren “look”. Deze keukentrend is weer helemaal terug in de keukenwereld van 2019. Wilt u een werkblad of een achterwand met een marmeren look in uw nieuwe keuken? Kom langs bij Total Home Concept en ontdek of de marmer look iets voor in uw keuken is. Onze adviseurs helpen u graag op weg.

Inspiratie opdoen in onze 3000m2 grote showroom!
Wilt u meer weten over de allerlaatste trends op het gebied van keuken, badkamer, vloer -en wandafwerking? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Breng dan een bezoekje aan onze 3000m2 grote showroom en laat u inspireren door de eigentijdse woonsferen.

Geef een reactie