Keukens met kookeiland

Een modern en veelzijdig keukeneiland

Ultiem genieten met een eiland keuken

Een eiland keuken zorgt voor een gezellige uitstraling van uw woning. Het is een plek in de woning waar u snel bij elkaar komt waardoor het bij veel mensen veelal de favoriete plek in huis is. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om barkrukken aan uw kookeiland te plaatsen, zodat u sneller gaat zitten aan de eiland keuken. Daarnaast is een keukeneiland erg efficiënt, omdat er enorm veel opbergmogelijkheden zijn.

Soorten keukeneilanden

Een eilandkeuken lijkt misschien alleen een droom, maar met een slimme planning is er voor vrijwel iedere woonruimte een prachtig keukeneiland te realiseren. Door de vele mogelijkheden die deze keuken heeft, zijn deze keukens razend populair en een aanwinst voor elke (nieuwbouw) woning. Bent u nieuwsgierig naar deze keukentrend of wilt u weten welke eiland keuken het beste bij uw woonsituatie past? Lees verder en ontdek welk type eiland keuken geschikt is voor u.

Kookeiland en/of spoeleiland

We kennen meerdere soorten eiland keukens, de meest voorkomende zijn een kookeiland en een spoeleiland. Het kookeiland, zoals de naam het al zegt, is geschikt om op te koken en heeft een kookgedeelte waar in een kookplaat is verwerkt. Dit kan een elektrische kookplaat zijn met inductie of een prachtige kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Dit type keukeneiland komt helemaal tot zijn recht in een open keukenruimte zodat u contact kan houden met bijvoorbeeld uw familie of vrienden die in de woonkamer zitten. Hierdoor betrekt u de keuken bij de huiskamer en wordt deze keuken een echte eyecatcher in uw woning. Naast deze eiland keuken met kookgedeelte kunt u ook kiezen voor een spoeleiland. Het kookgedeelte maakt dan plaats voor een geïntegreerde spoelbak die u kunt afwerken met een mooie design mengkraan. Wilt u liever een combinatie hebben tussen een kook- en spoeleiland? Kies dan voor eiland met een kook- en spoel gedeelte.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Jarenlange
ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Kookeiland met bar- en zit gedeelte

Een kookeiland met bar-zit gedeelte is steeds meer in trek en is een gezellige aanwinst voor in uw nieuwe keuken. Het nodigt vrienden en familie uit om u tijdens het koken te vergezellen. Daarnaast is het de ideale plek om ‘s ochtends rustig te ontbijten met het hele gezin en in het weekend tovert u de keuken om tot borreltafel vol met lekkere hapjes. Schuif maar aan!

Schiereiland: voor kleine ruimtes

Denkt u dat de woonruimte te klein is voor een kookeiland? Dan kunt u ervoor kiezen om een schiereiland keuken te nemen. Dit type keuken neemt minder ruimte in beslag doordat de korte zijde tegen een wand wordt geplaatst of tegen de rest van de keuken. Ook met een schiereiland betrekt u de huiskamer bij het kookgedeelte. Een perfecte oplossing voor wat kleinere ruimtes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een kookeiland? Breng dan een bezoekje aan onze 3000 m² grote showroom in Lelystad.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7. 
Op basis van ruim 100 reviews.

- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.