Showroomkeukens

Hoogwaardige keuken tegen een zeer scherpe prijs.

Showroomkeukens

Wilt u graag een nieuwe keuken, maar heeft u niet zo’n groot budget? Of gaat u op korte termijn verhuizen, maar voor de verkoop van uw woning zou u eigenlijk uw keuken moeten vervangen, zodat de waarde en verkoopbaarheid stijgt? Zo zijn er diverse redenen om een showroomkeuken aan te schaffen. Fabrikanten van keukens komen regelmatig met nieuwe collecties die de “oudere” showroommodellen moeten vervangen. Wij bieden onze showroomkeukens voor de verkoop aan.

Waarom een showroomkeuken?

otal Home Concept biedt showroommodellen aan met forse kortingen die kunnen oplopen tot wel 50%. Wij hebben allerlei soorten showroomkeukens, zoals een landelijke keuken, een moderne keuken, maar ook showroomkeukens met prachtig Siemens apparatuur. Een ander bijkomend voordeel is dat snelle levering mogelijk is. Wij zetten de voordelen even voor u op een rij:

  • Omdat de keuken al klaar staat in onze showroom, is de showroomkeuken eenvoudig te verplaatsen naar uw keuken. Wellicht zijn er enkele aanpassingen noodzakelijk zoals bijvoorbeeld een extra kast of passtukken.
  • In de showroomkeuken zit vaak hoogwaardige inbouwapparatuur, misschien zou u dit normaal gesproken niet zo snel aanschaffen.
  • De keuken die u ziet in de showroom, is de keuken die u krijgt: “What you see is what you get”.
  • Met de koop van een showroomkeuken bent u verzekerd van een hoogwaardige keuken tegen een zeer scherpe prijs. Als u dus niet zo’n groot budget heeft, is dit een ideale oplossing.
  • Wij kunnen de door u uitgezochte keuken (tegen meerprijs) laten installeren door onze monteurs. Zij zijn met hun jarenlange ervaring in staat om de showroomkeuken volledig te integreren in uw woning.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Jarenlange
ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Wat zijn showroomkeukens?

Showroomkeukens zijn keukens die fysiek in onze showroom in Lelystad staan. Bij een showroomkeuken heeft u het voordeel dat u direct ziet wat u in huis krijgt, want het kan soms lastig zijn om een keuken te kopen op basis van foto’s. In onze showroom kunt u direct een showroomkeuken ervaren. Ons keukenassortiment zal regelmatig veranderen waardoor de collectie showroomkeukens ook iedere keer weer anders is. Wij weten als geen andere dat een nieuwe keuken een grote uitgave is. Het is een investering voor een langere tijd, waarbij u uw keuken maakt voor de toekomst. Een showroomkeuken kan een slimme oplossing zijn als u een keuken wilt aanschaffen met veel korting. Op sommige showroomkeukens zit zelfs 50% korting! Total Home Concept heeft met regelmaat showroomkeukens in de aanbieding, omdat die plaats maken voor de nieuwste trends en modellen. Onze showroomkeukens worden geplaatst op onze website, dus hou deze goed in de gaten!

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,6. 
Op basis van ruim 100 reviews.

- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.