Moderne keukens

Een moderne keuken kenmerkt zich door de rustige en symmetrische uitstraling. In een moderne keuken wordt er weinig of geen gebruik gemaakt van details en lopen alle lijnen van de keuken gelijk. Een moderne keuken kunt u in vrijwel in alle opstellingen bij Total Home Concept verkrijgen. U kunt kiezen voor een rechte keuken, een L-vormige keuken of een eiland keuken. De moderne uitstraling wordt gecreëerd door de materialen metaal, glas, roestvrij staal en chroom. De moderne keukens van Total Home Concept kunt u in verschillende kleuren verkrijgen. Wij adviseren altijd een neutrale kleur, omdat fel gekleurde keukens meestal snel gaan vervelen. Een van onze favoriete kleurencombinatie is wit met een antraciet keukenblad.

Uitstraling van een moderne keuken

Bij een moderne keuken wordt meestal al gauw gedacht aan een strakke keuken zonder handvaten, echter dit hoeft niet altijd zo te zijn. Een houten keuken (hyperlink) voorzien van grote grepen en een dik werkblad kan uitstekend dienen als moderne keuken. Een moderne keuken kan dus met alle materialen worden samengesteld, maar om dit te kunnen creëren moeten de juiste keuzes voor details worden gemaakt. Door de strakke lijnen en het beperkt gebruik van details krijgt de moderne keuken een ruimtelijk effect. U ziet in een moderne keuken sporadisch een ronde vorm. Om een extra dimensie te geven aan uw keuken kunt u kiezen voor een glazen achterwand. Ook is het mogelijk om uw keuken te laten zweven. Een zwevende keuken zorgt ervoor dat uw keuken nog ruimer lijkt.

Bezoek onze showroom voor meer moderne keukens

Total Home Concept biedt allerlei mogelijkheden om uw keuken zo ruim en efficiënt mogelijk te maken. Ook bieden wij de meest moderne apparatuur waardoor uw keuken altijd een mooi geheel wordt. U bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken en te beleven.

Meer weten? Kom langs in onze 3000m2 grote showroom of plan een vrijblijvend advies gesprek!