Interview met de Familie Huijbrechts

Op bezoek bij de familie Huijbrechts

Vandaag zijn wij te gast bij de familie Huijbrechts. Andre en Caroline wonen met hun twee kinderen sinds een jaar in Buitenhof, een prachtig woongebied aan de rand van Lelystad. Door een rondje Lelystad kwamen ze bij Total Home Concept terecht. Wij zijn een jaar na plaatsing van de keuken en de vloeren benieuwd hoe het met het gezin gaat en zochten ze op.

De keuken uit de VT wonen stijlkamer is hun droomkeuken

Caroline zag meteen de keuken die ze mooi vond toen ze voor het eerst bij Total Home Concept binnenliep. In de VT-Wonen stijlkamer stond het sfeertje dat zij in haar hoofd had. Daar is hun keuken dan ook op geïnspireerd. Daarnaast hebben ze een vloer voor in de woonkamer en de verschillende slaapkamers gekocht en een tegelvloer voor in de badkamers en het toilet. Het totaalplaatje is een prachtig geheel. Volgens meneer echt te danken aan zijn vrouw, die veel oog voor smaak en details heeft. Die mening delen wij zeker, het is echt een plaatje zoals in een magazine. Mevrouw vult lachend aan dat de keukenadviseuse ook echt goed meegedacht heeft en met waardevolle suggesties kwam over bijvoorbeeld kwaliteit en gebruiksgemak van de verschillende materialen.

Waarom het stel voor Total Home Concept heeft gekozen?

Andre vertelt: “Het warme gevoel bij binnenkomst, het echt de tijd nemen om goed naar je wensen te luisteren en vervolgens een offerte neer te leggen, die past bij het aangegeven budget, waren voor ons belangrijke punten om voor jullie te kiezen”.

Planning stress of niet?

“Wat voor ons ook erg van belang werd gedurende de nieuwbouw van ons huis was de planning. We zeiden al snel tegen elkaar dat het wel fijn zou zijn als we die verantwoordelijkheid voor de planning bij één partij konden neerleggen. We hebben daarom zowel de keuken als de vloer bij jullie gekocht. Jullie hebben het hele traject uit handen genomen en ons daarmee echt ontzorgd. Dat is dan ook een groot pluspunt om voor jullie te kiezen”. Bij een nieuwbouwwoning heb je altijd te maken met een onzekere factor. De opleverdatum. Vaak geven aannemers ongeveer vier weken voor oplevering de definitieve opleverdatum door.

Ambassadeurs

Caroline vertelt verder: “Een goede vriend van ons heeft op ons advies ook bij jullie zijn keuken en vloer gekocht en ook dat is erg goed gegaan van A tot Z. We kennen ook de verhalen van mensen die het aan verschillende partijen uitbesteden. Die hebben achteraf een hoop gedoe, omdat de ene partij uitloopt, maar de andere partij al weer een andere klus heeft ingepland”.

Favoriete gerecht om te maken in de keuken?

“Ik vind koken heel erg leuk. Tapas vind ik erg leuk om te maken. Total Home Concept heeft ons geadviseerd om naar het Siemens experience center in Hoofddorp te gaan. Dit kunnen wij iedereen aanraden, wij vonden het erg fijn. Alle Siemens apparaten zijn daar aanwezig en wij kregen dan ook uitgelegd hoe deze werken en bedient moet worden. De functies zijn zo talrijk dat wij na een jaar gebruik van onze apparaten nog wel eens moeten zoeken hoe bepaalde functies werken. Wij hebben als tip voor Total Home Concept om na in gebruik name van de keuken nog een keer een extra kwartiertje uitleg te geven over de functies van alle apparaten. Dat zou helemaal een geweldige aftersales zijn. Maar verder zijn we helemaal tevreden over Total Home Concept” geeft Caroline aan.

Het gezin kan na een druk jaar nu elke dag genieten van een schitterend resultaat op een unieke locatie in Lelystad.