Kleine badkamer

Creatief omgaan met een kleine badkamer. 

Afspraak maken

Inloopdouche in een kleine badkamer

Heeft u een kleine badkamer, maar toch behoefte aan een regendouche na een lange werkdag? Dan is een inloopdouche de perfecte optie voor u. Een inloopdouche is zeer geschikt voor kleinere badkamers omdat de inloopdouche precies op maat gemaakt kan worden. Een inloopdouche kan bijvoorbeeld ook prima worden toegepast in een badkamer met een schuin dak.

 
afspraak maken

High quality & Sustainable kitchens

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan badkamers, keukens, vloeren, plinten en wandafwerking.

Kleine badkamer maar toch een bad?

Heeft u af en toe ook behoefte aan een lekker bad, maar heeft u een kleine badkamer? Dat is geen probleem. Wij van Total Home Concept zorgen ervoor dat u zelfs een bad kan plaatsen in uw kleine badkamer.

  • Een ligbad: Wanneer uw badkamer klein is, maar u toch behoefte heeft om na het werk tot rust te komen in een heerlijk ligbad.
  • 2 in 1 douche en bad: Er zijn meestal 2 soorten mensen. Er zijn mensen die liever in bad liggen of mensen die lekker snel onder de douche springen. Kunt u nou niet kiezen en wilt u het liefst allebei, dan is een 2 in 1 douche en bad de perfecte optie voor u.
  • Een zitbad: Als u toch een bad wil maar een ligbad past echt niet, dan is een zitbad mogelijk de perfecte optie voor u. Bij een zitbad kunt u zitten op een bankje. Op deze manier kost het ook geen moeite om uit het bad te komen. Een zitbad is ook makkelijk voor mensen die minder goed ter been zijn.
afspraak maken