3D-keukenontwerp

Uw droomkeuken maken middels een 3d ontwerp.

Een 3D ontwerp van uw droomkeuken

Bij Total Home Concept kunt u langskomen voor een kosteloos adviesgesprek en een ontwerp van uw droomkeuken middels een 3D tekening. Wij ondersteunen graag bij de eerste stap naar uw droomkeuken. Tijdens het adviesgesprek kijken we naar uw smaak, wensen en begroting. Vervolgens gaan we dit verwerken in een 3D tekening. 

Onze adviseurs vinden het uiteraard fijn als er al afbeeldingen zijn van een keuken die u mooi vindt. Dit kan bijvoorbeeld via ons Pinterest kanaal worden gevonden. Tijdens het ontwerpen van uw keuken wordt niet alleen gekeken naar het design, maar ook naar de keukenopstelling, montage en aansluitmogelijkheden. Verder ook hoeveel opberg ruimte er (nodig) is in de kasten, welk materiaal werkblad en welke keukenapparaten gewenst zijn.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Jarenlange
ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Van 3D ontwerp tot droomkeuken

  • Op basis van de afmetingen van de ruimte en het keukenblok zelf tekent de adviseur de keuken in en kan er rekening gehouden worden met de montage van de keuken.
  • Daarnaast is het voor het ontwerp handig om te weten waar ramen, deuren en eventuele extra wanden geplaatst moeten worden. Dan kan er rekening gehouden worden met deze elementen. 
  • Voor het plaatsen van de keukenapparatuur en de kraan met spoelbak is het belangrijk om te weten waar alle aansluitingen zitten van gas, water en elektriciteit. Deze worden in het keukenontwerp erbij getekend. Vaak worden er bij een nieuwe keuken contactdozen geplaatst en bij het vervangen van een oude keuken zal het soms nodig zijn om een aparte stroomgroep te maken. Dit wordt gedaan omdat u misschien meer keukenapparatuur wilt dan in de vorige keuken.
  • Wanneer de ruimte, keukenopstelling en aansluitpunten bekend zijn, kan de keuken opgebouwd worden uit verschillende keukenmeubelen. Total Home Concept heeft een groot assortiment aan keukenkasten zoals bovenkasten, onderkasten, ladeblokken of apothekerskasten.
  • Vervolgens wordt het werkblad gekozen, waarbij besloten wordt welk materiaal wordt gebruikt en hoe dik het blad zal zijn. Er zijn verschillende materialen in verschillende prijsklassen.
  • De keuken heeft zijn vorm, de kasten zitten erin en het keukenblad is gekozen. Nu is het tijd om de apparatuur te kiezen. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende keukenmerken zodat er altijd een merk is die aansluit aan uw wensen.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,6. 
Op basis van ruim 100 reviews.

- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.