Toonaangevend, uniek en passend bij uw levensstijl

Toonaangevend, uniek en passend bij uw levensstijl

Een exclusief keukendesign staat centraal bij de Kästle-keukens. Met oog voor detail zijn de keukens afgewerkt met stijlvolle en hoogwaardige materialen die bijdragen aan een stijlvolle uitstraling. Ruimtelijkheid, puur design en moderne apparatuur zijn belangrijke elementen in deze keukens. 
 
Kom naar onze showroom en laat u inspireren. Stel uw keuken samen met een van onze keukenspecialisten. Met behulp van moderne technieken laten zij zien hoe uw keuken er straks uit komt te zien. 

Kwaliteitskenmerk 1: Duurzame en milieuvriendelijke kasten
De keukens van Kästle hebben milieuvriendelijke Green-Line kasten. De kasten worden gemaakt uit Bioboard. Bioboard bestaat uit snelgroeiend mais en eenjarige planten. Het is geen hout, maar heeft wel dezelfde functionaliteit en eigenschappen. Door de toepassing van BioBoard wordt 37% hout bespaard. U koopt dus een milieuvriendelijk en duurzaam product zonder dat u inlevert op de kwaliteit van uw keuken. Het bioboard is PEFC gecertificeerd.

Kwaliteitskenmerk 2: Binnenkant lade kleur antraciet!
De binnenkant van de lades van een Kästle keuken zijn standaard voorzien van de luxe  kleur antraciet. Bij de meeste keukens heeft u witte lades en betaald u extra, wanneer u de lades in de kleur antraciet wilt. Bij Kästle keuken wordt dit dus zonder meerprijs aangeboden.

Kwaliteitskenmerk 3: Voorgemonteerde kasten.
De kasten van een Kästle keuken zijn compleet voorgemonteerd. Dat betekent dat de kasten al volledig in elkaar zijn gezet. Mocht u de keuken zelf willen monteren, hoeft u de kasten alleen nog waterpas te zetten en de fronten af te stellen.

Kwaliteitskenmerk 4: Verdekte ophangsystemen.
Mooie strakke binnenzijde van de wandkasten, zonder boorgaten. Door het verdekte ophangsystemen, ziet u enkel een mooie vlak afgewerkte binnenkant.  

Kwaliteitskenmerk 5: 26 verschillende corpuskleuren
De kasten van een Kästle keuken zijn in maar liefst 26 verschillende luxe corpuskleuren leverbaar. De kasten van een Kästle keuken zijn dus zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde in dezelfde kleur leverbaar, waar dit doorgaans wit is aan de binnenzijde. Het is dus zelfs mogelijk om ze in dezelfde kleur te bestellen als de kleur van het door u gekozen front. Dit geeft uw keuken net dat beetje extra uitstraling. 

Kwaliteitskenmerk 6: Blum scharnieren met geïntegreerde demping. 
De scharnieren die gebruikt worden bij een Kästle keuken zijn van hoogwaardige kwaliteit. De scharnieren geven elke deur bewegings comfort. Dit slimme scharnier past de kracht van de deur aan, wanneer u hem sluit. Daardoor sluiten uw kastdeuren soepel en stil.

Kwaliteitskenmerk 7: Extra stevige bodems en legplanken van 19 mm dik.
De kasten van Kästle zijn stevig met een goede bodem en legplanken van 19 millimeter dik. Daardoor hebben ze een hoog draagvermogen zonder kans op doorhangen.

Kwaliteitskenmerk 8: Metalen plankdragers voorzien van borgstift.
De plankdragers van een Kästle keuken zijn van metaal en hebben een goede borgstift, waardoor uw planken strak en stevig opgehangen kunnen worden en u er nog jaren plezier van zult hebben.   

Kwaliteitskenmerk 9: Aluminium beschermplaat in spoelkasten.
De keukens van Kästle worden standaard geleverd met een aluminium beschermplaat voor de spoelkast. Eventuele lekkage tast zo niet direct uw keukenkast aan.

Kwaliteitskenmerk 10: XTend kasten voor inbouwapparatuur, met exact passende deuren, zonder pasblenden mogelijk.
Met deze oplossing heeft u geen passtukje (blende) meer  nodig tussen uw inbouwapparatuur en de bovenkast. Daardoor oogt uw keuken nog strakker. 

Kwaliteitskenmerk 11: 8 millimeter dik geschroefde verzonken rugwand.
Een stevige en robuuste rugwand, die zorgt voor een oerdegelijke constructie.

Kwaliteitskenmerk 12: Anti slip matten.
Alle lades zijn standaard voorzien van anti slip matten.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Ga voor kwaliteit, kies Total Home Concept

Al overtuigd van de vele voordelen die een Kästle keuken u biedt of heeft u toch nog vragen? Onze adviseurs staan voor u klaar en kunnen u alle ins en outs vertellen over deze prachtige kwaliteitskeuken.

Maak een vrijblijvende afspraak of neem contact met ons op. 

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7.

Op basis van ruim 100 reviews.

9,7
- Mark Ermers
Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig
Lees verder
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Ronald maakt duidelijke afspraken. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!
- H.P.
Blij met mijn aankoop
Lees verder
Topbedrijf. Heb hier mijn badkamer gekocht. Personeel was super vriendelijk en dachten goed mee. Monteur heeft vakwerk geleverd. Zeker een aanrader. Als ik nieuwe keuken of vloer nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe. Nog steeds iedere dag blij met mijn aankoop.
- C.G.M.M. Schellens en M.E. Houben
Een aanrader
Lees verder
Wij hebben bij Total Home Concept een keuken gekocht compleet met alle nodige apparatuur. Na enige tijd zijn we weer terug geweest om een en ander nogmaals te bespreken en te kijken of de bestelde apparatuur wel de juiste was. Op advies zijn er enkele aanpassingen in de bestelde keuken doorgevoerd, waar we achteraf gezien erg blij mee waren. De levering en de plaatsing van de nieuwe keuken is conform afspraak verlopen en perfect uitgevoerd. Kortom we zijn zeer content met de bestelde en geplaatste keuken.
- Corrie de Graaf
Badkamer met vloer en wandtegels
Lees verder
Wij hebben een badkamer met vloer en wandtegels gekocht bij Total Home Concept. We werden heel goed geïnformeerd en er werd ruim de tijd voor ons gesprek genomen. We zijn bijzonder tevreden over onze aankoop.
- Coen en Caroline
Fantastisch begeleid
Lees verder
Wat een geweldig warm en huiselijk onthaal in de showroom! We zijn fantastisch begeleid door Rick van Dijk. Hij had ontzettend goede ideeën en heeft op professionele wijze een super keuken voor ons ontworpen. De communicatie tussen Planning en Administratie is ook uitstekend te noemen. Het resultaat is meer dan super. De installateurs, die ons vertelden dat zij meubelmakers zijn geweest, hebben vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan gelukkig met onze nieuwe keuken. Het is echt boven onze verwachting uitgekomen.
- Karin Braunius
Elke dag genieten van de nieuwe keuken
Lees verder
Op aanraden van onze dochter bij Total Home concept terecht gekomen. Onze wensen zijn vertaald door Hannie naar een prachtige keukentekening. De keuken is geleverd en met veel vakkennis geplaatst. De monteurs werkten netjes en schoon. Wij genieten nog elke dag.
- A. Vuuregge
Blij met de keuken
Lees verder
Onze ervaring met dit bedrijf is echt goed te noemen. Wij zijn hartelijk ontvangen. Er is naar onze wensen geluisterd. Men heeft ruim de tijd voor ons genomen. De keuze voor onze keuken qua uitvoering, apparatuur en kleurstelling is geheel naar onze wens. We zijn blij met deze keuken en zouden een volgende keer wederom voor dit bedrijf kiezen.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.

Bezoek onze showroom

Total Home Concept biedt allerlei mogelijkheden om uw keuken zo ruim en efficiënt mogelijk te maken. Ook bieden wij de meest moderne apparatuur waardoor uw keuken altijd een mooi geheel wordt. U bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken!