Showroomkeukens

Hoogwaardige keuken tegen een zeer scherpe prijs.

Showroomkeukens

Wilt u graag een nieuwe keuken, maar heeft u niet zo’n groot budget? Of gaat u op korte termijn verhuizen, maar voor de verkoop van uw woning zou u eigenlijk uw keuken moeten vervangen, zodat de waarde en verkoopbaarheid stijgt? Zo zijn er diverse redenen om een showroomkeuken aan te schaffen. Fabrikanten van keukens komen regelmatig met nieuwe collecties die de “oudere” showroommodellen moeten vervangen. Wij bieden onze showroomkeukens voor de verkoop aan.

Beschikbare showroomkeukens

Hoekkeuken met kastenwanden voor € 14.500

Waarom een showroomkeuken?

Total Home Concept biedt showroommodellen aan met forse kortingen die kunnen oplopen tot wel 50%. Wij hebben allerlei soorten showroomkeukens, zoals een landelijke keuken, een moderne keuken, maar ook showroomkeukens met prachtig Siemens apparatuur. Een ander bijkomend voordeel is dat snelle levering mogelijk is. Wij zetten de voordelen even voor u op een rij:

  • Omdat de keuken al klaar staat in onze showroom, is de showroomkeuken eenvoudig te verplaatsen naar uw keuken. Wellicht zijn er enkele aanpassingen noodzakelijk zoals bijvoorbeeld een extra kast of passtukken.
  • In de showroomkeuken zit vaak hoogwaardige inbouwapparatuur, misschien zou u dit normaal gesproken niet zo snel aanschaffen.
  • De keuken die u ziet in de showroom, is de keuken die u krijgt: “What you see is what you get”.
  • Met de koop van een showroomkeuken bent u verzekerd van een hoogwaardige keuken tegen een zeer scherpe prijs. Als u dus niet zo’n groot budget heeft, is dit een ideale oplossing.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet u nog niet welke stijl bij u past of wilt u modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Wat zijn showroomkeukens?

Showroomkeukens zijn keukens die fysiek in onze showroom in Lelystad staan. Bij een showroomkeuken heeft u het voordeel dat u direct ziet wat u in huis krijgt, want het kan soms lastig zijn om een keuken te kopen op basis van foto’s. In onze showroom kunt u direct een showroomkeuken ervaren. Ons keukenassortiment zal regelmatig veranderen waardoor de collectie showroomkeukens ook iedere keer weer anders is. Wij weten als geen andere dat een nieuwe keuken een grote uitgave is. Het is een investering voor een langere tijd, waarbij u uw keuken maakt voor de toekomst. Een showroomkeuken kan een slimme oplossing zijn als u een keuken wilt aanschaffen met veel korting. Op sommige showroomkeukens zit zelfs 50% korting! Total Home Concept heeft met regelmaat showroomkeukens in de aanbieding, omdat die plaats maken voor de nieuwste trends en modellen. Onze showroomkeukens worden geplaatst op onze website, dus hou deze goed in de gaten!

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7.

Op basis van ruim 100 reviews.

9,7
- Mark Ermers
Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig
Lees verder
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Ronald maakt duidelijke afspraken. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!
- H.P.
Blij met mijn aankoop
Lees verder
Topbedrijf. Heb hier mijn badkamer gekocht. Personeel was super vriendelijk en dachten goed mee. Monteur heeft vakwerk geleverd. Zeker een aanrader. Als ik nieuwe keuken of vloer nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe. Nog steeds iedere dag blij met mijn aankoop.
- C.G.M.M. Schellens en M.E. Houben
Een aanrader
Lees verder
Wij hebben bij Total Home Concept een keuken gekocht compleet met alle nodige apparatuur. Na enige tijd zijn we weer terug geweest om een en ander nogmaals te bespreken en te kijken of de bestelde apparatuur wel de juiste was. Op advies zijn er enkele aanpassingen in de bestelde keuken doorgevoerd, waar we achteraf gezien erg blij mee waren. De levering en de plaatsing van de nieuwe keuken is conform afspraak verlopen en perfect uitgevoerd. Kortom we zijn zeer content met de bestelde en geplaatste keuken.
- Corrie de Graaf
Badkamer met vloer en wandtegels
Lees verder
Wij hebben een badkamer met vloer en wandtegels gekocht bij Total Home Concept. We werden heel goed geïnformeerd en er werd ruim de tijd voor ons gesprek genomen. We zijn bijzonder tevreden over onze aankoop.
- Coen en Caroline
Fantastisch begeleid
Lees verder
Wat een geweldig warm en huiselijk onthaal in de showroom! We zijn fantastisch begeleid door Rick van Dijk. Hij had ontzettend goede ideeën en heeft op professionele wijze een super keuken voor ons ontworpen. De communicatie tussen Planning en Administratie is ook uitstekend te noemen. Het resultaat is meer dan super. De installateurs, die ons vertelden dat zij meubelmakers zijn geweest, hebben vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan gelukkig met onze nieuwe keuken. Het is echt boven onze verwachting uitgekomen.
- Karin Braunius
Elke dag genieten van de nieuwe keuken
Lees verder
Op aanraden van onze dochter bij Total Home concept terecht gekomen. Onze wensen zijn vertaald door Hannie naar een prachtige keukentekening. De keuken is geleverd en met veel vakkennis geplaatst. De monteurs werkten netjes en schoon. Wij genieten nog elke dag.
- A. Vuuregge
Blij met de keuken
Lees verder
Onze ervaring met dit bedrijf is echt goed te noemen. Wij zijn hartelijk ontvangen. Er is naar onze wensen geluisterd. Men heeft ruim de tijd voor ons genomen. De keuze voor onze keuken qua uitvoering, apparatuur en kleurstelling is geheel naar onze wens. We zijn blij met deze keuken en zouden een volgende keer wederom voor dit bedrijf kiezen.
- Peter Noeken
Prettige ervaring
Lees verder
Erg blij met onze nieuwe kwaliteitskeuken. Geplaatst door vakmensen. Ook hebben we de communicatie als erg prettig ervaren.
- Wilco
Tweede aankoop
Lees verder
Ik heb hier een tweede keuken gekocht en ben wederom goed geholpen door dhr. Zwart. Na vorig jaar al een keuken aangeschaft te hebben waar ik heel goed geholpen ben, er tijd werd genomen en goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd ben ik wederom terug gegaan en weer dezelfde ervaring opgedaan.
- Rudy
Superblij!
Lees verder
Superblij met onze nieuwe keuken. Echt door vakmensen geplaatst. We zijn verder zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Echt een aanrader.