Eiland keukens

Een modern en veelzijdig keuken eiland. 

contact opnemen

Soorten keukeneilanden

Een eilandkeuken lijkt misschien alleen een droom, maar met een slimme planning is er voor vrijwel iedere woonruimte een prachtig keukeneiland te realiseren. Door de vele mogelijkheden die deze keuken heeft, zijn deze keukens razend populair en een aanwinst voor elke (nieuwbouw) woning. Bent u nieuwsgierig naar deze keukentrend of wilt u weten welke eiland keuken het beste bij uw woonsituatie past? Lees verder en ontdek welk type eiland keuken geschikt is voor u.

afspraak maken

Kookeiland en/of spoeleiland

We kennen meerdere soorten eiland keukens, de meest voorkomende zijn een kookeiland en een spoeleiland. Het kookeiland, zoals de naam het al zegt, is geschikt om op te koken en heeft een kookgedeelte waar in een kookplaat is verwerkt. Dit kan een elektrische kookplaat zijn met inductie of een prachtige kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Dit type keukeneiland komt helemaal tot zijn recht in een open keukenruimte zodat u contact kan houden met bijvoorbeeld uw familie of vrienden die in de woonkamer zitten. Hierdoor betrekt u de keuken bij de huiskamer en wordt deze keuken een echte eyecatcher in uw woning. Naast deze eiland keuken met kookgedeelte kunt u ook kiezen voor een spoeleiland. Het kookgedeelte maakt dan plaats voor een geïntegreerde spoelbak die u kunt afwerken met een mooie design mengkraan. Wilt u liever een combinatie hebben tussen een kook- en spoeleiland? Kies dan voor eiland met een kook- en spoel gedeelte.

afspraak maken

Eiland keukens: Modern en veelzijdig

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers en met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan badkamers, keukens, vloeren, plinten en wandafwerking.

KEUKEN INSPIRATIE

Nog meer inspiratie opdoen?

INSPIRATIE OPDOEN

Woonklaar wonen

Ontdek ons totaalconcept.

WOONKLAAR

Kookeiland met bar- en zit gedeelte

Een kookeiland met bar-zit gedeelte is steeds meer in trek en is een gezellige aanwinst voor in uw nieuwe keuken. Het nodigt vrienden en familie uit om u tijdens het koken te vergezellen. Daarnaast is het de ideale plek om ‘s ochtends rustig te ontbijten met het hele gezin en in het weekend tovert u de keuken om tot borreltafel vol met lekkere hapjes. Schuif maar aan!

afspraak maken

Schiereiland: voor kleine ruimtes

Denkt u dat de woonruimte te klein is voor een kookeiland? Dan kunt u ervoor kiezen om een schiereiland keuken te nemen. Dit type keuken neemt minder ruimte in beslag doordat de korte zijde tegen een wand wordt geplaatst of tegen de rest van de keuken. Ook met een schiereiland betrekt u de huiskamer bij het kookgedeelte. Een perfecte oplossing voor wat kleinere ruimtes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een kookeiland? Breng dan een bezoekje aan onze 3000m2 grote showroom in Lelystad.

Contact opnemen