Hoogglans keukens

Een klassieke en moderne uitstraling

Contact opnemen

Is een hoogglans keuken goed schoon te houden?

Er wordt gesuggereerd dat hoogglans keukens moeilijker zijn om schoon te maken, omdat het vuil op het gladde oppervlak sneller zichtbaar is, maar dit klopt niet. Zeker niet als u kiest voor een greeploze hoogglans keuken. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat de hoogglans keuken gemakkelijk kan worden schoongemaakt. De hoogglans keukens van Total Home Concept worden gemaakt van duurzame materialen, dit heeft als resultaat dat de keuken jarenlang zo goed als nieuw blijft. Wij moeten echter wel reëel zijn en zullen een jong gezin met kinderen niet adviseren een hoogglans keuken aan te schaffen. Natuurlijk ziet u op een hoogglans keuken sneller vingerafdrukken en vlekken. De lichtinval in de keuken is hierbij ook van belang. Hoe meer lichtinval, hoe sneller u vlekken op een hoogglans keuken kunt zien. Echter, er zijn speciale coatings die vuil afstoten, zodat het schoonmaken van de hoogglans keuken niet meer inspanning vereist als bij een “gewone” keuken.

afspraak maken

Zijn er alleen moderne hoogglans keukens?

Vaak wordt er bij een hoogglans keuken gedacht aan een modern interieur, maar niets is minder waar. Total Home Concept biedt hoogglans keukens die goed tot hun recht komen in verschillende soorten huisstijlen. De hoogglans keukens zijn in een groot kleurenpalet verkrijgbaar, hierdoor kiest u altijd een kleur die bij u en uw interieur past. Door de reflecterende eigenschap van hoogglans oogt de keuken altijd groter.

Maak een afspraak

Hoogglans keukens: Klassiek en modern

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan keukens, badkamers, vloeren,en wandafwerking.

Total Home Concept geeft u graag advies.

Twijfelt u of een hoogglans keuken iets voor u is? De adviseurs van Total Home Concept staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Total Home Concept biedt de juiste prijs-kwaliteit-garantie. In de showroom van Total Home Concept kunt u zich laten informeren over een hoogglans keuken.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel naar 0320-211579.

afspraak maken