moderne keuken kopen bij total home concept keukenspecialist

Greeploze keuken

De trend van deze tijd is de greeploze keuken. Als u van een moderne, rustige en elegante uitstraling in uw woning houdt, dan mag de greeploze keuken niet ontbreken.

Elegantie en rust

Het voordeel van een greeploze keuken is dat het accent niet uitgaat naar de soorten grepen op de deuren. Bij de greeploze keuken is er vaak sprake van een rustige vlakverdeling van de kasten en inbouwapparatuur, hierdoor wordt bijvoorbeeld uw prachtige aanrechtblad de aandachtstrekker in uw keuken.

Soft motion techniek

Door de moderne technieken die gebruikt worden bij de greeploze keuken heeft u geen last meer van hard dichtslaande kastdeuren of lades. Dit wordt namelijk voorkomen door de soft motion techniek. Deze techniek houdt in dat aan de binnenzijde van kasten en lades een rubberen dop wordt geplaatst of door het gebruik van langzaam sluitende scharnieren. De kast of lade gaat door deze techniek rustig dicht.

Tip-on systeem

Ook het openmaken van de lades en kasten wordt vereenvoudigd door het gebruik van het zogenaamde “tip-on” systeem. Een zacht druk tegen de deur of lade aan en deze gaat vanzelf open. Naast de techniek op deuren en lades wordt deze techniek ook al toegepast op diverse inbouwapparatuur. Onze adviseur laat u graag de diverse mogelijkheden zien.

Reinigen van de greeploze keuken

Doordat er geen handvaten zijn om aan vast te pakken is het nodig om de greeploze keuken elementen wat vaker te reinigen met een microvezeldoek, door het duwen tegen de deuren kunnen er natuurlijk vingerafdrukken op komen, maar aan de andere kant is het schoonmaken van een keukenkastje met een handgreep zeker zo onhandig. Houdt u dus van een moderne en strakke keuken, kies dan voor de greeploze keuken. Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van een keuken die bij u past.

Plan een vrijblijvende afspraak