Design keukens

Creëer een luxe en minimalistische uitstraling

Designtrends in uw keuken

Strak en functioneel, dat zijn de belangrijkste kenmerken van een Design keuken. Door opvallende kleur- en materiaalcombinaties en strakke lijnen creëren we een uniek geheel. Een design keuken sluit perfect aan bij een modern interieur. Hoogwaardige afwerking, greeploze deuren en lades, een strak werkblad en een designkraan geven de design keuken een luxe en tijdloos gevoel.

Vormgeven van de keuken

Bij het vormgeven van uw keuken adviseren wij u aan een aantal verschillende factoren te denken:

  • Hoeveel ruimte heeft u nodig? Bent u met zijn zessen thuis, dan zult u versteld staan hoeveel ruimte Total Home Concept voor u kan winnen met slimme oplossingen. Bent u in uw eentje of met z’n tweeën? Dan is ruimte wellicht minder belangrijk en kunt u mogelijk een keuken kopen met extra luxe opties.
  • Wat zou het toch fijn zijn als er geen keukenapparatuur meer op uw werkblad hoeft te staan. Het koffiezetapparaat, de theekoker en de blender op uw werkblad zijn volledig verleden tijd. Total Home Concept biedt verschillende oplossingen voor uw keukenapparatuur. Hierdoor creëert u weer extra werkruimte.

Design keukens in elke prijsklasse

Total Home Concept biedt keukens aan in elke prijsklasse. Heeft u een bepaald begroting in gedachten? Dan stellen wij een keuken samen die geheel past bij uw begroting. De prijs van een keuken is mede afhankelijk van het gekozen werkblad, het aantal kasten, de keukenapparatuur en de afmeting van uw keuken. In onze showroom vindt u alle denkbare mogelijkheden voor een keuken en hierdoor koopt u bij Total Home Concept altijd een keuken die bij u past.

Total Home Concept werkt al jaren met de beste merken en materialen. Wij garanderen een praktische keuken waar u jarenlang veel plezier aan gaat beleven! 

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Bezoek onze showroom met design keukens

Total Home Concept biedt allerlei mogelijkheden om uw design keuken zo ruim en efficiënt mogelijk te maken. Ook bieden wij de meest moderne apparatuur waardoor uw keuken altijd een mooi geheel wordt. U bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken en te beleven.

Wilt u liever direct een afspraak maken? Plan uw bezoek aan Total Home Concept.