Siemens keukenapparatuur

Indrukwekkende techniek en fascinerend design

Siemens verlegt continu de grenzen van de technische mogelijkheden om het koken, bakken en stomen sneller en beter te maken. Siemens wil het bereiden en het bewaren van eten continu verbeteren. Total Home Concept heeft alle apparatuur van Siemens die u in uw keuken nodig heeft. De apparatuur van Siemens kun u onderverdelen in zes verschillende categorieën, te weten: kookplaten, afzuigkappen, koelen en vriezen, bakken en stomen, koffiemachines en vaatwassers. Onderstaand een toelichting op deze categorieën.

Meer weten? Kom langs in onze 3000m2 grote showroom of plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Kookplaten

De Siemens kookplaten zijn voorzien van slimme en innovatieve functies, deze maken het koken gemakkelijker en meer ontspannen. U heeft de keuze uit een inductiekookzone, een gaskookplaat of een glaskeramische kookplaat. Met een Domino kookplaat kunt u zelfs verschillende kooktechnieken toepassen, zoals koken, grillen en wokken. Uiteraard kunnen deze kookplaten perfect in uw keuken ingebouwd worden.

Afzuigkappen

Afzuigkappen zijn er in diverse typen, zoals plafondunits, wandschouwkappen, afzuigkappen in een bovenkast, onderbouwafzuigkappen, eilandschouwkappen en downdraft afzuigkappen. Kortom voor iedere keuken wel de passende afzuigkap. De kappen zijn in diverse designs leverbaar. Bovendien is er ook nog de keuze uit fluisterstille en energiezuinige afzuigkappen.

Koelen & vriezen

Het assortiment van Siemens bestaat uit inbouw koel- en vrieskasten, vrijstaande en inbouw diepvriezers, sidy-by-side koelkasten en zelfs wijnklimaatkasten, zodat uw wijn altijd de perfecte temperatuur heeft. Door het gebruik van hyperFresh lades in uw koelkast blijven uw groenten, fruit, vis en vlees tot drie keer langer vers, doordat de luchtvochtigheid en temperatuur optimaal zijn. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende designs en groottes.

Meer weten? Kom langs in onze 3000m2 grote showroom of plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Bakken en stomen

Siemens biedt u een uitgebreid assortiment aan ovens, stoomovens, combi-ovens, magnetrons, warmhoudlades en fornuizen. Alle apparaten geven u de mogelijkheid om de heerlijkste gerechten op tafel te zetten. Met een stoomoven bijvoorbeeld kunt u door het gebruik van diverse keuzeprogramma’s snel en makkelijk gerechten op tafel zetten, bovendien blijft door het gebruik van een stoomoven de vitamines, sappen en smaken van het eten optimaal behouden. Uiteraard is al deze apparatuur verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Vaatwassers

De vaatwassers van Siemens behoren tot de snelste en zuinigste van de wereld en na elke wasbeurt glanst uw vaatwas u tegemoet. De mogelijkheden zijn legio: vrijstaande vaatwassers, onderbouw vaatwasser, geïntegreerde en volledig geintegreerde vaatwassers en compacte inbouw- en vrijstaande vaatwassers. Dankzij VarioSpeedPlus kan de vaatwastijd met maximaal 66 procent worden verkort. Het Zeolith®-droogsysteem droogt de vaat sneller en energiezuiniger. Met een ISensoric wordt het was- en droogprogramma aangestuurd door de vaatwasser zelf. U heeft geen omkijken meer naar uw vaat.

Koffiemachines

Er gaat niets boven vers gezette koffie en of dit nu om een kopje espresso, een cappuccino of een gewoon bakje koffie gaat, het moet even een moment van genieten zijn. Natuurlijk kan dit met onze volautomaat espressomachine, maar ook voor het “gewone” koffiezetapparaat kunt u bij Total Home Concept terecht.

Kom langs in onze showroom!

Kortom wat voor keukenapparatuur u ook zoekt van het merk Siemens, hiervoor kunt bij Total Home Concept terecht. Wij bieden de meest innovatieve technologie op het gebied van keukenapparatuur, dat het verblijf in uw keuken zeer aangenaam zal maken. Heeft u vragen of kunnen wij u helpen bij het realiseren van uw droomkeuken? Onze specialisten staan voor u klaar