Keukens kopen in Harderwijk

De keuken is een belangrijk onderdeel. Een keuken moet praktisch, gezellig en functioneel zijn, er wordt immers dagelijks in gewerkt. Bij Total Home Concept, gevestigd in Lelystad, en vanuit Harderwijk binnen een half uur bereikbaar, kunt u terecht voor advies en maatwerk voor de keuken die u in gedachten heeft.

Inspiratie opdoen in onze showroom nabij Harderwijk

In onze showroom hebben wij diverse stijlen keukens gecombineerd met tegels en inbouwapparatuur. U kunt hier genieten van landelijke keukens, moderne keukens en luxe keukens. Bovendien zijn onze keukens in verschillende kleuren verkrijgbaar van hoogglans zwart tot mat wit. Wij kunnen uw keuken op maat leveren met de inbouwapparatuur die u graag wenst en in de opstelling die in uw woning past. Via een 3D-animatie plaatsen wij de door u uitgezochte keuken in uw woning, zodat u een goed beeld krijgt van de keuken. Het voordeel hiervan is dat u dan nog allerlei aanpassingen kunt doen, totdat u uw droomkeuken heeft.

Kom keukeninspiratie op doen voor het kopen van een nieuwe keuken in Harderwijk

Natuurlijk gaat Total Home Concept mee met de trends voor 2018 in uw keuken. Een aantal trends voor 2018 even voor u op een rijtje:

Brede lades
Om rust en eenheid te creëren worden de kastjes in de keuken weggelaten en maken plaats voor grote lades die veel meer ruimte bieden. Door bovenkastjes te laten vervallen ontstaat er rust en een meer ruimtelijke effect.

De zwarte keuken
Steeds meer mensen kiezen voor een (mat) zwarte keuken in combinatie met bijvoorbeeld een goudkleurige kraan.

Gekleurde kranen en spoelbakken
Er waren al keukenkranen verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, goud, zwart of koper, maar nu is het ook zelfs mogelijk om uw spoelbak in een bijpassende kleur te krijgen.

Innovatieve afzuiging

In plaats van de grote afzuigkap of schouw wordt steeds vaker gekozen voor een geïntegreerde afzuigkap. Deze innovatieve afzuiging is verwerkt in het kookplaatgedeelte.

Dit zijn zomaar een aantal trends voor 2018. Bent u toe aan een nieuwe keuken, dan kunt u bij Total Home Concept nabij Harderwijk terecht voor deze nieuwe trends, maar natuurlijk ook voor de traditionele keuken. Uw wensen en ideeën zijn uiteraard het belangrijkste voor ons. U bent namelijk degene die dagelijks in de keuken staat en hier zich prettig in moet voelen!

Total Home Concept: Wandafwerking, vloeren en sanitair

Naast ons uitgebreide assortiment keukens heeft Total Home Concept ook prachtige badkamers in de showroom staan. Dus ook voor de inrichting van uw badkamer kunt u bij ons terecht. Heeft u een behoorlijke renovatie van uw woning in gedachten, laat onze adviseurs dan met u meedenken. Door hun jarenlange ervaring hebben zij goede en praktische ideeen voor u keuken, wandafwerking, vloer en sanitair.