Greeploze keukens

Een praktische en stijlvolle keuken. 

Contact opnemen

 

Elegantie en rust

Het voordeel van een greeploze keuken is dat het accent niet uitgaat naar de soorten grepen op de deuren. Bij de greeploze keuken is er vaak sprake van een rustige vlakverdeling van de kasten en inbouwapparatuur, hierdoor wordt bijvoorbeeld uw prachtige werkblad de aandachtstrekker in uw keuken.

Afspraak maken

 

Soft motion techniek

Door de moderne technieken die gebruikt worden bij de greeploze keuken heeft u geen last meer van hard dichtslaande kastdeuren of lades. Dit wordt namelijk voorkomen door de soft motion techniek. Deze techniek houdt in dat de lades zijn voorzien van geleiders die bij het sluiten worden gedempt en de deuren zijn voorzien van langzaam sluitende scharnieren. De kast of lade gaat door deze techniek rustig dicht.

Afspraak maken

Greeploze keukens: Strak en stijlvol

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit.

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan keukens, badkamers vloeren en wandafwerking

KEUKEN INSPIRATIE

Nog meer inspiratie opdoen? 

Inspiratie opdoen

Woonklaar wonen

Ontdek onze projecten!

Meer informatie

 

Reinigen van de greeploze keuken

Doordat er geen handgrepen zijn om vast te pakken is het nodig om de greeploze keuken elementen wat vaker te reinigen met een microvezeldoek. Door het duwen tegen de deuren kunnen er natuurlijk vingerafdrukken op komen. Houdt u dus van een moderne en strakke keuken? Kies dan voor de greeploze keuken. Onze adviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van een keuken die bij u past.

Afspraak maken

Tip-on systeem

Het openen van de lades en kasten wordt vereenvoudigd door gebruik te maken van het zogenaamde “tip-on” systeem. Een zachte duw tegen de deur of lade aan en deze gaat vanzelf open. Naast de techniek op deuren en lades wordt deze techniek ook al toegepast op diverse inbouwapparatuur. Onze adviseurs laten u graag de diverse mogelijkheden zien.

Afspraak maken