Een keuken met bar

Een keuken met bar wordt steeds populairder, dit komt vooral doordat u direct contact heeft met degene die in de keuken aan het werk is. Een keuken met bar zorgt ervoor dat er echt wordt geleefd in een keuken. Wanneer u kiest voor een keuken met bar legt u de basis voor vele mooie en gezellige momenten in huis.

Een keuken met bar in ieder gewenste woonstijl

Er zijn enorm veel mogelijkheden in het creëren van een keuken die past in een gewenste woonstijl. Kiest u bijvoorbeeld voor een moderne, landelijke of industriële keuken? Iedere woonstijl kan gecombineerd worden met een bar in de keuken. De uitstraling maakt u door gebruik te maken van de juiste kleuren en materialen. Bij Total Home Concept adviseren onze adviseurs hier graag bij.

Een keuken met bar in een grote en kleine ruimte

De bar wordt steeds populairder niet alleen de uitstraling maar ook de efficiëntie en gezelligheid die erbij komt kijken maken de keuken met bar, zeer gewild. In het buitenland ziet u al regelmatig keukens met een bar dit komt omdat in het buitenland vaak wordt ontbeten aan de bar in de keuken.

Een keuken met bar brengt een extra dimensie aan de ruimte, daarnaast is het gezellig en functioneel.

Zoals u kunt zien zijn er enorm veel mogelijkheden om een bar in een keuken te plaatsen. Een keuken met bar is dus niet alleen geschikt voor grote keukens. Elke ruimte groot of klein kan omgetoverd worden. Ook in onze showroom hebben we enorm veel keukens staan die voorzien zijn van een bar. Kom eens langs in onze showroom! De koffie staat klaar.

Contact opnemen met Total Home Concept

Heeft u geen idee op welke wijze u de bar in uw keuken kan plaatsen? Total Home Concept helpt u graag bij het ontwerpen van uw keuken. Download ons keukenmagazine dat vol staat met inspiratie. Ook kunt u een impressie krijgen in onze 3000m2 grote showroom gevestigd in Lelystad. Of maak online een afspraak, onze adviseurs helpen u graag.

Creëer gezelligheid is huis, middels een keuken met bar.