Keuken kopen in Lelystad

Als u op zoek bent naar een keukenzaak in en rondom Lelystad met een groot assortiment en een ruime keuze in merken dan voorzien wij van Total Home Concept u graag van het benodigde advies. U kunt online een afspraak maken met onze keukenadviseur. Met onze keukenadviseur kunt u uw wensen bespreken en deze wensen omzetten in een ontwerp op maat.

Ruim assortiment aan keukens in Lelystad

Wij bieden onze diensten aan in en rondom Lelystad en bieden een groot assortiment aan keukens en aanverwante producten van topkwaliteit. In totaal bevat onze showroom 3000m2 aan keukenopstellingen zodat u inspiratie op kunt doen en keukens met elkaar kan combineren. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een L-vormige keuken of een U-vorm, of een mooi kookeiland, met ons aanbod aan keukens zal uw woning in Lelystad er precies zo uit komen te zien als u in gedachten heeft. Wij kunnen u het beste van dienst zijn als u langskomt bij onze keukenzaak in Lelystad. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het uitzoeken van de keuken die perfect past in uw huis.

Keukenapparatuur voor uw nieuwe keuken Lelystad

Naast ons uitgebreide assortiment aan keukens kunt u ook bij ons terecht voor keukenapparatuur voor uw nieuwe keuken. In ons assortiment hebben wij diverse A-merken: Siemens, Boretti, Novy, Liebherr, Pelgrim en Atag. Benieuwd welk apparatuur geschikt voor uw keuken? Onze adviseurs helpen u graag hierbij! Wij nodigen u graag uit in onze keukenzaak in Lelystad.

Persoonlijk advies keukenzaak Lelystad

Wilt u een nieuwe keuken kopen of wilt u simpelweg inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken en/of woning? Breng dan een bezoekje aan onze 3000m2 grote showroom in Lelystad. U kunt voor advies ook telefonisch contact opnemen door te bellen met telefoonnummer 0320 21 15 79 of door te mailen naar receptie@totalhomeconcept.nl.