U-vorm keuken

Creëer een veelzijdige en sfeervolle keuken.

U-vorm keukens

Deel uw nieuwe keuken slim in! Bedenk goed hoe je de ruimte optimaal kunt benutten. Overweegt u een U-vormige keuken? Dan is dat een goede keuze! Een U-keuken heeft een praktisch formaat en biedt veel mogelijkheden. Onze keukenspecialisten adviseren u graag en kunnen vrijblijvend uw droom U-keuken in 3D weergeven.

Er is geen andere keuken met de hoeveelheid mogelijkheden als de keuken met U-vorm. Deze keuken biedt enorm veel opberg- en loopruimte. Door de vele mogelijkheden is deze keuken leverbaar in enorm veel stijlen en ontwerpen. Wilt u graag een U-vormige keuken maar geen idee wat de mogelijkheden zijn? Wij van Total Home Concept staan voor u klaar.

U-keukens en uw ideeën

Hoe groot is de ruimte waarin u deze U-vormige keuken wilt plaatsen? Wellicht is het een idee om een kleine bar aan de keuken te maken, plaats een paar barkrukken aan een zijde en creëer een sfeervol punt in huis. Behalve het gebruik van een bar, komen er nog veel meer voordelen bij U-keukens kijken. Hierbij kunt u denken aan de ruimte die gecreëerd wordt om te werken, het aantal elektrische apparaten dat gebruikt kan worden en de ruimte die deze opstelling biedt. Onze U-keukens worden op maat gemaakt zodat deze perfect passen in de ruimte die beschikbaar is.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

De voordelen van een U-keuken zijn onder andere:

• Alles binnen handbereik
• Veel werkruimte
• Extra veel bergruimte

Stijlen U-keukens

Thuisgevoel creëren is erg belangrijk. Van welke stijl houdt u? Gaat u voor landelijk, modern, industrieel of kiest u toch liever voor de klassieke keuken? Wij hebben allerlei materialen die aansluiten bij de verschillende stijlen. Sierlijke, strakke en stoere materialen die uw keuken tot een droomkeuken maken.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7. 
Op basis van ruim 100 reviews.

- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.
- Mark Ermers
Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig
Lees verder
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Ronald maakt duidelijke afspraken. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!
- A. VUUREGGE
Blij met de keuken
Lees verder
Onze ervaring met dit bedrijf is echt goed te noemen. Wij zijn hartelijk ontvangen. Er is naar onze wensen geluisterd. Men heeft ruim de tijd voor ons genomen. De keuze voor onze keuken qua uitvoering, apparatuur en kleurstelling is geheel naar onze wens. We zijn blij met deze keuken en zouden een volgende keer wederom voor dit bedrijf kiezen.
- Karin Braunius
Elke dag genieten van de nieuwe keuken
Lees verder
Op aanraden van onze dochter bij Total Home concept terecht gekomen. Onze wensen zijn vertaald door Hannie naar een prachtige keukentekening. De keuken is geleverd en met veel vakkennis geplaatst. De monteurs werkten netjes en schoon. Wij genieten nog elke dag.
- H.P.
Blij met mijn aankoop
Lees verder
Topbedrijf. Heb hier mijn badkamer gekocht. Personeel was super vriendelijk en dachten goed mee. Monteur heeft vakwerk geleverd. Zeker een aanrader. Als ik nieuwe keuken of vloer nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe. Nog steeds iedere dag blij met mijn aankoop.
- C.G.M.M. SCHELLENS EN M.E. HOUBEN
Een aanrader
Lees verder
Wij hebben bij Total Home Concept een keuken gekocht compleet met alle nodige apparatuur. Na enige tijd zijn we weer terug geweest om een en ander nogmaals te bespreken en te kijken of de bestelde apparatuur wel de juiste was. Op advies zijn er enkele aanpassingen in de bestelde keuken doorgevoerd, waar we achteraf gezien erg blij mee waren. De levering en de plaatsing van de nieuwe keuken is conform afspraak verlopen en perfect uitgevoerd. Kortom we zijn zeer content met de bestelde en geplaatste keuken.
- Corrie de Graaf
Badkamer met vloer en wandtegels
Lees verder
Wij hebben een badkamer met vloer en wandtegels gekocht bij Total Home Concept. We werden heel goed geïnformeerd en er werd ruim de tijd voor ons gesprek genomen. We zijn bijzonder tevreden over onze aankoop.
- Coen en Caroline
Fantastisch begeleid
Lees verder
Wat een geweldig warm en huiselijk onthaal in de showroom! We zijn fantastisch begeleid door Rick van Dijk. Hij had ontzettend goede ideeën en heeft op professionele wijze een super keuken voor ons ontworpen. De communicatie tussen Planning en Administratie is ook uitstekend te noemen. Het resultaat is meer dan super. De installateurs, die ons vertelden dat zij meubelmakers zijn geweest, hebben vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan gelukkig met onze nieuwe keuken. Het is echt boven onze verwachting uitgekomen.