L-vorm keuken

Creëer een stoere en robuuste keuken! 

contact

De voordelen van een L-keuken

  • Een L-vormige keuken biedt ten opzichte van keukens in andere opstellingen ruimte voor verschillende mensen om gelijktijdig in de keuken aan de slag te gaan.
  • Een L-vormige keuken wordt veelal langs twee wanden geplaatst. Dit maakt het mogelijk om in de hoogte te werken zoals met hoge kasten en bovenkasten. Dit zorgt voor veel opbergruimte.
  • Droomt u van een eiland keuken maar heeft u hier geen ruimte voor? Kies dan voor een schiereiland. Hierbij kunt u kiezen voor een schiereiland dat haaks staat op de andere zijde van de hoekkeuken waardoor u een bar in de keuken kan creëren.
afspraak maken

Tips voor het inrichten van een L-keuken

  • Bij het inrichten van een L-keuken is het belangrijk dat u rekening houdt tussen de werkruimte van de spoelbak en het fornuis. Zorg dat deze afstand groot genoeg is zodat u genoeg werkruimte hebt om bijvoorbeeld groente te snijden.
  • Zorg ervoor dat u uw koelkast plaatst aan een van de uiteinden van de zijdes van de L-keuken. Dan kunt u ook gebruik maken van een hoge kast naast de koelkast. Dit ziet er erg mooi uit en zorgt voor veel opbergruimte.
  • De hoek kan, middels een carrouselkast of hoekkast met verschillende interieuren, worden opgevuld om een “loze” hoek te voorkomen.
  • Gezelligheid in de keuken kunt u extra creëren door de eettafel in het midden van de hoekkeuken te plaatsen.
afspraak maken

L-vorm keuken: Stoer en robuust

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers en met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan badkamers, keukens, vloeren, plinten en wandafwerking.

KEUKEN INSPIRATIE

Nog meer inspiratie opdoen?

INSPIRATIE OPDOEN

Woonklaar wonen

Ontdek ons totaalconcept.

WOONKLAAR

Kies de juiste stijl L-keuken bij Total Home Concept

Een hoekkeuken is zeer ruimtelijk en open. In een L-vormige keuken kunt u iedere stijl verwerken! Kiest u voor een hoogglans, moderne, landelijke of juist een stoere industriële keuken met betonlook? Er zijn tal van mogelijkheden! Maak een vrijblijvende afspraak of neem contact met ons op. 

contact opnemen