Keukeninspiratie

Inspiratie om uw droomkeuken te vinden!

Keukeninspiratie opdoen bij Total Home Concept

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken maar weet u niet wat voor keuken aansluit bij uw woonstijl? Of weet u nog niet wat voor soort keuken u wilt? Wij geven u op onze website de inspiratie die u nodig heeft. Bovendien kunt u gratis ons keukenboek downloaden waaruit u ook inspiratie kunt op doen. Heeft u genoeg inspiratie opgedaan? Kom dan eens langs in onze showroom en deel uw ideeën met één van onze adviseurs. Zij kunnen uw ideeën omzetten in een 3D-tekening, zodat u goed kunt zien hoe uw keuken eruit komt te zien in uw woning.

Op zoek naar keukeninspiratie?

Geen probleem, dan zijn onze keukenspecialisten er voor u om u op allerlei gebieden te adviseren. Ook als u nog geen enkele inspiratie heeft en geen idee heeft wat voor keuken voor u geschikt zou zijn, bent u bij Total Home Concept aan het goede adres. In onze showroom vindt u allerlei keukenstijlen onder één dak. De mogelijkheden zijn bij ons oneindig. Of u nu een hoogglans, moderne, landelijke of eiland keuken wilt. Uw wensen zijn de basis. Samen met onze keukenspecialist gaat u uw droomkeuken vinden! 

Prachtige inbouwapparatuur om uw keuken te voorzien van allerlei gemakken

Als u uw droomkeuken heeft uitgekozen, komt u nog voor allerlei andere keuzes te staan. Want om uw keuken compleet te maken, kunt u kiezen uit vele soorten inbouwapparatuur. Onderstaand geven wij enkele mogelijkheden die u aan uw keuken kunt toevoegen:

  • Kokend water kraan, altijd gekookt water voor een heerlijk kopje thee. Uw rijst en macaroni is op deze manier wel heel snel klaar. Gemak dient de mens, dus nooit meer wachten op uw gewone waterkoker!
  • Een ingebouwde koffiemachine: wat is er lekkerder dan ‘s ochtends vroeg een heerlijk kopje koffie?
  • Een ingebouwde grillplaat, om zo het lekkerste vlees en gegrilde groente op tafel te zetten.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Kom langs in onze showroom in Lelystad

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak of u kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u toch eerst nog wat inspiratie opdoen, dan kunt u ook kijken op onze Pinterest pagina.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7. 
Op basis van ruim 100 reviews.

- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.
- Mark Ermers
Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig
Lees verder
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Ronald maakt duidelijke afspraken. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!
- A. VUUREGGE
Blij met de keuken
Lees verder
Onze ervaring met dit bedrijf is echt goed te noemen. Wij zijn hartelijk ontvangen. Er is naar onze wensen geluisterd. Men heeft ruim de tijd voor ons genomen. De keuze voor onze keuken qua uitvoering, apparatuur en kleurstelling is geheel naar onze wens. We zijn blij met deze keuken en zouden een volgende keer wederom voor dit bedrijf kiezen.
- Karin Braunius
Elke dag genieten van de nieuwe keuken
Lees verder
Op aanraden van onze dochter bij Total Home concept terecht gekomen. Onze wensen zijn vertaald door Hannie naar een prachtige keukentekening. De keuken is geleverd en met veel vakkennis geplaatst. De monteurs werkten netjes en schoon. Wij genieten nog elke dag.
- H.P.
Blij met mijn aankoop
Lees verder
Topbedrijf. Heb hier mijn badkamer gekocht. Personeel was super vriendelijk en dachten goed mee. Monteur heeft vakwerk geleverd. Zeker een aanrader. Als ik nieuwe keuken of vloer nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe. Nog steeds iedere dag blij met mijn aankoop.
- C.G.M.M. SCHELLENS EN M.E. HOUBEN
Een aanrader
Lees verder
Wij hebben bij Total Home Concept een keuken gekocht compleet met alle nodige apparatuur. Na enige tijd zijn we weer terug geweest om een en ander nogmaals te bespreken en te kijken of de bestelde apparatuur wel de juiste was. Op advies zijn er enkele aanpassingen in de bestelde keuken doorgevoerd, waar we achteraf gezien erg blij mee waren. De levering en de plaatsing van de nieuwe keuken is conform afspraak verlopen en perfect uitgevoerd. Kortom we zijn zeer content met de bestelde en geplaatste keuken.
- Corrie de Graaf
Badkamer met vloer en wandtegels
Lees verder
Wij hebben een badkamer met vloer en wandtegels gekocht bij Total Home Concept. We werden heel goed geïnformeerd en er werd ruim de tijd voor ons gesprek genomen. We zijn bijzonder tevreden over onze aankoop.
- Coen en Caroline
Fantastisch begeleid
Lees verder
Wat een geweldig warm en huiselijk onthaal in de showroom! We zijn fantastisch begeleid door Rick van Dijk. Hij had ontzettend goede ideeën en heeft op professionele wijze een super keuken voor ons ontworpen. De communicatie tussen Planning en Administratie is ook uitstekend te noemen. Het resultaat is meer dan super. De installateurs, die ons vertelden dat zij meubelmakers zijn geweest, hebben vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan gelukkig met onze nieuwe keuken. Het is echt boven onze verwachting uitgekomen.