Kästle Keukens

De keukens uit ons assortiment staan voor kwaliteit op het gebied van keukenprogramma’s en gebruiksgemak.

contact

Kwaliteitskenmerk 1: Duurzame en milieuvriendelijke kasten
De keukens van Kästle hebben milieuvriendelijke Green-Line kasten. De kasten worden gemaakt uit Bioboard. Bioboard bestaat uit snelgroeiend mais en eenjarige planten. Het is geen hout, maar heeft wel dezelfde functionaliteit en eigenschappen. Door de toepassing van BioBoard wordt 37% hout bespaard. U koopt dus een milieuvriendelijk en duurzaam product zonder dat u inlevert op de kwaliteit van uw keuken. Het bioboard is PEFC gecertificeerd.

Kwaliteitskenmerk 2: Binnenkant lade kleur antraciet!
De binnenkant van de lades van een Kästle keuken zijn standaard voorzien van de luxe  kleur antraciet. Bij de meeste keukens heeft u witte lades en betaald u extra, wanneer u de lades in de kleur antraciet wilt. Bij Kästle keuken wordt dit dus zonder meerprijs aangeboden.

Kwaliteitskenmerk 3: Voorgemonteerde kasten.
De kasten van een Kästle keuken zijn compleet voorgemonteerd. Dat betekent dat de kasten al volledig in elkaar zijn gezet. Mocht u de keuken zelf willen monteren, hoeft u de kasten alleen nog waterpas te zetten en de fronten af te stellen.

afspraak maken

Kwaliteitskenmerk 4: Verdekte ophangsystemen.
Mooie strakke binnenzijde van de wandkasten, zonder boorgaten. Door het verdekte ophangsystemen, ziet u enkel een mooie vlak afgewerkte binnenkant.  

Kwaliteitskenmerk 5: 26 verschillende corpuskleuren
De kasten van een Kästle keuken zijn in maar liefst 26 verschillende luxe corpuskleuren leverbaar. De kasten van een Kästle keuken zijn dus zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde in dezelfde kleur leverbaar, waar dit doorgaans wit is aan de binnenzijde. Het is dus zelfs mogelijk om ze in dezelfde kleur te bestellen als de kleur van het door u gekozen front. Dit geeft uw keuken net dat beetje extra uitstraling. 

Kwaliteitskenmerk 6: Blum scharnieren met geïntegreerde demping. 
De scharnieren die gebruikt worden bij een Käsle keuken zijn van hoogwaardige kwaliteit. De scharnieren geven elke deur bewegings comfort. Dit slimme scharnier past de kracht van de deur aan, wanneer u hem sluit. Daardoor sluiten uw kastdeuren soepel en stil.

afspraak maken

Kwaliteitskenmerk 7: Extra stevige bodems en legplanken van 19 mm dik.
De kasten van Kästle zijn stevig met een goede bodem en legplanken van 19 millimeter dik. Daardoor hebben ze een hoog draagvermogen zonder kans op doorhangen.

Kwaliteitskenmerk 8: Metalen plankdragers voorzien van borgstift.
De plankdragers van een Kästle keuken zijn van metaal en hebben een goede borgstift, waardoor uw planken strak en stevig opgehangen kunnen worden en u er nog jaren plezier van zult hebben.   

Kwaliteitskenmerk 9: Aluminium beschermplaat in spoelkasten.
De keukens van Kästle worden standaard geleverd met een aluminium beschermplaat voor de spoelkast. Eventuele lekkage tast zo niet direct uw keukenkast aan.

afspraak maken

Kästle keukens, de kwaliteitskeuken.

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers en met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan badkamers, keukens, vloeren, plinten en wandafwerking.

KEUKEN INSPIRATIE

Nog meer inspiratie opdoen?

INSPIRATIE OPDOEN

Woonklaar wonen

Ontdek ons totaalconcept.

WOONKLAAR

Kwaliteitskenmerk 10: XTend kasten voor inbouwapparatuur, met exact passende deuren, zonder pasblenden mogelijk.
Met deze oplossing heeft u geen passtukje (blende) meer  nodig tussen uw inbouwapparatuur en de bovenkast. Daardoor oogt uw keuken nog strakker. 

Kwaliteitskenmerk 11: 8 millimeter dik geschroefde verzonken rugwand.
Een stevige en robuuste rugwand, die zorgt voor een oerdegelijke constructie.

Kwaliteitskenmerk 12: Anti slip matten.
Alle lades zijn standaard voorzien van anti slip matten.

afspraak maken

Ga voor kwaliteit, kies Total Home Concept

Al overtuigd van de vele voordelen die een Kästle keuken u biedt of heeft u toch nog vragen? Onze adviseurs staan voor u klaar en kunnen u alle ins en outs vertellen over deze prachtige kwaliteitskeuken.

Maak een vrijblijvende afspraak of neem contact met ons op. 

contact opnemen