Beton-look keukens

Robuuste & stoere materialen

Robuuste & stoere materialen

Een ruime opzet en robuuste materialen kenmerken deze stijl. Waarbij, bij een moderne of design keuken alles tot in detail wordt weggewerkt, mag je in een industriële keuken juist oneffenheden en ruwe materialen zien. Denk aan gebruik van beton-look, baksteen, staal en RVS. Vaak gecombineerd met ruw (oud) hout.

Industrieel met beton

Het toepassen van beton-look geeft uw keuken een krachtige uitstraling. Beton-look houdt in dat bijvoorbeeld het werkblad of de keuken lijkt alsof het van beton gemaakt is, materialen die hiervoor worden gebruikt zijn onder andere composiet en kunststof. Het voordeel van een ‘look-a-like’ is dat deze veel minder weegt en daarnaast vaak ook voordeliger is. Om deze reden kiezen veel mensen voor beton-look in plaats van echt beton.
Naast de keukenfronten is het ook mogelijk het werkblad in beton-look uit te voeren. Een werkblad in beton-look is een echte eye-catcher en kan erg praktisch zijn. Door te kiezen voor een werkblad in beton-look zorgt u ervoor dat uw keuken een robuuste uitstraling krijgt. Een beton-look werkblad kan in diverse diktes geleverd worden waardoor het nog meer opvalt. 

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen jouw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed adviseren bij de keuzes die je maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat je uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Bezoek onze showroom met beton-look keukens

Wilt u graag een beton-look keuken? Laat Total Home Concept u inspireren! Maak een afspraak in onze showroom en ga samen met een van onze  keukenadviseurs aan de slag. Met inspirerend, betrokken en verrassend vakmanschap brengen wij uw keukenwensen tot leven.