Selsiuz Kokendwaterkraan

Met de Selsiuz kokendwaterkraan kunt u binnen een paar seconden een heerlijk kopje thee zetten. Wel zo fijn toch?

Selsiuz kokendwaterkraan

Binnen een paar seconden kokend water

De kokendwaterkraan is een geliefde kraan. Eén op de 4 keukens heeft een kokend waterkraan. Waarom de kranen zo geliefd zijn? Ieder huishouden heeft meerdere keren per dag kokend water nodig in de keuken. Met de Selsiuz kokendwaterkraan kunt u binnen een paar seconden een heerlijk kopje thee zetten. Wel zo fijn toch? Daarnaast verkort u de bereidingstijd van gerechten die u kookt met gemiddeld 10 minuten. U kunt uw groente, aardappelen, pasta’s en rijst, dus direct met het water opzetten. Gaat u voor gemak en stijl, dan past de Selsiuz kokendwaterkraan bij u.

De Selsiuz kraan is een kokendwaterkraan van Nederlands ontwerp. Selsiuz heeft een mooi aanbod aan verschillende modellen en kleuren. Kiest u voor een elegante, ronde kraan of past een kraan met wat scherpere hoeken beter bij u? Wat dacht u van de XL versie? Er is vast een model die bij u in de smaak valt. Selsiuz biedt zijn kranen in drie modellen en 5 verschillende trendy kleuren aan; Chrome, Inox, Copper, Gold en Gun Metal. Welk systeem u ook kiest, het wordt altijd geleverd met boiler en kraan. Ontdek de vele mogelijkheden.

Gun Metal is helemaal hot.

Zwart is weer helemaal in de mode. We zien dan ook dat de zwarte keuken weer in opkomst is. Wilt u geen zwarte keuken, maar deze modekleur wel toepassen in uw keuken, dan kan dat. Selisiuz heeft een mooie zwarte kraan met de naam Gun Metal. Zo brengt u toch zwarte accenten aan in uw keuken. De spoelbakken van Selsiuz zijn ook in een aantal trendy kleuren te verkrijgen, die passen bij uw kraan. Wilt u de zwarte look doorzetten in de rest van uw keuken, overweeg dan ook eens een zwart werkblad en een zwarte achterwand.

Elegant, mooi en betaalbaar!

De Selsiuz kranen hebben naast hun elegante, trendy stijl ook een leuk prijskaartje. De Selsiuz 3-in1-kraan is al verkrijgbaar vanaf 699 euro. Dit is een behoorlijk verschil tegenover de gemiddelde kosten voor de aanschaf van een kokendwaterkraan. De gemiddelde kosten voor een kokendwaterkraan komen op zo’n 1500,- euro. Gaat u voor een luxere variant dan loopt de prijs op met een aantal honderd euro. De kraan is eenvoudig zelf te installeren voor diegene die de installatie van zijn keuken zelf op zich neemt.

Welke Selsiuz boiler past er bij mijn Selsiuz kraan?

De Selsiuz kokendwaterkraan wordt geleverd met een 5-literboiler. U kunt 3,7 liter kokend water van 100 graden tappen of direct warm water van ongeveer 55 graden tappen. In ongeveer 18 minuten wordt een lege boiler weer gevuld en opgewarmd. De Selsiuz boiler is verkrijgbaar in drie types. De Single boiler geeft alleen kokend water. Kiest u voor de Selsiuz Combi boiler, dan tapt u in een paar seconden warm water of kokend water. De Combi Extra boiler geeft naast kokend water onbeperkt warm water. Elke Selsiuz kraan kan met 1 van de 3 boilers gecombineerd worden. U kunt dus zelf beslissen welke Selsiuz boiler het best past bij uw wensen.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Betonlook keuken combineren voor een warme uitstraling

Titanium boiler

Het waterreservoir van een titanium boiler is gemaakt van titanium. De boiler is daardoor uiterst geschikt voor extreme temperatuurschommelingen van het water. Titanium is corrosiebestendig. Daarnaast heeft titanium als voordeel dat kalk niet goed hecht aan het materiaal. Een filter is dan ook niet nodig bij een hardheid van het water van boven de 10dH. Wel kunt u er voor kiezen om een filter toe te passen voor de smaak.

Selsiuz kalkfilter

De filter zorgt ervoor dat de hardheid van het water afneemt en hij beschermt uw boiler tegen kalkaanslag. Daarnaast gaat hij corrosie in de boiler tegen. U zult zo langer kunnen genieten van uw boiler. Door gebruik te maken van een filter wordt ook de waterkwaliteit verbetert. In gebieden waar de waterhardheid boven de 10 dH is, is het verplicht om een filter te plaatsen. Voor een titanium boiler geldt deze verplichting niet.

Eigenschappen van de Selsiuz kraan

Een aantal prettige eigenschappen hebben we al benoemd, maar er zijn er nog meer. Selsiuz heeft de kranen zo ontworpen dat ze veilig zijn. Kokend water tapt u met een druk-draaibeweging. Daarnaast zit er in de knop een veer. Deze veer sluit het kokend water direct af, wanneer de knop losgelaten wordt.

Veiligheid op de Selsiuz kokendwaterkranen

Op de kranen zit Safe Touch. Daardoor komt het kokend water niet in aanraking met de buitenkant van de uitloop. Zo wordt uw kraan dus niet warm aan de buitenkant en kunnen kinderen zich niet verbranden aan de uitloop van de kraan. De Selsiuz kraan is water- en energiebesparend. U tapt precies de hoeveelheid water, die u nodig heeft voor uw sopje, kopje thee of pan. Met de waterbesparende stand van de menghendel en het coolstart-binnenwerk bespaart u energie. De ketel slaat immers niet aan bij het openen van de kraan. Wist u dat de boiler uitgerust is met een energielabel A?

Kom langs in onze showroom!

Wil u meer informatie over onze Siemens apparaten of de werking ervan? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. Dit kan via [email protected] of bel naar: 0320-211579.

Heeft u vragen of kunnen wij u helpen bij het realiseren van uw droomkeuken? Onze specialisten staan voor u klaar. Tot snel. 

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7.

Op basis van ruim 100 reviews.

9,7
- Mark Ermers
Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig
Lees verder
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Ronald maakt duidelijke afspraken. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!
- H.P.
Blij met mijn aankoop
Lees verder
Topbedrijf. Heb hier mijn badkamer gekocht. Personeel was super vriendelijk en dachten goed mee. Monteur heeft vakwerk geleverd. Zeker een aanrader. Als ik nieuwe keuken of vloer nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe. Nog steeds iedere dag blij met mijn aankoop.
- C.G.M.M. Schellens en M.E. Houben
Een aanrader
Lees verder
Wij hebben bij Total Home Concept een keuken gekocht compleet met alle nodige apparatuur. Na enige tijd zijn we weer terug geweest om een en ander nogmaals te bespreken en te kijken of de bestelde apparatuur wel de juiste was. Op advies zijn er enkele aanpassingen in de bestelde keuken doorgevoerd, waar we achteraf gezien erg blij mee waren. De levering en de plaatsing van de nieuwe keuken is conform afspraak verlopen en perfect uitgevoerd. Kortom we zijn zeer content met de bestelde en geplaatste keuken.
- Corrie de Graaf
Badkamer met vloer en wandtegels
Lees verder
Wij hebben een badkamer met vloer en wandtegels gekocht bij Total Home Concept. We werden heel goed geïnformeerd en er werd ruim de tijd voor ons gesprek genomen. We zijn bijzonder tevreden over onze aankoop.
- Coen en Caroline
Fantastisch begeleid
Lees verder
Wat een geweldig warm en huiselijk onthaal in de showroom! We zijn fantastisch begeleid door Rick van Dijk. Hij had ontzettend goede ideeën en heeft op professionele wijze een super keuken voor ons ontworpen. De communicatie tussen Planning en Administratie is ook uitstekend te noemen. Het resultaat is meer dan super. De installateurs, die ons vertelden dat zij meubelmakers zijn geweest, hebben vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan gelukkig met onze nieuwe keuken. Het is echt boven onze verwachting uitgekomen.
- Karin Braunius
Elke dag genieten van de nieuwe keuken
Lees verder
Op aanraden van onze dochter bij Total Home concept terecht gekomen. Onze wensen zijn vertaald door Hannie naar een prachtige keukentekening. De keuken is geleverd en met veel vakkennis geplaatst. De monteurs werkten netjes en schoon. Wij genieten nog elke dag.
- A. Vuuregge
Blij met de keuken
Lees verder
Onze ervaring met dit bedrijf is echt goed te noemen. Wij zijn hartelijk ontvangen. Er is naar onze wensen geluisterd. Men heeft ruim de tijd voor ons genomen. De keuze voor onze keuken qua uitvoering, apparatuur en kleurstelling is geheel naar onze wens. We zijn blij met deze keuken en zouden een volgende keer wederom voor dit bedrijf kiezen.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.