Hoekkeuken

Een hoekkeuken ook wel L-keuken genoemd is voornamelijk praktisch. De voordelen van een hoekkeuken zijn: veel kastruimte, ruime bewegingsvrijheid door de L-vorm en bovendien is de oppervlakte van het werkblad groot.

Het gebruik van “loze” hoeken

In een hoekkeuken komt vaak een loze hoek voor, in deze hoek kun je echter prima een draaicarrousel kast plaatsen, zodat de ruimte optimaal benut wordt. De indeling van een hoekkeuken is meestal als volgt: in een hoek de koelkast met eventueel daarboven ruimte voor een inbouwmagnetron, daarnaast bijvoorbeeld een hoge kast, denkt u daarbij aan een apothekerskast, door het schuifsysteem kunt u optimaal van de ruimte gebruik maken. Vervolgens een wasbak met kraan en op het andere gedeelte van het werkblad wordt een gasfornuis/inductiekookplaat o.i.d. geplaatst. Deze indeling heeft te maken met het ergonomisch werken in een keuken.

Heeft u nog meer ruimte nodig, dan kunt u zelfs nog bovenkastjes in deze keuken kwijt. Zo heeft u genoeg ruimte om al uw serviesgoed, potten en pannen goed op te bergen. Uiteraard zijn de L-keukens in diverse stijlen leverbaar zoals modern, landelijk en klassiek. Komt u eens langs in onze showroom om de diverse hoekopstellingen te bekijken. Met behulp van de moderne techniek kunnen wij ook de door u uitgekozen hoekkeuken visueel zichtbaar maken in uw eigen woning. Wij willen graag met u meedenken om uw droomkeuken samen te stellen.

Inbouwapparatuur in de hoekkeuken

Graag adviseren wij u ook bij de aanschaf van de inbouwapparatuur. Wij bieden u een ruim scala aan bekende merken zoals Miele, Etna, Siemens, Atag, Borreti, Pelgrim en Liebherr.

Total home concept Lelystad - logo

Total Home Concept
Schoepenweg 35, 8243 PX Lelystad
Telefoonnummer: 0320-211579
E-mail: receptie@totalhomeconcept.nl

Onze openingstijden:
Maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Elke 1e zondag van de maand open van 10.00 tot 16.00 uur.