U-vorm keuken

Creëer een veelzijdige en sfeervolle keuken.

U-vorm keukens

Deel uw nieuwe keuken slim in! Bedenk goed hoe je de ruimte optimaal kunt benutten. Overweegt u een U-vormige keuken? Dan is dat een goede keuze! Een U-keuken heeft een praktisch formaat en biedt veel mogelijkheden. Onze keukenspecialisten adviseren u graag en kunnen vrijblijvend uw droom U-keuken in 3D weergeven.

Er is geen andere keuken met de hoeveelheid mogelijkheden als de keuken met U-vorm. Deze keuken biedt enorm veel opberg- en loopruimte. Door de vele mogelijkheden is deze keuken leverbaar in enorm veel stijlen en ontwerpen. Wilt u graag een U-vormige keuken maar geen idee wat de mogelijkheden zijn? Wij van Total Home Concept staan voor u klaar.

U-keukens en uw ideeën

Hoe groot is de ruimte waarin u deze U-vormige keuken wilt plaatsen? Wellicht is het een idee om een kleine bar aan de keuken te maken, plaats een paar barkrukken aan een zijde en creëer een sfeervol punt in huis. Behalve het gebruik van een bar, komen er nog veel meer voordelen bij U-keukens kijken. Hierbij kunt u denken aan de ruimte die gecreëerd wordt om te werken, het aantal elektrische apparaten dat gebruikt kan worden en de ruimte die deze opstelling biedt. Onze U-keukens worden op maat gemaakt zodat deze perfect passen in de ruimte die beschikbaar is.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Jarenlange
ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

De voordelen van een U-keuken zijn onder andere:

• Alles binnen handbereik
• Veel werkruimte
• Extra veel bergruimte

Stijlen U-keukens

Thuisgevoel creëren is erg belangrijk. Van welke stijl houdt u? Gaat u voor landelijk, modern, industrieel of kiest u toch liever voor de klassieke keuken? Wij hebben allerlei materialen die aansluiten bij de verschillende stijlen. Sierlijke, strakke en stoere materialen die uw keuken tot een droomkeuken maken.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7. 
Op basis van ruim 100 reviews.

- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.