Houten vloer

Een krimpvrije en duurzame vloer van uitstekende kwaliteit. 

Contact opnemen

Lamelparket en Massief parket

Een massieve parketvloer bestaat uit één geheel van een bepaalde houtsoort, bijvoorbeeld eikenhout, en kan wel zo’n 40 tot 60 jaar meegaan.

Lamelparket is opgebouwd uit meerdere houtlagen die haaks verlijmd worden, dit parket wordt ook wel een samengesteld parket genoemd. Door de haakse verlijming zal deze vloer minder “werken”. Een lamelparket kan bijvoorbeeld bestaan uit een onderlaag van vurenhout of populierenhout. Het middendeel van vurenhout en de toplaag is een massieve laag van een aantal millimeter van één houtsoort: eiken, kersen, berken, beuken of merbau. Al die lagen worden samengeperst tot één geheel. De levensduur van lamelparket is zo’n 30 tot 40 jaar. De parketvloer van Total Home Concept is samengesteld uit Europees eiken en is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling (in combinatie met de juiste ondervloer).

afspraak maken

Nog een aantal voordelen van onze houten vloeren:

  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
  • Krimpvrij en werkingsvrij
  • Duurzaam
  • Samengesteld uit Europees eiken
  • Geschikt om rechtstreeks te verlijmen op de dekvloer
  • Personal Touch: verschillende kleur mogelijkheden

Zowel een massieve vloer als lamelparket kan meerdere malen geschuurd en afgewerkt worden met een finish touch naar uw keuze, hierdoor heeft u eigenlijk steeds weer een nieuwe vloer.

afspraak maken

Houten vloer: Krimpvrij en duurzaam

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers en met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan badkamers, keukens, vloeren, plinten en wandafwerking.

Vele soorten kleuren, samenstellingen en afwerkingen

Er zijn vele soorten parketvloeren. De planken kunnen verschillen in dikte, lengte, breedte, maar ook in kwaliteit en afwerking. De kleur van het hout is medebepalend voor de sfeer in een huis. En om het nog moeilijker te maken zijn er ook nog keuzes in de afwerking van de plank, bijvoorbeeld lak of olie. Kortom als u voor een parketvloer kiest, helpen onze adviseurs u graag met het bepalen wat voor u het beste parketsoort is.

afspraak maken

De vloeren verdienen een goede geluidsreducerende onderlaag

Massief parket en het lamelparket zijn niet geluidsreducerend. Lamelparket is misschien iets minder gehorig, maar als u een parketvloer in een appartement legt, moet u een geluidsreducerende onderlaag aanbrengen. Toch adviseren wij u ook in andere woningen een geluidsreducerende onderlaag aan te brengen om gehorigheid te voorkomen.

Contact opnemen