Keukens met kookeiland

Een modern en veelzijdig keukeneiland

Ultiem genieten met een eiland keuken

Een eiland keuken zorgt voor een gezellige uitstraling van uw woning. Het is een plek in de woning waar u snel bij elkaar komt waardoor het bij veel mensen veelal de favoriete plek in huis is. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om barkrukken aan uw kookeiland te plaatsen, zodat u sneller gaat zitten aan de eiland keuken. Daarnaast is een keukeneiland erg efficiënt, omdat er enorm veel opbergmogelijkheden zijn.

Soorten keukeneilanden

Een eilandkeuken lijkt misschien alleen een droom, maar met een slimme planning is er voor vrijwel iedere woonruimte een prachtig keukeneiland te realiseren. Door de vele mogelijkheden die deze keuken heeft, zijn deze keukens razend populair en een aanwinst voor elke (nieuwbouw) woning. Bent u nieuwsgierig naar deze keukentrend of wilt u weten welke eiland keuken het beste bij uw woonsituatie past? Lees verder en ontdek welk type eiland keuken geschikt is voor u.

Kookeiland en/of spoeleiland

We kennen meerdere soorten eiland keukens, de meest voorkomende zijn een kookeiland en een spoeleiland. Het kookeiland, zoals de naam het al zegt, is geschikt om op te koken en heeft een kookgedeelte waar in een kookplaat is verwerkt. Dit kan een elektrische kookplaat zijn met inductie of een prachtige kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Dit type keukeneiland komt helemaal tot zijn recht in een open keukenruimte zodat u contact kan houden met bijvoorbeeld uw familie of vrienden die in de woonkamer zitten. Hierdoor betrekt u de keuken bij de huiskamer en wordt deze keuken een echte eyecatcher in uw woning. Naast deze eiland keuken met kookgedeelte kunt u ook kiezen voor een spoeleiland. Het kookgedeelte maakt dan plaats voor een geïntegreerde spoelbak die u kunt afwerken met een mooie design mengkraan. Wilt u liever een combinatie hebben tussen een kook- en spoeleiland? Kies dan voor eiland met een kook- en spoel gedeelte.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Kookeiland met bar- en zit gedeelte

Een kookeiland met bar-zit gedeelte is steeds meer in trek en is een gezellige aanwinst voor in uw nieuwe keuken. Het nodigt vrienden en familie uit om u tijdens het koken te vergezellen. Daarnaast is het de ideale plek om ‘s ochtends rustig te ontbijten met het hele gezin en in het weekend tovert u de keuken om tot borreltafel vol met lekkere hapjes. Schuif maar aan!

Schiereiland: voor kleine ruimtes

Denkt u dat de woonruimte te klein is voor een kookeiland? Dan kunt u ervoor kiezen om een schiereiland keuken te nemen. Dit type keuken neemt minder ruimte in beslag doordat de korte zijde tegen een wand wordt geplaatst of tegen de rest van de keuken. Ook met een schiereiland betrekt u de huiskamer bij het kookgedeelte. Een perfecte oplossing voor wat kleinere ruimtes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een kookeiland? Breng dan een bezoekje aan onze 3000 m² grote showroom in Lelystad.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7.

Op basis van ruim 100 reviews.

9,7
- Saskia
Top geregeld
Lees verder
We hebben voor de tweede keer een keuken bin Total Home gekocht en ook deze keer zijn we zeer tevreden. Goed begeleiding bij aankoop, mooie keuken en een zeer professionele plaatsing. Alles was weer top geregeld. Eén van de glasplaatjes in een lade was kapot en ook deze is een aantal weken later keurig vervangen. Conclusie: een aanrader!
- Cees Huisman
Goed advies en alles volgens afspraak
Lees verder
In de showroom van Total Home Concept uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden m.b.t. de aankoop van keuken en vloer waarvoor ook alle tijd werd genomen. Levering en plaatsing conform afspraak verlopen door deskundige monteurs
- J. Stapersma
Zeer tevreden
Lees verder
Vloer, keuken en wanden bij Total Home gekocht. Prima geholpen bij het uitzoeken in de showroom. Levering en service waren uitstekend. Zeer tevreden.
- Ramon
Erg tevreden
Lees verder
Mooie showroom, goed advies en een mooie oplevering. Erg tevreden!
- Mark Ermers
Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig
Lees verder
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Ronald maakt duidelijke afspraken. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!
- H.P.
Blij met mijn aankoop
Lees verder
Topbedrijf. Heb hier mijn badkamer gekocht. Personeel was super vriendelijk en dachten goed mee. Monteur heeft vakwerk geleverd. Zeker een aanrader. Als ik nieuwe keuken of vloer nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe. Nog steeds iedere dag blij met mijn aankoop.
- C.G.M.M. Schellens en M.E. Houben
Een aanrader
Lees verder
Wij hebben bij Total Home Concept een keuken gekocht compleet met alle nodige apparatuur. Na enige tijd zijn we weer terug geweest om een en ander nogmaals te bespreken en te kijken of de bestelde apparatuur wel de juiste was. Op advies zijn er enkele aanpassingen in de bestelde keuken doorgevoerd, waar we achteraf gezien erg blij mee waren. De levering en de plaatsing van de nieuwe keuken is conform afspraak verlopen en perfect uitgevoerd. Kortom we zijn zeer content met de bestelde en geplaatste keuken.
- Corrie de Graaf
Badkamer met vloer en wandtegels
Lees verder
Wij hebben een badkamer met vloer en wandtegels gekocht bij Total Home Concept. We werden heel goed geïnformeerd en er werd ruim de tijd voor ons gesprek genomen. We zijn bijzonder tevreden over onze aankoop.
- Coen en Caroline
Fantastisch begeleid
Lees verder
Wat een geweldig warm en huiselijk onthaal in de showroom! We zijn fantastisch begeleid door Rick van Dijk. Hij had ontzettend goede ideeën en heeft op professionele wijze een super keuken voor ons ontworpen. De communicatie tussen Planning en Administratie is ook uitstekend te noemen. Het resultaat is meer dan super. De installateurs, die ons vertelden dat zij meubelmakers zijn geweest, hebben vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan gelukkig met onze nieuwe keuken. Het is echt boven onze verwachting uitgekomen.
- Wouter & Stacy
Schitterende keuken
Lees verder
Heel vriendelijk ontvangen in de winkel, in alle rust de keuken naar onze eigen wensen kunnen aanpassen met de nodige tips van Ulfert-jan. Uiteindelijk is de keuken op de afgesproken datum gemonteerd en ziet er werkelijk schitterend uit, precies wat wij in gedachten hadden en op tekening was gezet bij het ontwerp klasse!