Keuken achterwand

De sfeermaker in de keuken

Afspraak maken

Maar welke achterwand keuken is dan voor mij de beste keuze?

Een achterwand voor uw keuken van Bokmerk vinden wij zelf een goede keuze. We vertellen u graag waarom. Deze achterwanden passen in elke keuken, zijn gemakkelijk schoon te houden en kunnen goed tegen hitte.  De achterwanden van Bokmerk zijn van aluminium. Aluminium heeft veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld tegels. De achterwanden van Bokmerk hebben geen naden en voegen, tegels hebben dit wel. U bespaart met een aluminium achterwand dus veel schoonmaaktijd. Wanneer schoonmaken niet uw favoriete hobby is, is deze achterwand een goede keuze.

afspraak maken

Groot assortiment achterwanden

Een aluminium achterwand van Bokmerk past bij elke stijl keuken. Of u nou voor een klassieke keuken of moderne keuken gaat. Dit komt omdat hij in heel veel RAL-kleuren te bestellen is.  Er zit dus altijd wel een kleur bij, die bij u in de smaak valt. De achterwanden van Bokmerk kunnen bestelt worden tot een lengte van zes meter. Dat betekent dat u bij de meeste keukens één vlakke plaat van 3 millimeter dik krijgt. Een aluminium achterwand voor uw keuken van Bokmerk heeft als groot voordeel dat hij erg makkelijk schoon te maken is. Doordat de achterwand geen voegen en naden heeft, kunt u in één keer met een doekje overal langs. Dit bespaart u een hoop tijd, die u misschien kunt besteden aan een uitgebreide kooksessie?  

afspraak maken

Total Home Concept

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers en met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan badkamers, keukens, vloeren, plinten en wandafwerking.

keuken inspiratie

Nog meer inspiratie op doen?

Inspiratie op doen

Woonklaar wonen

Ontdek ons totaalconcept.

Woonklaar

Bokmerk achterwanden

De achterwand van Bokmerk is hittebestendig en past uitstekend als achterwand bij uw kookzone. De wand kan temperaturen tot 200 graden Celsius verdragen. Dus koken is geen probleem. Vetspetters verwijdert u gemakkelijk met een doekje en een beetje sop. Bang dat u krassen op uw aluminium achterwand krijgt? Niet nodig! Deze wand is zeer kras-, slijt- en slagvast. Dit dankzij zijn speciale coating. De wand is hittebestendig en ook vocht zal uw achterwand dankzij de coating niet aantasten. Wilt u meer weten over dit mooie product? Laat u dan adviseren door één van onze adviseurs in onze showroom. U kunt ons vinden in onze 3000m2 showroom in Lelystad.

afspraak maken

Voordelen van een achterwand

  • Voor elke smaak, stijl en budget verkrijgbaar
  • Creëert een mooie uitstraling bij elke stijl
  • Makkelijk schoon te maken
  • Hittebestendig
  • Vochtbestendig
  • Kras-, slijt-, en slagvast
  • In heel veel RAL-kleuren verkrijgbaar
afspraak maken

Aanbod keukens

Onze collectie aan keukens is enorm en onze adviseurs adviseren u graag bij het kiezen van de perfecte keuken. Of dit nou gaat om een betonlook keuken, zwarte keukenlandelijke keuken of hoogglans keuken. Wilt u een afspraak maken bij een van onze adviseurs om te kijken naar de mogelijkheden? 

bEKIJK ONS AANBOD