Nieuwbouw projecten in Lelystad

Een ruim aanbod aan nieuwbouwprojecten

Nieuwbouw projecten in Lelystad

In Lelystad wordt de komende jaren volop gebouwd, met een ruim aanbod aan nieuwbouwprojecten die elk hun eigen unieke eigenschappen hebben. Of je nu dicht bij het centrum, te midden van groen, of langs het water wilt wonen, Lelystad biedt diverse mogelijkheden om aan jouw woondromen te voldoen.

Waarom steeds meer mensen Lelystad ontdekken

Lelystad ligt centraal in Nederland, waardoor je in een half uur in Amsterdam, Utrecht, het noorden of richting Zwolle kunt zijn. Het is dan ook geen verrassing dat de komende jaren veel nieuwbouwprojecten worden gerealiseerd in onze prachtige provinciehoofdstad. Als Total Home Concept vinden we het extra bijzonder als we onze toekomstige inwoners kunnen adviseren over keukens en sanitair.

Total Home Concept ontwerpt de perfecte keuken voor elke nieuwbouwwoning

De nieuwbouwprojecten in Lelystad hebben elk hun eigen unieke stijl, en daar hoort natuurlijk ook een unieke keuken bij. Onze keukenadviseurs hebben jarenlange ervaring, waardoor ze goed kunnen inspelen op jouw wensen. Bij Total Home Concept denken we graag mee over jouw droomkeuken. Als je straks uitkijkt op het water, past een keuken met uitzicht op de tuin natuurlijk prachtig bij je woning. Terwijl je kookt in je eilandkeuken, kun je in verbinding staan met je gasten op het terras. Als je daarentegen een appartement hebt in de binnenstad van Lelystad met een kleine keuken, overweeg dan bijvoorbeeld een zwarte hoekkeuken. Een hoekkeuken biedt tal van mogelijkheden om je ruimte mooi en efficiënt in te richten.

Exclusief
totaalconcept

Wij kunnen jouw wensen op elkaar afstemmen en de ruimte geheel naar smaak inrichten. 

Meer dan 40
jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed adviseren bij de keuzes die je maakt.

Grote
showroom

Bezoek onze grote showroom voor inspiratie en laat je uitgebreid adviseren.

Keuken inspiratie

Weet je nog niet welke stijl bij je past of wil je modelkeukens zien en zo inspiratie opdoen? Kijk alvast op de volgende pagina ter voorbereiding op jouw bezoek aan onze showroom.

Woonklaar wonen?

Ontdek ons totaalconcept.

Kleuren en materialen voor de keuken

Door de juiste kleuren en materialen te kiezen, komt je keuken prachtig tot zijn recht in de ruimte. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van kleur en materiaalgebruik. In onze showroom hebben we kleurstalen van verschillende soorten keukenfronten, en je kunt al onze werkbladen komen bekijken. Samen met een van onze adviseurs kun je in alle rust de juiste materialen selecteren, wat de basis vormt voor je keuken.

Total Home Concept biedt een Totaal Concept

Total Home Concept biedt een Totaal Concept. Bij ons heb je de mogelijkheid om je woning volledig te laten stylen. Dankzij dit unieke concept kun je naast je keuken ook je badkamer, vloeren en wanden naar je wensen laten inrichten. Dit concept is ideaal voor mensen die volledig ontzorgd willen worden, of je nu een nieuwbouwwoning hebt of van plan bent om je huidige woning een nieuwe uitstraling te geven. We bieden het totaalconcept van A tot Z.

 

Total Home Concept is gevestigd in Lelystad en biedt keukens, sanitair, wanden en vloeren. Onze missie is om van je nieuwe huis een echt thuis te maken. Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar.

Klanten-
beoordelingen

Klanten beoordelen ons met een 9,7.

Op basis van ruim 100 reviews.

9,7
- Saskia
Top geregeld
Lees verder
We hebben voor de tweede keer een keuken bin Total Home gekocht en ook deze keer zijn we zeer tevreden. Goed begeleiding bij aankoop, mooie keuken en een zeer professionele plaatsing. Alles was weer top geregeld. Eén van de glasplaatjes in een lade was kapot en ook deze is een aantal weken later keurig vervangen. Conclusie: een aanrader!
- Cees Huisman
Goed advies en alles volgens afspraak
Lees verder
In de showroom van Total Home Concept uitstekend geïnformeerd over de mogelijkheden m.b.t. de aankoop van keuken en vloer waarvoor ook alle tijd werd genomen. Levering en plaatsing conform afspraak verlopen door deskundige monteurs
- J. Stapersma
Zeer tevreden
Lees verder
Vloer, keuken en wanden bij Total Home gekocht. Prima geholpen bij het uitzoeken in de showroom. Levering en service waren uitstekend. Zeer tevreden.
- Ramon
Erg tevreden
Lees verder
Mooie showroom, goed advies en een mooie oplevering. Erg tevreden!
- Mark Ermers
Gastvrij, informatief, creatief en vakkundig
Lees verder
Na een aantal bezoeken - een keuken koop je nu eenmaal niet 'even' - hebben we met behulp van Ronald onze keukenwensen (en eisen) bij elkaar gesprokkeld. Ronald maakt duidelijke afspraken. Van kopen, levering, garantie tot onderhoud; alles staat helder beschreven en laat geen ruimte voor onnodige discussie. Wat ons betreft: "T.H.C. ? Goed idee!
- H.P.
Blij met mijn aankoop
Lees verder
Topbedrijf. Heb hier mijn badkamer gekocht. Personeel was super vriendelijk en dachten goed mee. Monteur heeft vakwerk geleverd. Zeker een aanrader. Als ik nieuwe keuken of vloer nodig heb ga ik zeker weer hier naar toe. Nog steeds iedere dag blij met mijn aankoop.
- C.G.M.M. Schellens en M.E. Houben
Een aanrader
Lees verder
Wij hebben bij Total Home Concept een keuken gekocht compleet met alle nodige apparatuur. Na enige tijd zijn we weer terug geweest om een en ander nogmaals te bespreken en te kijken of de bestelde apparatuur wel de juiste was. Op advies zijn er enkele aanpassingen in de bestelde keuken doorgevoerd, waar we achteraf gezien erg blij mee waren. De levering en de plaatsing van de nieuwe keuken is conform afspraak verlopen en perfect uitgevoerd. Kortom we zijn zeer content met de bestelde en geplaatste keuken.
- Corrie de Graaf
Badkamer met vloer en wandtegels
Lees verder
Wij hebben een badkamer met vloer en wandtegels gekocht bij Total Home Concept. We werden heel goed geïnformeerd en er werd ruim de tijd voor ons gesprek genomen. We zijn bijzonder tevreden over onze aankoop.
- Coen en Caroline
Fantastisch begeleid
Lees verder
Wat een geweldig warm en huiselijk onthaal in de showroom! We zijn fantastisch begeleid door Rick van Dijk. Hij had ontzettend goede ideeën en heeft op professionele wijze een super keuken voor ons ontworpen. De communicatie tussen Planning en Administratie is ook uitstekend te noemen. Het resultaat is meer dan super. De installateurs, die ons vertelden dat zij meubelmakers zijn geweest, hebben vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan gelukkig met onze nieuwe keuken. Het is echt boven onze verwachting uitgekomen.
- Wouter & Stacy
Schitterende keuken
Lees verder
Heel vriendelijk ontvangen in de winkel, in alle rust de keuken naar onze eigen wensen kunnen aanpassen met de nodige tips van Ulfert-jan. Uiteindelijk is de keuken op de afgesproken datum gemonteerd en ziet er werkelijk schitterend uit, precies wat wij in gedachten hadden en op tekening was gezet bij het ontwerp klasse!