Moderne keukens

Een rustige en symmetrische uitstraling.

Afspraak maken

Uitstraling van een moderne keuken

Bij een moderne keuken wordt meestal al gauw gedacht aan een strakke keuken zonder grepen, echter hoeft dit niet altijd zo te zijn. Een houten keuken (hyperlink) voorzien van grote grepen en een dik werkblad kan uitstekend dienen als moderne keuken. Een moderne keuken kan dus met allerlei materialen worden samengesteld, maar om dit te kunnen creëren moeten de juiste keuzes worden gemaakt. Door de strakke lijnen en het beperkt gebruik van details krijgt de moderne keuken een ruimtelijk effect. U ziet in een moderne keuken sporadisch een ronde vorm. Om een extra dimensie te geven aan uw keuken kunt u kiezen voor een glazen achterwand. Ook is het mogelijk om uw keuken te laten zweven. Een zwevende keuken zorgt ervoor dat uw keuken nog ruimer lijkt. Oneindig veel mogelijkheden! 

afspraak maken

Bezoek onze showroom voor meer moderne keukens

Total Home Concept biedt allerlei mogelijkheden om uw keuken zo ruim en efficiënt mogelijk te maken. Ook bieden wij de meest moderne apparatuur waardoor uw keuken altijd een mooi geheel wordt. U bent van harte welkom in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken en te beleven.

afspraak maken

Moderne keukens: Strak en eigentijds

Uitstekende service

Wij helpen u met het inrichten en afwerken van uw droomhuis. Ga voor het mooiste en beste resultaat.

Grote showroom

Onze showroom bestaat uit prachtige modelkamers met stijlvolle details en weloverwogen functionaliteit. 

Ruim assortiment

Wij bieden een ruim assortiment aan keukens, badkamers, vloeren en wandafwerking.

KEUKEN INSPIRATIE

Nog meer inspiratie opdoen?

Inspiratie opdoen

Woonklaar wonen

Ontdek ons totaalconcept.

Woonklaar

Betonlook keuken combineren voor een warme uitstraling

Betonlook wordt vaak gezien als kil en industrieel, maar door het te combineren met sfeervolle elementen zoals houten planken, planten of een ander materiaal werkblad zorgt u ervoor dat de keuken, ondanks het gebruik van betonlook een warme uitstraling heeft. Door te kiezen voor een betonlook keuken bent u verzekerd van een aparte keuken. Dit soort keukens past het beste in een ruimte waar veel met industriële meubels wordt gewerkt. Beton is verkrijgbaar in allerlei grijze kleurtinten waardoor u zelf een unieke keuken kunt creëren. Bovendien kan een betonnen achterwand of een betonnen wasbak uw betonnen keuken helemaal afmaken.

afspraak maken

Keuken aanbod

Onze collectie aan keukens is enorm en onze adviseurs adviseren u graag bij het kiezen van de perfecte keuken. Of dit nou gaat om een betonlook keuken, zwarte keukenlandelijke keuken of een hoogglans keuken. Wilt u een afspraak maken bij een van onze adviseurs om te kijken naar de mogelijkheden? 

Contact opnemen