Op een zonnige dag in Januari mocht ik, Marijke Hebben, accountmanager van Total Home Concept, de keuken en de laminaatvloer komen bekijken bij de Familie Landsmeer. Ruud en Laura wonen hier met hun 2 kinderen Sven en Lize.

 

Laura aan het woord:

We wilden graag naar Gorinchem Oost verhuizen. In eerste instantie hebben we altijd gezegd niet in dit blok te kopen, omdat mijn ouders dan te dichtbij zouden wonen. Je denkt dan in eerste instantie dat je elkaar toch in de gaten houdt. Maar heel grappig genoeg is het toch dit huis geworden. We wilden namelijk wel heel graag in deze fase een huis kopen, omdat andere fases te lang gingen duren. We hebben eerst nog naar een andere woning gekeken, maar daar konden we niet alle opties kiezen, die wij wilden!
Toen zijn we toch naar dit huis gaan kijken en het huis voelde gewoon erg goed. Er zit een mooi stuk woonruimte in, voor een goede prijs. Verder is de locatie erg mooi, dicht bij school, de winkels en de snelweg en met 10 minuten ben je in de stad om lekker een borrel te drinken of uit eten te gaan. Wij wonen hier graag, het is een jonge, leuke wijk. Erg gemoedelijk, met leuke buren.

Hoe zijn jullie bekend geworden met ons bedrijf Total Home Concept?

Total Home Concept is de partij, die onze aannemer ons aanraadde. We zijn eerst bij andere keukenzaken in de buurt geweest, maar de prijs-kwaliteitverhouding en de service is bij Total Home Concept veel beter. Dit is niet de eerste keuken die we kopen dus we hebben goed vergelijkingsmateriaal.
Het gemak en de manier waarop er met ons mee werd gedacht, hebben wij als zeer prettig ervaren.
Zo hoefden we ons geen zorgen te maken over de installatiepunten en het leidingschema. Dit werd tussen Total Home Concept en de aannemer geregeld, terwijl andere kopers dit allemaal zelf moesten regelen. Jullie hadden korte lijnen met onze aannemer en daardoor zijn wij echt ontzorgd.
Onze keukenverkoper Marcel dacht erg goed met ons mee en nam alle tijd voor ons. Bijvoorbeeld over het aantal stopcontacten voor de huishoudelijk apparaten. Zelf zouden we er twee gekozen hebben, maar we zijn nu wel heel blij met de vier die wij hebben. Het ontwerp hadden we grotendeels zelf al in beeld, maar toch gaf hij net even die kleine praktische aanvullingen, zoals een speciaal laagje over de keuken, waarbij je de vingerafdrukken niet zo duidelijk ziet. Hij nam alle tijd en maakte het ook inzichtelijk voor ons. Zo heeft hij bijvoorbeeld de doorloop tussen het eiland en de kastenwand uitgemeten in de winkel, zodat we konden zien en ervaren of het ook echt ruim genoeg was. Dat stukje meedenken was top.

Het afroep gesprek

Ook het afroep gesprek vonden wij erg positief. Er zit toch een tijd tussen het kopen van de keuken en het opleveren van de woning. Tijdens het afroep gesprek hebben we nog zaken kunnen aanpassen, wat erg fijn is. We hadden de oplevering van de woning net voor de bouwvak en we hadden met jullie afgesproken om de keuken en de vloer 3 weken na oplevering geplaatst te krijgen. Maar dat zou dan midden in de bouwvak zijn. Na overleg heeft Total Home Concept alles binnen 2 weken kunnen plaatsen, zodat we de bouwvak konden gebruiken om de rest van het huis woon klaar te maken.
De keukenmonteurs staken er met kop en schouders bovenuit. Dit vakmanschap hebben wij bij eerdere montages niet ervaren.
Ze hebben erg netjes gewerkt en ze hebben gezorgd dat een ontbrekend onderdeel snel geleverd werd. Bij een keuken houd je er rekening mee dat er altijd wel iets is, maar het gaat erom hoe het opgelost wordt.

Nog tips voor toekomstige bewoners?

Wij zouden andere mensen aanraden om op je gevoel af te gaan en met je keuken ook eens een creatief ontwerp te kiezen en vertrouw ook op de mensen die je adviseren. Zij hebben er tenslotte verstand van.

Tenslotte wat maak je het liefst klaar in jullie nieuwe keuken?

Een goede Italiaanse pasta, hmmmm.
Total Home Concept

Schoepenweg 35, 8243 PX Lelystad
Telefoonnummer: 0320-211579
E-mail: receptie@totalhomeconcept.nl

Lijstje van Laura over Total Home Concept:

  • Uitstraling showroom: 8,5
  • Assortiment showroom: 9
  • Begeleiding door de verkoper: 9
  • Creativiteit ontwerp: 8
  • Prijs-kwaliteitverhouding: 8
  • Nazorg: 9
  • Nakomen van afspraken: 9