Siemens Home Connect

MET DE SIEMENS HOME CONNECT APP KUNT U EENVOUDIG UW SIEMENS APPARATEN OP AFSTAND BESTUREN. ERVAAR HET GEMAK VAN DE SIEMENS HOME CONNECT APP.​

Wat is Siemens Home Connect?

Een nieuwe manier van leven!

Siemens Home Connect is een nieuwe manier van leven! Met de Home Connect app kunt u eenvoudig uw huishoudelijke apparaten van Siemens op afstand besturen. Ervaar het gemak van de Siemens Home Connect app. Op elk gewenst moment kunt u uw apparaten vanuit afstand bedienen. Daarnaast staat er op de app allerlei relevante informatie en staan er diverse functies op.

We kennen het allemaal. De sporttijden van de kinderen zijn altijd net voor of rond etenstijd. Wanneer bereidt u dan het eten?  Met de Siemens Connect app is dit niet langer een issue. Vanuit het sportveld zet u de oven met de Siemens Home App aan en wanneer u thuis komt, staat het eten klaar!

De Siemens Home Connect oven bedient u gemakkelijk met uw stem. U kunt uw Siemens Home Connect oven met een spraakcommando tegenover Google Assistent automatisch laten voorverwarmen. U kunt met de Siemens Home Connect app zelfs uw favoriete recepten vanuit de app gemakkelijk in uw oven programmeren. De slimme oven gebruikt dan de juiste instellingen. Zo kunt u een gerecht dat u nog nooit eerder heeft klaargemaakt met een gerust hart serveren tijdens een diner met gasten.

Met Digital Control verbindt u uw Home Connect oven met andere slimme diensten en apparaten. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat u een e mail krijgt, wanneer de Siemens Home Connect oven is voorverwarmd. Of wat dacht u ervan dat de lampen van de eetkamer aangaan, wanneer uw gerecht klaar is en u aan tafel kunt? Met de Home Connect Hotline heeft u de vertrouwde service van Siemens, maar dan op afstand. De klantenservice kan vanaf afstand met u meekijken en een diagnose stellen of advies geven. Dit bespaart u een hoop kosten. Natuurlijk enkel wanneer u de klantenservice toestemming geeft online toegang te krijgen tot uw apparaten.

Connect met uw smartphone

Ook kunt u vanaf uw smartphone de instellingen van uw apparaten monitoren. U ontvangt een pushbericht, wanneer het programma van uw Home Connect oven is afgelopen.  De Siemens Home Connect app heeft vele mogelijkheden. In onze showroom laten we u graag alle functie van deze slimme oven zien. Heeft u genoten  van uw heerlijke diner, dan kan de vaat in de Siemens Home Connect Vaatwasser. Evenals de Siemens Home Connect oven, een slim apparaat.  U selecteert een programma en kunt vanaf afstand bijhouden hoe ver het programma is. U kunt ook de Easy Start Assistent voor u het beste vaatwasprogramma laten kiezen. Het apparaat bedenkt dan zelf aan de hand van de hoeveelheid servies en hoe vuil de vaat is, welk programma moet worden ingesteld. Zo weet u zeker dat u altijd een schone vaat uitpakt.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Eindeloos veel mogelijkheden met Siemens Connect

Wanneer u een energiemanagementsysteem (op basis van bijvoorbeeld EEUBUS) heeft, kunt u het apparaat met uitgestelde start laten inschakelen, wanneer uw zonnepanelen energie opwekken of u energietarief het laagst is. Zo bespaart u ongemerkt een hoop energie. Wat wij zelf erg fijn vinden is dat de vaatwasser met Home Connect app bijhoudt wanneer de vaatwastabletten op zijn. U kunt in uw Home Connect app aangeven, wanneer en hoeveel tabletten u heeft gekocht. Vervolgens krijgt u een melding, wanneer het weer tijd is om boodschappen te doen. Dus voorbij met de tijden dat u met een volle vaatwasser zit, de winkels dicht zijn en u geen tabletten meer heeft. De slimme apparaten van Siemens denken met u mee!

Kom langs in onze showroom!

Wil u meer informatie over onze Siemens apparaten of de werking ervan? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. Dit kan via [email protected] of bel naar: 0320-211579.

Heeft u vragen of kunnen wij u helpen bij het realiseren van uw droomkeuken? Onze specialisten staan voor u klaar. Tot snel. 

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7.

Op basis van ruim 100 reviews.

9,7
- Mark Ermers
Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig
Lees verder
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Ronald maakt duidelijke afspraken. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!
- H.P.
Blij met mijn aankoop
Lees verder
Topbedrijf. Heb hier mijn badkamer gekocht. Personeel was super vriendelijk en dachten goed mee. Monteur heeft vakwerk geleverd. Zeker een aanrader. Als ik nieuwe keuken of vloer nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe. Nog steeds iedere dag blij met mijn aankoop.
- C.G.M.M. Schellens en M.E. Houben
Een aanrader
Lees verder
Wij hebben bij Total Home Concept een keuken gekocht compleet met alle nodige apparatuur. Na enige tijd zijn we weer terug geweest om een en ander nogmaals te bespreken en te kijken of de bestelde apparatuur wel de juiste was. Op advies zijn er enkele aanpassingen in de bestelde keuken doorgevoerd, waar we achteraf gezien erg blij mee waren. De levering en de plaatsing van de nieuwe keuken is conform afspraak verlopen en perfect uitgevoerd. Kortom we zijn zeer content met de bestelde en geplaatste keuken.
- Corrie de Graaf
Badkamer met vloer en wandtegels
Lees verder
Wij hebben een badkamer met vloer en wandtegels gekocht bij Total Home Concept. We werden heel goed geïnformeerd en er werd ruim de tijd voor ons gesprek genomen. We zijn bijzonder tevreden over onze aankoop.
- Coen en Caroline
Fantastisch begeleid
Lees verder
Wat een geweldig warm en huiselijk onthaal in de showroom! We zijn fantastisch begeleid door Rick van Dijk. Hij had ontzettend goede ideeën en heeft op professionele wijze een super keuken voor ons ontworpen. De communicatie tussen Planning en Administratie is ook uitstekend te noemen. Het resultaat is meer dan super. De installateurs, die ons vertelden dat zij meubelmakers zijn geweest, hebben vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan gelukkig met onze nieuwe keuken. Het is echt boven onze verwachting uitgekomen.
- Karin Braunius
Elke dag genieten van de nieuwe keuken
Lees verder
Op aanraden van onze dochter bij Total Home concept terecht gekomen. Onze wensen zijn vertaald door Hannie naar een prachtige keukentekening. De keuken is geleverd en met veel vakkennis geplaatst. De monteurs werkten netjes en schoon. Wij genieten nog elke dag.
- A. Vuuregge
Blij met de keuken
Lees verder
Onze ervaring met dit bedrijf is echt goed te noemen. Wij zijn hartelijk ontvangen. Er is naar onze wensen geluisterd. Men heeft ruim de tijd voor ons genomen. De keuze voor onze keuken qua uitvoering, apparatuur en kleurstelling is geheel naar onze wens. We zijn blij met deze keuken en zouden een volgende keer wederom voor dit bedrijf kiezen.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.