Kleine badkamer

Een kleine badkamer inrichten kan lastig zijn. Er dient creatief met de ruimte omgegaan te worden zodat u ieder sanitair een plekje kan geven. Onze adviseurs met jarenlange ervaring kunnen u deskundig advies geven. Tijdens het ontwerpen van uw badkamer zullen wij alle wensen meenemen en zullen vervolgens gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Inloopdouche en een kleine badkamer

Heeft u een kleine badkamer, maar toch behoefte aan een regendouche na een lange werkdag? Dan is een inloopdouche de perfecte optie voor u. Een inloopdouche is zeer geschikt voor kleinere badkamers omdat de inloopdouche precies op maat gemaakt kan worden. Een inloopdouche is dus een zeer geschikte optie voor een schuin dak.

Kleine kamer maar toch een bad?

Heeft u af en toe ook behoefte aan een lekker bad, maar heeft u een kleine badkamer? Dat is geen probleem. Wij van Total Home Concept zorgen ervoor dat u zelfs een bad kan plaatsen in uw kleine badkamer.

  • Een ligbad: Wanneer uw badkamer klein is, maar u toch behoefte heeft om na het werk tot rust te komen in een heerlijk ligbad.
  • 2 in 1 douche en bad: Er zijn meestal 2 soorten mensen. Er zijn mensen die liever in bad liggen of mensen die lekker snel onder de douche springen. Kunt u nou niet kiezen en wilt u het liefst allebei, dan is een 2 in 1 douche en bad de perfecte optie voor u.
  • Een zitbad: Als u toch een bad wil maar een ligbad past niet, dan is een zitbad de perfecte optie voor u. Bij een zitbad zit u op een bankje. Op deze manier kost het ook geen moeite om uit het bad te komen. Een zitbad is ook makkelijk voor mensen die minder goed ter been zijn.

Mogelijkheden bij Total Home Concept

Zoals hierboven genoemd zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van het inrichten van een kleine badkamer. Mocht u vragen hebben of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via: 0320 – 211 579.

AFSPRAAK MAKEN