Home » Moderne badkamer

Moderne badkamer

De tijd verandert en wij van Total Home Concept veranderen mee. Wij zorgen ervoor dat u zich helemaal thuis voelt in uw nieuwe moderne badkamer. Wij van Total Home Concept helpen u graag bij het ontwerpen van een moderne badkamer.

Indeling moderne badkamer

U wil natuurlijk het nieuwste op het gebied van sanitair en het beste van het beste. Daarnaast houden we ervan als alles er strak uitziet maar toch kleurrijk. Kortom, alles kan tegenwoordig. Wij van Total home Concept helpen u graag bij het ontwerpen van een moderne badkamer. We doen er alles aan om onszelf te verwennen en om het ons zo makkelijk en relaxed mogelijk te maken. Hoe kan dit beter dan in een relaxte moderne badkamer met een heerlijk bad of regendouche. Wilt u ons sanitair aanbod en al onze mogelijkheden met eigen ogen zien, kom dan gerust langs in onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Kenmerken moderne badkamers

Vaak wordt gezegd dat een moderne badkamer alleen geschikt is voor grotere ruimtes, maar niets is minder waar. Ook kleinere badkamers kunnen voldoen aan de luxe van een moderne badkamer. Denk hierbij een een inloopdouche, die juist veel ruimte kan creëren. Ook een dubbele wasbak en grote spiegels zijn kenmerkend voor een moderne badkamer. Wij bieden een groot assortiment aan sanitair, tegels en accessoires om uw badkamer te voorzien van een strakke en moderne look.

Mogelijkheden bij Total Home Concept

Heeft u vragen over een moderne badkamer of hoe u een moderne badkamer in uw woning kunt creëren? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier, bel naar 0320 – 211 579 of plan een vrijblijvende afspraak in.

AFSPRAAK MAKEN