Stijlvol leven, heerlijk koken en volop genieten

Design, luxe en elegantie komen op unieke wijze bij elkaar in onze MAINrm keukens.

Gemaakt van uitsluitend de beste materialen met een uiterst perfecte afwerking, geeft MAINrm uw keuken een onovertroffen luxueuze uitstraling. Achter de designkeukens gaat een visie schuil, waarin de overtuiging dat de keuken het hoofdverblijf van uw huis is, centraal staat. Voor de plek waar u de meeste tijd doorbrengt en samen bent, creëren wij bijzondere keukens, zodat u optimaal kunt genieten. Van elkaar en van het leven. Ruim opgezet met bijzondere keukenbladen, perfect afgewerkt en voorzien van de meest moderne apparatuur kenmerkt deze collectie.
 
Laat u inspireren en kom langs in onze showroom. Beleef en ervaar welke stijl het beste bij u past. Onze adviseur helpen u bij het maken van de verschillende keuzes en zorgen dat alles op elkaar afgestemd is.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Jarenlange
ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Ga voor kwaliteit, kies Total Home Concept

Al overtuigd van de vele voordelen die een Kästle keuken u biedt of heeft u toch nog vragen? Onze adviseurs staan voor u klaar en kunnen u alle ins en outs vertellen over deze prachtige kwaliteitskeuken.

Maak een vrijblijvende afspraak of neem contact met ons op. 

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7. 
Op basis van ruim 100 reviews.

- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.

Bezoek onze showroom

Total Home Concept biedt allerlei mogelijkheden om uw keuken zo ruim en efficiënt mogelijk te maken. Ook bieden wij de meest moderne apparatuur waardoor uw keuken altijd een mooi geheel wordt. U bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken!