Keuken met bar

Creëer een veelzijdige en sfeervolle keuken.

Keuken met een bar

Een keuken met bar wordt steeds populairder. Dit komt vooral doordat u direct contact heeft met degene die in de keuken staat. Een keuken met bar zorgt ervoor dat er echt wordt geleefd in een keuken. Wanneer u kiest voor een keuken met bar legt u de basis voor vele mooie en gezellige momenten in huis.

Een keuken met bar in ieder gewenste woonstijl

Er zijn enorm veel mogelijkheden bij het creëren van een keuken die past in een gewenste woonstijl. Kiest u bijvoorbeeld voor een moderne, landelijke of industriële keuken? Iedere woonstijl kan gecombineerd worden met een bar in de keuken. De uitstraling maakt u door gebruik te maken van de juiste kleuren en materialen. Bij Total Home Concept adviseren onze adviseurs u hier graag bij.

Een keuken met bar in een grote en kleine ruimte 

De bar wordt steeds populairder. Niet alleen de uitstraling, maar ook de efficiëntie en gezelligheid die erbij komt kijken maken de keuken met bar zeer gewild. In het buitenland ziet u al regelmatig keukens met een bar dit komt omdat in het buitenland vaak wordt ontbeten aan de bar in de keuken.

Een keuken met bar brengt een extra dimensie aan de ruimte, daarnaast is het gezellig en functioneel.

Zoals u kunt zien zijn er enorm veel mogelijkheden om een bar in een keuken te plaatsen. Een keuken met bar is dus niet alleen geschikt voor grote keukens. Elke ruimte, groot of klein, kan omgetoverd worden. Ook in onze showroom hebben we enorm veel keukens staan die voorzien zijn van een bar. Kom eens langs in onze showroom! De koffie staat klaar.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.