Luxe keuken

Een luxe keuken kenmerkt zich voornamelijk door het luxe op maat gemaakte design van deze keuken. Het gebruik van hoogwaardig materiaal zoals rvs, leer, massief hout, glas en natuursteen geven de luxe keuken een opvallend uiterlijk. Luxe keukens worden meestal gemaakt in een grotere ruimte en vaak wordt in deze keukens een kookeiland gesitueerd.

Luxe keuken vaak met kookeiland

Zo’n kookeiland fungeert dan niet alleen als een plek om heerlijk te koken, maar met een op maat gemaakte tafel of bar eraan kunnen familie en vrienden tijdens het bereiden van een maaltijd er ook gezellig bij zitten.

Vormen en stijlen van de luxe keuken

De luxe keuken kan in vele stijlen geleverd worden, landelijk, klassiek, modern en ook in vele vormen, de L-vorm, T-vorm een U-opstelling. Kortom alles is mogelijk. Onze adviseurs geven u graag advies en kunnen uiteraard een 3D-tekening maken, zodat u kunt zien hoe de keuken in uw woning staat.

Inbouwapparatuur volgens de nieuwste ontwikkelingen

Een luxe keuken is voorzien van kwalitatief hoogwaardig inbouwapparatuur. Bovendien is de inbouwapparatuur volgens de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied. Een prachtig ingebouwd espressoapparaat, een kokend water kraan, stoomoven of grillplaat, u kunt het zo gek niet bedenken of het kan geplaatst worden in een luxe keuken.

Advies bij het ontwerp van uw luxe keuken

Als u voor een luxe keuken kiest, gaat u uiteraard niet over één nacht ijs. Wij adviseren u graag bij het ontwerp en uitzoeken van uw keuken.

Total home concept Lelystad - logo

Total Home Concept
Schoepenweg 35, 8243 PX Lelystad
Telefoonnummer: 0320-211579
E-mail: receptie@totalhomeconcept.nl

Onze openingstijden:
Maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Elke 1e zondag van de maand open van 10.00 tot 16.00 uur.