Siemens Home Connect

MET DE SIEMENS HOME CONNECT APP KUN je EENVOUDIG jouw SIEMENS APPARATEN OP AFSTAND BESTUREN. ERVAAR HET GEMAK VAN DE SIEMENS HOME CONNECT APP.​

Wat is Siemens Home Connect?

Een nieuwe manier van leven!

Siemens Home Connect is een nieuwe manier van leven! Met de Home Connect app kun je eenvoudig jouw huishoudelijke apparaten van Siemens op afstand besturen. Ervaar het gemak van de Siemens Home Connect app. Op elk gewenst moment kun je jouw apparaten vanuit afstand bedienen. Daarnaast staat er op de app allerlei relevante informatie en staan er diverse functies op.

We kennen het allemaal. De sporttijden van de kinderen zijn altijd net voor of rond etenstijd. Wanneer bereidt je dan het eten?  Met de Siemens Connect app is dit niet langer een issue. Vanuit het sportveld zet je de oven met de Siemens Home App aan en wanneer je thuis komt, staat het eten klaar!

De Siemens Home Connect oven bedient je gemakkelijk met jouw stem. Je kunt jouw Siemens Home Connect oven met een spraakcommando tegenover Google Assistent automatisch laten voorverwarmen. Je kunt met de Siemens Home Connect app zelfs jouw favoriete recepten vanuit de app gemakkelijk in jouw oven programmeren. De slimme oven gebruikt dan de juiste instellingen. Zo kun je een gerecht dat je nog nooit eerder heeft klaargemaakt met een gerust hart serveren tijdens een diner met gasten.

Met Digital Control verbindt je jouw Home Connect oven met andere slimme diensten en apparaten. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat je een e mail krijgt, wanneer de Siemens Home Connect oven is voorverwarmd. Of wat dacht je ervan dat de lampen van de eetkamer aangaan, wanneer jouw gerecht klaar is en je aan tafel kunt? Met de Home Connect Hotline heb je de vertrouwde service van Siemens, maar dan op afstand. De klantenservice kan vanaf afstand met je meekijken en een diagnose stellen of advies geven. Dit bespaart je een hoop kosten. Natuurlijk enkel wanneer je de klantenservice toestemming geeft online toegang te krijgen tot jouw apparaten.

Connect met jouw smartphone

Ook kun je vanaf jouw smartphone de instellingen van jouw apparaten monitoren. Je ontvangt een pushbericht, wanneer het programma van jouw Home Connect oven is afgelopen.  De Siemens Home Connect app heeft vele mogelijkheden. In onze showroom laten we je graag alle functie van deze slimme oven zien. Heb je genoten  van jouw heerlijke diner, dan kan de vaat in de Siemens Home Connect Vaatwasser. Evenals de Siemens Home Connect oven, een slim apparaat.  Je selecteert een programma en kunt vanaf afstand bijhouden hoe ver het programma is. Je kunt ook de Easy Start Assistent voor je het beste vaatwasprogramma laten kiezen. Het apparaat bedenkt dan zelf aan de hand van de hoeveelheid servies en hoe vuil de vaat is, welk programma moet worden ingesteld. Zo weet je zeker dat je altijd een schone vaat uitpakt.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen jouw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed adviseren bij de keuzes die je maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat je uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet je nog niet welke stijl bij je past of wil je modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op jouw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Eindeloos veel mogelijkheden met Siemens Connect

Wanneer je een energiemanagementsysteem (op basis van bijvoorbeeld EEUBUS) heeft, kun je het apparaat met uitgestelde start laten inschakelen, wanneer jouw zonnepanelen energie opwekken of je energietarief het laagst is. Zo bespaar je ongemerkt een hoop energie. Wat wij zelf erg fijn vinden is dat de vaatwasser met Home Connect app bijhoudt wanneer de vaatwastabletten op zijn. Je kunt in jouw Home Connect app aangeven, wanneer en hoeveel tabletten je hebt gekocht. Vervolgens krijg je een melding, wanneer het weer tijd is om boodschappen te doen. Dus voorbij met de tijden dat je met een volle vaatwasser zit, de winkels dicht zijn en je geen tabletten meer heeft. De slimme apparaten van Siemens denken met je mee!

Kom langs in onze showroom!

Wil je meer informatie over onze Siemens apparaten of de werking ervan? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. Dit kan via info@totalhomeconcept.nl of bel naar: 0320-211579.

Heb je vragen of kunnen wij je helpen bij het realiseren van jouw droomkeuken? Onze specialisten staan voor je klaar. Tot snel. 

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7.

Op basis van ruim 100 reviews.

9,7
- Saskia
Top geregeld
Lees verder
We hebben voor de tweede keer een keuken bin Total Home gekocht en ook deze keer zijn we zeer tevreden. Goed begeleiding bij aankoop, mooie keuken en een zeer professionele plaatsing. Alles was weer top geregeld. Eén van de glasplaatjes in een lade was kapot en ook deze is een aantal weken later keurig vervangen. Conclusie: een aanrader!
- Cees Huisman
Goed advies en alles volgens afspraak
Lees verder
In de showroom van Total Home Concept uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden m.b.t. de aankoop van keuken en vloer waarvoor ook alle tijd werd genomen. Levering en plaatsing conform afspraak verlopen door deskundige monteurs
- J. Stapersma
Zeer tevreden
Lees verder
Vloer, keuken en wanden bij Total Home gekocht. Prima geholpen bij het uitzoeken in de showroom. Levering en service waren uitstekend. Zeer tevreden.
- Ramon
Erg tevreden
Lees verder
Mooie showroom, goed advies en een mooie oplevering. Erg tevreden!
- Mark Ermers
Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig
Lees verder
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Ronald maakt duidelijke afspraken. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!
- H.P.
Blij met mijn aankoop
Lees verder
Topbedrijf. Heb hier mijn badkamer gekocht. Personeel was super vriendelijk en dachten goed mee. Monteur heeft vakwerk geleverd. Zeker een aanrader. Als ik nieuwe keuken of vloer nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe. Nog steeds iedere dag blij met mijn aankoop.
- C.G.M.M. Schellens en M.E. Houben
Een aanrader
Lees verder
Wij hebben bij Total Home Concept een keuken gekocht compleet met alle nodige apparatuur. Na enige tijd zijn we weer terug geweest om een en ander nogmaals te bespreken en te kijken of de bestelde apparatuur wel de juiste was. Op advies zijn er enkele aanpassingen in de bestelde keuken doorgevoerd, waar we achteraf gezien erg blij mee waren. De levering en de plaatsing van de nieuwe keuken is conform afspraak verlopen en perfect uitgevoerd. Kortom we zijn zeer content met de bestelde en geplaatste keuken.
- Corrie de Graaf
Badkamer met vloer en wandtegels
Lees verder
Wij hebben een badkamer met vloer en wandtegels gekocht bij Total Home Concept. We werden heel goed geïnformeerd en er werd ruim de tijd voor ons gesprek genomen. We zijn bijzonder tevreden over onze aankoop.
- Coen en Caroline
Fantastisch begeleid
Lees verder
Wat een geweldig warm en huiselijk onthaal in de showroom! We zijn fantastisch begeleid door Rick van Dijk. Hij had ontzettend goede ideeën en heeft op professionele wijze een super keuken voor ons ontworpen. De communicatie tussen Planning en Administratie is ook uitstekend te noemen. Het resultaat is meer dan super. De installateurs, die ons vertelden dat zij meubelmakers zijn geweest, hebben vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan gelukkig met onze nieuwe keuken. Het is echt boven onze verwachting uitgekomen.
- Wouter & Stacy
Schitterende keuken
Lees verder
Heel vriendelijk ontvangen in de winkel, in alle rust de keuken naar onze eigen wensen kunnen aanpassen met de nodige tips van Ulfert-jan. Uiteindelijk is de keuken op de afgesproken datum gemonteerd en ziet er werkelijk schitterend uit, precies wat wij in gedachten hadden en op tekening was gezet bij het ontwerp klasse!