Landelijke keukens

Creëer een nostalgische, moderne en stoere sfeer

Landelijke keukens

De mooiste landelijke keukens vindt u bij Total Home Concept. De landelijke keuken is bij ons in diverse natuurlijke tinten en materialen verkrijgbaar. Landelijke keukens geven uw huis een warme en nostalgisch sfeer.

Een landelijke keuken geeft uw huis dat stukje ouderwetse gezelligheid

Over het algemeen hebben de kasten van een landelijke keuken een houtlook of zijn van hout gemaakt, denk hierbij bijvoorbeeld aan steigerhout of eiken hout. Een landelijke keuken is vaak stoer door het gebruik van natuurlijke materialen. In combinatie met een nostalgisch fornuis, een grote schouw en bijvoorbeeld een granieten werkblad creëert u een sfeer uit grootmoeders tijd en dit alles voorzien van alle moderne gemakken van tegenwoordig.

Een aantal tips voor uw landelijke keuken om deze nog wat extra charme te geven:

  • Open kasten in uw landelijke keuken, zoals een buffetkast, laten uw servies prachtig uitkomen.
  • Als u een kookeiland aan uw landelijke keuken toevoegt heeft u nog meer ruimte.
  • Houten planken aan de muur voor leuke accessoires, zoals potjes met verse kruiden of uw verzameling kookboeken.
  • Stoere hangrekken voor uw keukenmateriaal.
  • Strakke, stoere of juist nostalgische handgrepen.
 

U kunt uw landelijke keuken bij Total Home Concept geheel naar uw wens samenstellen. Onze adviseurs kunnen u hierbij uiteraard van dienst zijn. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen de door u samengestelde keuken in 3D-tekening ontwerpen, zodat u kunt zien hoe deze keuken in uw woning staat.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

De landelijke keuken: natuurlijke materialen met modern apparatuur

Total Home Concept biedt veel mogelijkheden om uw landelijke keuken helemaal eigen te maken. Zo bieden wij natuurlijke materialen als hout, steen, steigerhout en beton. Door gebruik te maken van verschillende details is het mogelijk diverse stijlen te creëren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een grote schouw boven het kookgedeelte, hierdoor creëert u een wat grovere uitstraling. Niet elk materiaal is mooi te combineren met apparatuur en daarom bieden wij ook verschillende soorten apparatuur aan, zodat uw keuken een mooi geheel wordt.