Rechte keuken

Een moderne en praktische keuken.

Rechte keuken

Toe aan een praktische en efficiënte keuken? Dan is een keuken met een rechte opstelling ideaal voor u! Doordat alle elementen op een rechte lijn staan, straalt een rechte keuken rust uit.

Rechte keukens voor elke ruimte

Een rechte keuken creëert een natuurlijke ruimte, daarom wordt deze keuken vaak gekozen bij kleinere oppervlaktes. Een rechte keuken neemt minder ruimte in beslag maar biedt tegelijkertijd vele mogelijkheden als het gaat om inbouwapparatuur en werkblad ruimte. Ook zijn hoge kasten tot aan het plafond een mogelijkheid. Kortom, een rechte keuken is compact en daardoor geschikt voor iedere ruimte.

Nog even op een rijtje, de voordelen van een eenvoudige rechte keuken:

  • Ruimtelijk
  • Open uitstraling
  • Strak uiterlijk
  • Geschikt voor kleine of smalle ruimtes

Inbouwapparatuur in rechte keukens

Inbouwapparatuur is erg makkelijk. Tegenwoordig kan de vaatwasser netjes achter een deur geplaatst worden en een koffiemachine in een hoge kast. Daaronder of boven kan makkelijk een combimagnetron worden gemaakt waardoor de meest essentiële apparatuur verwerkt is in uw rechte keuken. U krijgt de veelzijdigheid van een grote keuken in een compact jasje. Stel dat u toch een grotere ruimte heeft en deze graag zou willen benutten, dan is er nog de mogelijkheid voor een aparte apparaten wand. Bij Total Home Concept adviseren wij u graag over de huidige trends en mogelijkheden voor uw beschikbare ruimte.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Jarenlange
ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Een rechte keuken in ieder gewenst formaat

De gemiddelde lengte van de rechte keuken bedraagt 3 meter, Total Home Concept biedt iedere keuken op maat aan. Een rechte keuken van 4 meter of 5 meter lang is voor ons geen uitdaging. Een rechte keuken met of zonder bovenkasten, alles behoort tot de mogelijkheden.

Stijlen voor een rechte keuken

Natuurlijk wilt u zich thuis voelen in uw droomkeuken. Het is daarom belangrijk dat u in ons assortiment de keuken vindt die perfect bij uw smaak past. Er zijn verschillende stijlen als het om keukens gaat: landelijk, modern, industrieel en vele andere. Bij Total Home Concept zult u vinden waar u naar op zoek bent. 

Keuken aanbod

Onze collectie aan keukens is enorm. Onze adviseurs adviseren u graag bij het kiezen van de perfecte keuken. Of dit nou gaat om een betonlook keuken, een zwarte keuken, een landelijke keuken of een hoogglans keuken. Wilt u een afspraak maken bij een van onze adviseurs om te kijken naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! 

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7. 
Op basis van ruim 100 reviews.

- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.