Afzuigsystemen

Afzuigsystemen zijn er in verschillende soorten en maten. Kies je voor een kookplaat met afzuiging of voor een afzuigkap. Iedere afzuigkap heeft andere eigenschappen. Wij adviseren je graag.

Afzuigsysteem keuken

Soorten afzuigkappen

Wanneer we aan onze keuken denken, denken we vooral aan lekker eten. Er worden dan ook vele smakelijke gerechten bereid in de keuken. Of u uw eten nou kookt, bakt of braadt, de geur afzuiging zorgt ervoor dat de ongewenste kookluchtjes verdwijnen. Tegenwoordig zijn er vele soorten afzuigmogelijkheden verkrijgbaar. De afzuigkappen zijn in te delen in een aantal hoofdgroepen: inbouw afzuigkappen, plafondunit afzuigkappen, kookveldafzuiging, onderbouw afzuigkappen, eiland afzuigkappen en wand afzuigkappen.

Afzuigkappen

Inbouw afzuigkap

De inbouw afzuigkap kent meerdere varianten. De twee meest gebruikte zijn de vlakschermafzuigkap en de inbouwunit. De vlakscherm afzuigkap wordt ingebouwd in een bovenkastje. De inbouwunit wordt ingebouwd in een klassieke schouw.Laat onze adviseurs u adviseren over welke soort inbouw afzuigkap het best bij uw toekomstige keuken past.

Plafondunit afzuigkappen

Een plafondunit afzuigkap wordt volledig weggewerkt in het plafond. U ziet enkel de onderkant van de afzuigkap. Deze afzuigkap wordt vooral gebruikt in een open keuken. Met een plafondunit afzuigkap wordt uw zicht niet beperkt. Bij een kookeiland geeft hij extra uitstraling aan uw keuken door de combinatie met het verlaagde plafond.

Kookveldafzuiging in het werkblad

Er zijn veel verschillende mogelijkheden, wanneer u kiest voor een kookveldafzuiging in het werkblad. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw afzuigkap te laten inbouwen in het werkblad, maar kookunit en afzuigkap kunnen ook in één. Sommige kookveld afzuigkappen zitten in het werkblad en komen niet omhoog. Andere blijven verborgen, totdat u gaat koken. Met een kookveld afzuigkap in het werkblad heeft u niet langer last van een afzuigkap op hoofdhoogte. Uw zicht wordt niet langer beperkt door de afzuigkap zelf of door de damp. Let bij de aanschaf van een afzuigkap niet alleen op het esthetische aspect, maar kijk ook goed naar de functionaliteiten, die passen bij uw wensen.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Jarenlange
ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Kom langs in onze showroom!

Een afzuigkap is tegenwoordig niet alleen functioneel, maar moet ook passen in de stijl en uitstraling van de keuken. Door de vele mogelijkheden kunt u de keuze maken voor de afzuigkap die bij uw nieuwe keuken past.

Kortom wat voor soort afzuigsysteem u ook zoekt u kunt bij Total Home Concept terecht. Wij bieden de meest innovatieve technologie op het gebied van afzuigkappen, dat het verblijf in uw keuken zeer aangenaam zal maken. Heeft u vragen of kunnen wij u helpen bij het realiseren van uw droomkeuken? Onze specialisten staan voor u klaar. Tot snel. 

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7. 
Op basis van ruim 100 reviews.

- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.