Hoe gebruikt u optimaal de ruimte in een kleine badkamer?

Er zijn veel mogelijkheden wanneer het gaat om de indeling van uw ideale badkamer. Maar wat als u minder ruimte heeft maar toch de badkamer van uw dromen wilt samenstellen?

Slim de ruimte benutten 

Total Home Concept heeft verschillende kleine badkamermeubels die toch opbergruimte bieden door minder diepe lades of kasten. Dat geeft merkbaar meer loop-en beweegruimte zonder daar opbergruimte voor te laten liggen. Wilt u nog meer ruimte besparen? Dan kunt u kiezen voor een spiegelkast in plaats van een standaard spiegel. Dat creëert opbergruimte en voorkomt rommel op de wastafel. Onze luxe spiegelkasten zijn uitgerust met een lichtschakelaar en 2 stopcontacten. Wij bieden een ruime keuze in maten en soorten badkamermeubels en spiegelkasten!

Optisch ruimte creëren 

Naast het kiezen van de juiste badkamermeubels kunt u de ruimte optisch groter maken door de kasten op te hangen. Zwevende kasten geven een ruime en luxe uitstraling aan uw vloer en gehele badkamer. Bovendien kunt u door lichte kleuren in tegels, meubels en afwerking te gebruiken, uw ruimte opener en groter laten lijken dan wanneer u donkere kleuren gebruikt. Ook de keuze van de grootte van uw tegels kunnen de optische ruimte beïnvloeden. Hoe groter de tegels, des te minder voegen, waardoor de oppervlakte groter lijkt.
Ook met weinig ruimte zijn er veel mogelijkheden tot het samenstellen van uw droombadkamer. Het begint met de juiste keuze en kwaliteit van de badkamermeubels en tegels. Total Home Concept biedt een uitgebreide collectie meubels en tegels voor in uw badkamer. Door middel van een 3D tekening is er een duidelijk beeld te creëren van de wensen en mogelijkheden. U bent van harte welkom voor advies en inspiratie op onze sanitair afdeling in Lelystad!