Interview met de Familie Huijbrechts

Op bezoek bij de familie Huijbrechts

Vandaag zijn wij te gast bij de familie Huijbrechts. Andre en Caroline wonen met hun twee kinderen sinds een jaar in Buitenhof, een prachtig woongebied aan de rand van Lelystad. Door een rondje Lelystad kwamen ze bij Total Home Concept terecht. Wij zijn een jaar na plaatsing van de keuken en de vloeren benieuwd hoe het met het gezin gaat en zochten ze op.

De keuken uit de VT wonen stijlkamer is hun droomkeuken

Caroline zag meteen de keuken die ze mooi vond toen ze voor het eerst bij Total Home Concept binnenliep. In de VT-Wonen stijlkamer stond het sfeertje dat zij in haar hoofd had. Daar is hun keuken dan ook op geïnspireerd. Daarnaast hebben ze een vloer voor in de woonkamer en de verschillende slaapkamers gekocht en een tegelvloer voor in de badkamers en het toilet. Het totaalplaatje is een prachtig geheel. Volgens meneer echt te danken aan zijn vrouw, die veel oog voor smaak en details heeft. Die mening delen wij zeker, het is echt een plaatje zoals in een magazine. Mevrouw vult lachend aan dat de keukenadviseuse ook echt goed meegedacht heeft en met waardevolle suggesties kwam over bijvoorbeeld kwaliteit en gebruiksgemak van de verschillende materialen.

Waarom het stel voor Total Home Concept heeft gekozen?

Andre vertelt: “Het warme gevoel bij binnenkomst, het echt de tijd nemen om goed naar je wensen te luisteren en vervolgens een offerte neer te leggen, die past bij het aangegeven budget, waren voor ons belangrijke punten om voor jullie te kiezen”.

Planning stress of niet?

“Wat voor ons ook erg van belang werd gedurende de nieuwbouw van ons huis was de planning. We zeiden al snel tegen elkaar dat het wel fijn zou zijn als we die verantwoordelijkheid voor de planning bij één partij konden neerleggen. We hebben daarom zowel de keuken als de vloer bij jullie gekocht. Jullie hebben het hele traject uit handen genomen en ons daarmee echt ontzorgd. Dat is dan ook een groot pluspunt om voor jullie te kiezen”. Bij een nieuwbouwwoning heb je altijd te maken met een onzekere factor. De opleverdatum. Vaak geven aannemers ongeveer vier weken voor oplevering de definitieve opleverdatum door.

Ambassadeurs

Caroline vertelt verder: “Een goede vriend van ons heeft op ons advies ook bij jullie zijn keuken en vloer gekocht en ook dat is erg goed gegaan van A tot Z. We kennen ook de verhalen van mensen die het aan verschillende partijen uitbesteden. Die hebben achteraf een hoop gedoe, omdat de ene partij uitloopt, maar de andere partij al weer een andere klus heeft ingepland”.

Favoriete gerecht om te maken in de keuken?

“Ik vind koken heel erg leuk. Tapas vind ik erg leuk om te maken. Total Home Concept heeft ons geadviseerd om naar het Siemens experience center in Hoofddorp te gaan. Dit kunnen wij iedereen aanraden, wij vonden het erg fijn. Alle Siemens apparaten zijn daar aanwezig en wij kregen dan ook uitgelegd hoe deze werken en bedient moet worden. De functies zijn zo talrijk dat wij na een jaar gebruik van onze apparaten nog wel eens moeten zoeken hoe bepaalde functies werken. Wij hebben als tip voor Total Home Concept om na in gebruik name van de keuken nog een keer een extra kwartiertje uitleg te geven over de functies van alle apparaten. Dat zou helemaal een geweldige aftersales zijn. Maar verder zijn we helemaal tevreden over Total Home Concept” geeft Caroline aan.

Het gezin kan na een druk jaar nu elke dag genieten van een schitterend resultaat op een unieke locatie in Lelystad.

Vergelijkbare verhalen

Interview met Alex van Keulen

Naomi van den den Berg

Joke Asscheman en Herman Hulsman

Total Home Concept begeleidt u tijdens het hele project

We begeleiden u als koper door het keuzeproces, gedurende de afbouw, tot na oplevering. In onze ruim 3000 m² grote showroom in Lelystad bent u van harte welkom om de afwerking van uw woning te bepalen. Naast een grote keus in A-merken, hebben wij voor u verschillende woonstijlen samengebracht in onze model kamers. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen uw woning ook echt dat ‘thuis’ gevoel te geven.

Kijken, kiezen, wonen!

Total Home Concept biedt u graag hulp bij de styling van uw woning. Door ons exclusieve totaal concept kunnen wij uw wensen en behoeftes op elkaar afstemmen en uw keuken, woonkamer of slaapkamer geheel naar uw smaak inrichten. Wij deden het voorwerk voor die juiste basis in uw woning, u kiest hieruit uw ideale mix. Bij Total Home Concept helpen we u graag op weg met deze goede basis. Wij hebben met veel zorg en liefde interieur pakketten samengesteld. Hierin vindt u vloeren, wanden, kleuren voor op de muren en natuurlijk de keuken, volledig op elkaar afgestemd.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen uw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de keuzes die u maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat u uitgebreid adviseren.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7.

Op basis van ruim 100 reviews.

9,7
- Saskia
Top geregeld
Lees verder
We hebben voor de tweede keer een keuken bin Total Home gekocht en ook deze keer zijn we zeer tevreden. Goed begeleiding bij aankoop, mooie keuken en een zeer professionele plaatsing. Alles was weer top geregeld. Eén van de glasplaatjes in een lade was kapot en ook deze is een aantal weken later keurig vervangen. Conclusie: een aanrader!
- Cees Huisman
Goed advies en alles volgens afspraak
Lees verder
In de showroom van Total Home Concept uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden m.b.t. de aankoop van keuken en vloer waarvoor ook alle tijd werd genomen. Levering en plaatsing conform afspraak verlopen door deskundige monteurs
- J. Stapersma
Zeer tevreden
Lees verder
Vloer, keuken en wanden bij Total Home gekocht. Prima geholpen bij het uitzoeken in de showroom. Levering en service waren uitstekend. Zeer tevreden.
- Ramon
Erg tevreden
Lees verder
Mooie showroom, goed advies en een mooie oplevering. Erg tevreden!
- Mark Ermers
Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig
Lees verder
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Ronald maakt duidelijke afspraken. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!
- H.P.
Blij met mijn aankoop
Lees verder
Topbedrijf. Heb hier mijn badkamer gekocht. Personeel was super vriendelijk en dachten goed mee. Monteur heeft vakwerk geleverd. Zeker een aanrader. Als ik nieuwe keuken of vloer nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe. Nog steeds iedere dag blij met mijn aankoop.
- C.G.M.M. Schellens en M.E. Houben
Een aanrader
Lees verder
Wij hebben bij Total Home Concept een keuken gekocht compleet met alle nodige apparatuur. Na enige tijd zijn we weer terug geweest om een en ander nogmaals te bespreken en te kijken of de bestelde apparatuur wel de juiste was. Op advies zijn er enkele aanpassingen in de bestelde keuken doorgevoerd, waar we achteraf gezien erg blij mee waren. De levering en de plaatsing van de nieuwe keuken is conform afspraak verlopen en perfect uitgevoerd. Kortom we zijn zeer content met de bestelde en geplaatste keuken.
- Corrie de Graaf
Badkamer met vloer en wandtegels
Lees verder
Wij hebben een badkamer met vloer en wandtegels gekocht bij Total Home Concept. We werden heel goed geïnformeerd en er werd ruim de tijd voor ons gesprek genomen. We zijn bijzonder tevreden over onze aankoop.
- Coen en Caroline
Fantastisch begeleid
Lees verder
Wat een geweldig warm en huiselijk onthaal in de showroom! We zijn fantastisch begeleid door Rick van Dijk. Hij had ontzettend goede ideeën en heeft op professionele wijze een super keuken voor ons ontworpen. De communicatie tussen Planning en Administratie is ook uitstekend te noemen. Het resultaat is meer dan super. De installateurs, die ons vertelden dat zij meubelmakers zijn geweest, hebben vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan gelukkig met onze nieuwe keuken. Het is echt boven onze verwachting uitgekomen.
- Wouter & Stacy
Schitterende keuken
Lees verder
Heel vriendelijk ontvangen in de winkel, in alle rust de keuken naar onze eigen wensen kunnen aanpassen met de nodige tips van Ulfert-jan. Uiteindelijk is de keuken op de afgesproken datum gemonteerd en ziet er werkelijk schitterend uit, precies wat wij in gedachten hadden en op tekening was gezet bij het ontwerp klasse!