Moderne keukens

Rust door symmetrie en eenvoud

Moderne keukens

Strakke lijnen en een symmetrische uitstraling. In een moderne keuken wordt er weinig tot geen gebruik gemaakt van details en lopen alle lijnen van de keuken gelijk. Een moderne keuken kunt u vrijwel in alle opstellingen bij Total Home Concept verkrijgen. Kies bijvoorbeeld voor een rechte keuken, een L-vormige keuken of een eiland keuken. Materialen die vaak in een moderne keuken gebruikt worden zijn: metaal, glas, rvs en chroom. De moderne keukens van Total Home Concept zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Door neutrale kleuren voor uw keuken te kiezen, zorgt u ervoor dat u een rustige basis creëert voor de verdere inrichting van uw woning. Voor degene die het aandurft kan juist een fel gekleurde keuken ook een aanwinst zijn! Een van onze favoriete kleurencombinaties is wit met een antraciet keukenblad.

Uitstraling van een moderne keuken

Bij een moderne keuken denk je al gauw aan een strakke keuken zonder grepen. Dit hoeft niet altijd zo te zijn. Een houten keuken voorzien van grote grepen en een dik werkblad kan ook uitstekend. Een moderne keuken kan dus met allerlei materialen worden samengesteld, maar om dit te kunnen creëren moeten de juiste keuzes worden gemaakt. Door de strakke lijnen en het minimale gebruik van details krijgt de moderne keuken een ruimtelijk effect. Om een extra dimensie te geven aan uw keuken kunt u kiezen voor een glazen achterwand. Ook is het mogelijk om uw keuken te laten zweven. Een zwevende keuken zorgt ervoor dat uw keuken nog ruimer lijkt. Oneindig veel mogelijkheden! 

Bezoek onze showroom voor meer moderne keukens

Wilt u graag een moderne keuken? Laat Total Home Concept u inspireren! Maak een afspraak in onze showroom en ga samen met een van onze  keukenadviseurs aan de slag. Met inspirerend, betrokken en verrassend vakmanschap brengen wij uw keukenwensen tot leven.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Betonlook keuken combineren voor een warme uitstraling

Betonlook wordt vaak gezien als kil en industrieel, maar door het te combineren met sfeervolle elementen zoals houten planken, planten of een ander materiaal werkblad zorgt u ervoor dat de keuken, ondanks het gebruik van betonlook een warme uitstraling heeft. Door te kiezen voor een betonlook keuken bent u verzekerd van een bijzondere keuken. Dit soort keukens past het beste in een ruimte waar met industriële meubels wordt gewerkt. Beton is verkrijgbaar in allerlei grijze kleurtinten waardoor u zelf een unieke keuken kunt creëren. Bovendien kan een betonnen achterwand of een betonnen wasbak uw keuken helemaal afmaken.

Keuken aanbod

Onze collectie aan keukens is enorm. In onze uitgebreide showroom kunt u de keukens ook echt allemaal ervaren. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd. Of u nu gaat voor een moderne, landelijke, vintage, urban of een betonlook keuken. Welke stijl ook bij u past, al onze keukenopstellingen zijn gebaseerd op de laatste trends en voorzien van de nieuwste (duurzame) technieken.

Wilt u een afspraak maken bij een van onze adviseurs om te kijken naar de mogelijkheden voor uw keuken? 

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7. 
Op basis van ruim 100 reviews.

- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.
- Mark Ermers
Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig
Lees verder
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Ronald maakt duidelijke afspraken. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!
- A. VUUREGGE
Blij met de keuken
Lees verder
Onze ervaring met dit bedrijf is echt goed te noemen. Wij zijn hartelijk ontvangen. Er is naar onze wensen geluisterd. Men heeft ruim de tijd voor ons genomen. De keuze voor onze keuken qua uitvoering, apparatuur en kleurstelling is geheel naar onze wens. We zijn blij met deze keuken en zouden een volgende keer wederom voor dit bedrijf kiezen.
- Karin Braunius
Elke dag genieten van de nieuwe keuken
Lees verder
Op aanraden van onze dochter bij Total Home concept terecht gekomen. Onze wensen zijn vertaald door Hannie naar een prachtige keukentekening. De keuken is geleverd en met veel vakkennis geplaatst. De monteurs werkten netjes en schoon. Wij genieten nog elke dag.
- H.P.
Blij met mijn aankoop
Lees verder
Topbedrijf. Heb hier mijn badkamer gekocht. Personeel was super vriendelijk en dachten goed mee. Monteur heeft vakwerk geleverd. Zeker een aanrader. Als ik nieuwe keuken of vloer nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe. Nog steeds iedere dag blij met mijn aankoop.
- C.G.M.M. SCHELLENS EN M.E. HOUBEN
Een aanrader
Lees verder
Wij hebben bij Total Home Concept een keuken gekocht compleet met alle nodige apparatuur. Na enige tijd zijn we weer terug geweest om een en ander nogmaals te bespreken en te kijken of de bestelde apparatuur wel de juiste was. Op advies zijn er enkele aanpassingen in de bestelde keuken doorgevoerd, waar we achteraf gezien erg blij mee waren. De levering en de plaatsing van de nieuwe keuken is conform afspraak verlopen en perfect uitgevoerd. Kortom we zijn zeer content met de bestelde en geplaatste keuken.
- Corrie de Graaf
Badkamer met vloer en wandtegels
Lees verder
Wij hebben een badkamer met vloer en wandtegels gekocht bij Total Home Concept. We werden heel goed geïnformeerd en er werd ruim de tijd voor ons gesprek genomen. We zijn bijzonder tevreden over onze aankoop.
- Coen en Caroline
Fantastisch begeleid
Lees verder
Wat een geweldig warm en huiselijk onthaal in de showroom! We zijn fantastisch begeleid door Rick van Dijk. Hij had ontzettend goede ideeën en heeft op professionele wijze een super keuken voor ons ontworpen. De communicatie tussen Planning en Administratie is ook uitstekend te noemen. Het resultaat is meer dan super. De installateurs, die ons vertelden dat zij meubelmakers zijn geweest, hebben vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan gelukkig met onze nieuwe keuken. Het is echt boven onze verwachting uitgekomen.