Industriële keukens

Robuust, stoere materialen en ruimtelijk

Robuust, stoere materialen en ruimtelijk

Een ruime opzet en robuuste materialen kenmerken deze stijl. Waar bij een Moderne of Design keuken alles tot in detail wordt weggewerkt, mag je in een Industriële keuken juist oneffenheden en ruwe materialen zien. Denk aan gebruik van beton, baksteen, staal en RVS. Vaak gecombineerd met ruw (oud) hout.

Industrieel met beton

Het gebruik van beton geeft uw keuken een krachtige uitstraling. Betonlook houdt in dat bijvoorbeeld het werkblad of de keuken lijkt alsof het van beton gemaakt is, het kan maar hoeft niet zo te zijn. Het voordeel van een ‘look-a-like’ is dat deze veel minder weegt en daarnaast vaak ook voordeliger is. Om deze redenen kiezen veel mensen voor betonlook in plaats van echt beton.
Niet alleen de keukenfronten kunnen van beton worden gemaakt, maar het werkblad ook. Een werkblad van beton is een echte eye-catcher en kan erg praktisch zijn. Door te kiezen voor een werkblad van beton zorgt u ervoor dat uw keuken een robuuste uitstraling krijgt. Een betonnen werkblad kan in diverse diktes geleverd worden waardoor het nog meer opvalt. Nog een voordeel van een betonnen werkblad is dat het hittebestendig is. Hete pannen kunnen gerust op het werkblad gezet worden. Op den duur krijgt het beton een rauwere uitstraling.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Jarenlange
ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Bezoek onze showroom met industriële keukens

Wilt u graag een Industriële keuken? Laat Total Home Concept u inspireren! Maak een afspraak in onze showroom en ga samen met een van onze  keukenadviseurs aan de slag. Met inspirerend, betrokken en verrassend vakmanschap brengen wij uw keukenwensen tot leven.