Keukenstijlen

Van modern tot landelijk, van design tot industrieel. Welke stijl bij u past en waar u ook voor kiest, al onze keukenopstellingen zijn gebaseerd op de laatste trends en voorzien van de nieuwste (duurzame) technieken. Bespreek uw ideale stijl met onze keukenadviseur en ontdek hoe wij werk maken van al uw wensen. 

Waar bent u naar op zoek?

Weet u al precies hoe uw keuken eruit komt te zien? Of kunt u wel wat hulp gebruiken? In ons aanbod vindt u een uitgebreide collectie van hoge kwaliteit van de merken      Kobra, Kästle, MAINrm en Art of Nature. Samen met een van onze keukenspecialisten loopt u door de showroom en ervaart u de verschillende stijlen. Wij adviseren en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Met behulp van moderne techniek laten wij u direct zien hoe u keuken er straks uit komt te zien. Blader door onze website om alvast wat inspiratie op te doen van de verschillende stijlen of maak meteen een afspraak met een adviseur.

Moderne keukens →

Landelijke keukens →

Design keukens →

Beton-look keukens →

Klassieke keukens →

Industriële keukens →

Inspiratie nodig?
Wij helpen u in drie eenvoudige stappen.

1.

Kijken

In onze ruim 3000 m² grote showroom in Lelystad vindt u een uitgebreide collectie keukens, badkamers, sanitair en wandafwerking. Ervaar de verschillende woonstijlen in onze exclusief ingerichte modelkamers.

2.

Kiezen

Met onze Mix & Match-methode wordt inrichten een feestje. Wij doen het voorwerk… En u? U hoeft alleen maar te kiezen. Alle onderdelen worden op elkaar afgestemd zo ontstaat er eenheid en het gevoel dat alles klopt.

3.

Wonen

Na oplevering van uw nieuwe woning, of op het met u geplande tijdstip zorgen wij dat alles geregeld wordt. Van levering tot installatie.

Werken bij Total Home Concept

Total Home Concept is al 40 jaar dé specialist op gebied van keukens, sanitair, tegels, vloeren en wandafwerking. Wij doen er alles aan om de klanten een totaalbeleving te bieden. Alles voor hun droomhuis vinden ze onder een dak bij Total Home Concept. Ons team is blij als onze klanten tevreden zijn.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7. 
Op basis van ruim 100 reviews.

- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.