Hoogglans keukens: modern, strak en chique

De hoogglans keuken is dé hippe trend van dit moment. Het strakke ontwerp maakt deze keukens zeer populair. Ze passen niet alleen mooi in een modern interieur, maar komen ook zeker tot hun recht in een meer klassiek interieur. Vooral in combinatie met natuurlijke materialen, zoals een stenen bovenblad, steelt de hoogglans keuken de show in uw woning. Niet voor niets is de hoogglans keuken momenteel de best verkochte keuken in Nederland!

Strak en minimalistisch

Bij een hoogglans keuken kiest men vaak voor moderne, strakke elementen. Denk hierbij aan luxe design grepen, of juist een semi-greeploze of geheel greeploze keuken. Semi-greeploze of geheel greeploze deurtjes liggen strak onder het aanrechtblad, waardoor de keuken een extra moderne uitstraling krijgt. Combineer dit bijvoorbeeld met een mooi (donker) stenen bovenblad en fraaie verlichting en uw interieur zal een sfeervolle boost krijgen.

Het reinigen van een hoogglans keuken

Een hoogglans keuken zorgt voor een opgeruimd gevoel. De hoogglans toplaag is eenvoudig te reinigen. De hoogglans keukens van Total Home Concept worden van duurzame materialen gemaakt waardoor uw keuken er jarenlang prachtig bij zal staan. Bij een greeploze keuken heeft u minder snel last van vingerafdrukken en vlekken op het oppervlak. Er zijn zelfs speciale coatings die vuil afstoten. Hierdoor zal het schoonmaken van uw hoogglans keuken niet meer inspanning vereisen als dat van een normale keuken

keukens modern, geschikt voor elk interieur

De weerspiegeling in de laklaag van een hoogglans keuken geeft een ruimtelijk effect, waardoor uw keuken altijd groter lijkt dan hij in werkelijkheid is. In een klassiek interieur valt de keuken erg op, waardoor hij zeker de aandacht zal trekken. In een modern interieur zorgt de hoogglans keuken voor een chique en moderne uitstraling, zeker wanneer u een open keuken heeft. Wilt u liever een eigentijdse, hippe keuken en moderne keuken? Kies dan voor felgekleurde kastdeurtjes. Hoogglans keukens vindt u bij Total Home Concept in heel het kleurenpalet en in diverse opstellingen. U vindt dus altijd een keuken die prachtig staat in uw interieur!

Passend keukenapparatuur voor hoogglans keukens

Maak uw hoogglans keuken compleet met de juiste keukenapparatuur. Vaak kiest men bij een hoogglans keuken voor een grote kastenwand met inbouwapparatuur. Maar ook vrijstaande keukenapparatuur wordt steeds populairder. Total Home Concept biedt een groot assortiment aan keukenapparatuur, zowel vrijstaand als inbouw. Samen met onze adviseur kiest u de best passende apparaten voor uw hoogglans keuken.

Wij helpen u graag

Twijfelt u nog of een hoogglans keuken de juiste keuze is voor u? De adviseurs van Total Home Concept staan voor u klaar. Zo maakt u altijd de juiste keuze voor een nieuwe keuken. Wij bieden u de beste prijs- en kwaliteitsgarantie. Kom gerust langs in onze showroom om inspiratie op te doen en laat u informeren over onze hoogglans keukens. Wilt u liever een afspraak inplannen bij een van onze keukenadviseurs? Neem geheel vrijblijvende contact op met receptie@totalhomeconcept.nl of vul ons contactformulier in.

Geef een reactie