Hoogglans keuken, de meest gekochte keuken van nu

De hoogglans keuken is de trend van nu. De witte hoogglans keuken is in combinatie met een zwart aanrechtblad de favoriete keuken in Nederland. Hoogglans keukens geven een frisse uitstraling, dit komt door de toplaag die op de keuken zit. Hierdoor oogt een hoogglans keuken altijd als nieuw en dat wil toch iedereen? De hoogglans keuken ligt qua prijs iets hoger dan de gemiddelde keuken, dit komt door de speciale behandeling van de fronten. De fronten bestaan uit kunststof in combinatie met een hoogwaardige lak, wat overigens weer een langere levensduur garandeert van de keuken.

totalhomeconcept-hoogglans-keuken-kopen-9

Is een hoogglans keuken wel goed schoon te houden?

Er wordt gesuggereerd dat hoogglans keukens moeilijker zijn om schoon te maken, omdat het vuil op het gladde oppervlak sneller zichtbaar is, maar dit klopt niet, zeker niet als u kiest voor een greeploze hoogglans keuken. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat de hoogglans keuken gemakkelijk kan worden schoongemaakt. De hoogglans keukens van Total Home Concept worden gemaakt van duurzame materialen, dit heeft als resultaat dat de keuken voor vele jaren als nieuw blijft. Wij moeten echter wel reëel zijn en zullen een jong gezin met kinderen niet adviseren een hoogglans keuken aan te schaffen. Natuurlijk ziet u op een hoogglans keuken sneller vingerafdrukken en vlekken. De lichtinval in de keuken is hierbij ook van belang. Hoe meer lichtinval, hoe sneller u vlekken op een hoogglans keuken kunt zien. Echter er zijn speciale coatings die vuil afstoten, zodat het schoonmaken van de hoogglans keuken niet meer inspanning vereist als dat van een “gewone” keuken.

Meer weten? Kom langs in onze 3000m2 grote showroom of plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Zijn er alleen moderne hoogglans moderne keukens?

Vaak wordt er bij een hoogglans keuken gedacht aan een modern interieur, maar niets is minder waar. Total Home Concept biedt hoogglans keukens die goed tot hun recht komen in verschillende soorten huisstijlen. De hoogglans keukens zijn in heel het kleurenpalet verkrijgbaar, hierdoor kiest u altijd een kleur die bij u en uw interieur past. Door de reflecterende eigenschap van hoogglans oogt de keuken altijd groter.

Total Home Concept geeft u graag advies.

Twijfelt u of een hoogglans keuken iets voor u is? Geen probleem de adviseurs van Total Home Concept staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Total Home Concept biedt de beste prijs en kwaliteit garantie. In de showroom van Total Home Concept kunt u zich laten informeren over een hoogglans keuken.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel naar 0320-211579.